Standard
Serveringslokale:
Koselig og meget godt innarbeidet kafe i lyse og fine lokaler i Kjørbekkdalen 19 i Skien. Store takflater i
glasset tak, som gjør lokalene lyse og trivelige, samtidig som man har utsikt. Serveringslokalet har to
avdelinger. Den ene er innredet i retrostil, med tradisjonelle spisestuemøbler, og noen sofagrupper. Den
andre avdelingen er møblert tilnærmet som en ordinær kafe. Lokalet har sitteplasser til noe over 100
gjester. Lokalene kan også leies ut til konfirmasjoner, bursdager etc. (Her er det mye å hente, da
nåværende eier ikke har fokusert på dette).
Det er etablert et stort antall bedrifter på Kjørbekk industriområde, noe som innebærer mange
arbeidsplasser. Gregorius Selskapsmat AS / Suppeguri har en god del av kundegrunnlaget sitt herfra,
samt mange andre gjester, bl.a. en del stamkunder, og i tillegg en betydelig cateringvirksomhet.
Omsetningen er fordelt omtrent som følger: 60 % kafesalg, 40 % cateringsalg. På menyen har Gregorius
Selskapsmat AS / Suppeguri tradisjonelle norske middagsretter, som kjøttkaker, flesk og duppe, stek,
lapskaus, karbonademiddag, etc. Driften viser stødige regnskapstall og overskudd hvert år.
Det påpekes at kr 400.000,- av den oppgitte prisantydningen på kr 1.950.000,- står på en sperret
depositumskonto for husleie. Denne summen/kontoen overføres til ny eier ved salg.
Produksjonskjøkken:
Funksjonelt produksjonskjøkken fordelt i kald og varm produksjon. Det meste av produksjonsustyret er av
nyere dato slik at investeringer i dette ikke må påberegnes.