Bilde%20Henrik%20sv%C3%B8mmebasseng
Om oss  
Om oss
Gratis verdivurdering  
Gratis verdivurdering

Sponsorstrategi

Vi er opptatt av å bidra til utvikling av personer som har store ambisjoner og som har uttalte ønsker om å alltid bli bedre. De som er litt som oss, som med gode holdninger gjør rette handlinger til rett tid.
Vi er veldig stolte av de fantastiske utøverne vi får lov til å være med å sponse. Det er en stor glede i seg selv å gi til de som fronter sunne verdier, skaper vinnerkultur og bidrar til at folk samler seg rundt idrett. Det er utrolig viktig for en god og trygg oppvekst å høre til et lag eller en klubb. Samtidig som det gjennom hele livet er sunt for både hode og kropp.

 

Vi har vært veldig heldige ved å få lov til å utvikle solide systemer gjennom å få lov til å jobbe med flinke mennesker over tid. Vi tror at det er noe mennesker som yter det lille ekstra kjennetegnes ved; uansett hva man driver med.

De som vil litt mer, de som er villige til å legge ned tiden, kreftene og som tar de nødvendige mentale grepene for å holde ut og levere kvalitet også mens det river i kropp og hode.

Vi vil være med å dyrke vinnere fordi vinnere viser oss andre veien mot noe bedre. De gjør oss alle litt bedre og klar over hva som er mulig å få til. De sprenger grenser og skaper en ny vei, en bedre retning - noe vi alle kan glede oss over.

Eiendomsmegling er også prestasjonsbasert- de som har den beste treningen, de beste systemene, det beste materiellet, metodene og motivasjonen vil normalt alltid vinne. Vi er forpliktet til å levere det beste produktet og resultatet til våre kunder. Det er derfor en stor glede å kunne bidra til å dyrke frem vinnere innenfor andre områder også.

Møt våre ambassadører

Malene Helgø
Malene Helgø
Malene Helgø er en ung dame med klare mål, planer og god gjennomføringsevne. Det er derfor en stor glede å kunne bidra til at hun kan realisere sine drømmer og mål. Hun er en person med sunne holdninger og verdier. Malene er nå en del av Team Proaktiv.
Malene Helgø

Jeg ønsker å holde meg oppdatert på det siste innen boligmarkedet.

Fyll inn din mailadresse og vi holder deg oppdatert om de siste trender, interiør, boligprisutvikling m.m. Du kan selvsagt avslutte abonnementet når du måtte ønske.

Hva kan vi hjelpe deg med?

FinnMegler

Finn megler

Finn en eiendomsmegler som kjenner ditt nabolag
Eiendomsmegler
Verdivurdering

Verdivurdering

Bestill gratis verdivurdering av din bolig
Gratis verdivurdering
FinnBolig

Finn bolig

Finn drømmeboligen din blant våre boliger til salgs