Kalmar-STORT

Drømmepris for selgerne i Kalmargaten i Bergen

Det viste seg å være svært lønnsomt å stole på meglers råd og anbefalinger - ingen grunn til å stresse - vi legger en perfekt plan sammen med deg.
 
Skrevet av: Christina Pedersen
Publisert: 13. apr 2021
Leiligheten i Kalmargaten 1A er på flere måter et objekt mange leter etter. Med et bruksareal på 132 kvadratmeter - innredet med utleiedel som gir skattefri inntekt hver måned - er det bare én av mange fordeler. Ellers ligger boligen midt i Bergen sentrum, med balkong, moderne standard og fine kvaliteter. Selgerne kom i kontakt med Proaktiv-megler, Marie Louise Urdal Iden, da de trengte en verdivurdering av leiligheten sin. Selve salget gikk over all forventning og vi har tatt en prat med selgerne som var strålende fornøyde. 

kalmar

Hvordan kom dere i kontakt med megler?

"Vi ønsket verdivurdering på leiligheten vår og kontaktet Proaktiv. De har kontor like i nærheten og kunne tilby gratis verdivurdering. Det var slik vi traff Marie Louise som kom på befaring hos oss."

Hva var viktig for dere i en salgsprosess?

"For oss var det viktig å ha en ryddig prosess og vi ønsket en megler som er seriøs, strukturert og som vi følte vi kunne stole på. Samtidig gikk ting veldig fort for oss og vi ville også ha noen som kunne snu seg rundt og som var tilgjengelig for oss når vi trengte det." 

Var det noe som overrasket dere positivt underveis i prosessen?

"Vi kjøpte det nye huset vårt på tirsdagen like før påske. Da tenkte vi hvis det var mulig så ville det være gunstig for oss å rekke påskeannonseringen med salget av leiligheten. Vi ringte Marie Louise og fikk kjapt tatt et oppstartsmøte. Fristen for å rekke påskeannonseringen var fredag formiddag og bare 2 dager unna. Heldigvis fikk Marie Louise ordnet med fotograf og takstmann på rekordtid. For oss var det veldig kjekt at selv om det gikk fort så var Marie Louise alltid tilgjengelig. Hun stilte til og med opp under fotograferingen og hjalp til med å få på plass de siste detaljene før rommene var klare til fotografen."

Hvordan vil dere oppsummere opplevelsen med Proaktiv og sluttresultatet?

Vi er super fornøyd! Vi var litt usikre på om leiligheten var riktig priset, men håpet selvfølgelig på salg etter første visning. Det er jo en veldig fin leilighet og som vi visste mange sikkert ville like. Men vi hadde ikke drømt om at responsen skulle være så stor. Det ble holdt 5 privatvisninger og Marie Louise holdt sammenhengende visninger i over 4 timer på visningsdagen.

kalmar2

Hvordan vil dere beskrive Marie Louise som megler?

Veldig dedikert og profesjonell - og tar jobben sin veldig seriøst. Hun jobbet hardt med både måten leiligheten ble presentert i annonseringen, samt tekster og bilder. Holdt oss hele tiden oppdatert på hva som skjedde. Vi har faktisk allerede anbefalt Marie Louise til en nabo som også ønsket å selge.

kalmar3

Megler, Marie Louise, har følgende å si om salgsprosessen. "For leiligheten i Kalmargaten var det avgjørende at vi rakk påskeannonseringen. Tatt tidspresset i betraktning var det selvsagt viktig at det ble en trygg prosess selv om den måtte være veldig effektiv. Hovedvekten ble derfor lagt på struktur slik at alt ble gjennomført ryddig og trygt. Klare avtaler, tett oppfølging med selger, og et stort fokus på hvem som var den aktuelle kjøpegruppen for leiligheten. Annonser og tekst ble finpusset for å få frem de fantastiske kvalitetene og sentrale beliggenheten denne leiligheten har å by på. Salget ble gjennomført optimalt med markedsføring rettet mot den aktuelle kjøpegruppen for denne leiligheten, og interessen meldte seg raskt. Etter en lang og god budrunde endte vi opp med et fantastisk sluttresultat! Kalmargaten 1A ble solgt for kr. 8 900 000,-"Ikke nøl med å kontakte oss når du trenger verdifulle råd!
Del denne artikkelen

Relaterte artikler

Les flere artikler av samme emne