TjuvSTORT

Et supersalg på Tjuvholmen i Oslo

Noen eiendommer skaper ekstra entusiasme - les mer om salget av den flotte leiligheten på Kavringen Brygge.
 
Skrevet av: Christina Pedersen
Publisert: 24. mar 2021
Som meglere er vi tilstede for kundene våre for å kvalitetsikre gjennom hele prosessen. Alle steiner skal være snudd før vi aksepterer et bud. Har vi gjort det vi kunne for å sikre den riktige kjøperen? Dette burde enhver megler spørre seg selv om fra start til slutt. I budrunden er det for sent å korrigere språket i markedsføringen eller tilstedeværelsen på visning. Fra første møte med en kunde til boligen er overlevert til ny eier er det vår plikt å være påskrudd og fremoverlent. Vi skal skape verdi på andres vegne.

tjuvtjuv2

Tidligere i mars hadde Kenneth Aadland og Caroline Ringså gleden av å bistå ved salg av en fantastisk leilighet på Kavringen Brygge på Tjuvholmen. En bolig av de sjeldne på en av Norges mest populære adresser. Da overlater man ingenting til tilfeldighetene. Her må presentasjonen og formidlingen ut mot publikum være optimal. Det er vi fullt klar over. 

tjuv3tjuv4

"Eiendomsmegling handler om å skape verdi for kundene mine", starter Caroline. "Derfor er det så viktig å gjøre ting riktig, til rett tid og ikke minst på rett måte. Det har med å tenke først og handle riktig etterpå – lese markedet og mulighetene. Eller mer presist – å tenke riktig først og handle riktig etterpå. Vi skal drive prosessene og vite både hvor vi er og hvor vi skal. Vi må rett og slett være Proaktive. Det er nok en del som tenker at det er tilfeldig hva man ender opp med enten det er som selger i forhold til pris, eller som kjøper hvilken eiendom man ender opp med. Jeg tenker at det alltid er mulig å ta bort tilfeldigheter og sikre at det er den optimale interessenten som ender opp som eier. Det er aldri vanskelig å finne en kjøper, det kompliserende elementet er å finne den optimale kjøperen. Alle er tjent med det, selger som får ut potensialet verdimessig, kjøper som får den eiendommen som passer perfekt og ikke minst jeg som får anledning til å jobbe med faget mitt på en best mulig måte."

"Megling kan være så mye – for meg er det alt å kunne vise at hver kunde og hvert salg gjennomføres med skreddersøm og engasjement. Jeg bryr meg nok mer enn de fleste, men jeg er ikke i tvil om at resultatet blir så godt som vi gjør det. Ingen skal gjøre dette bedre enn meg", avslutter Caroline.

tjuv5

Etter at hun briljerte på Tjuvholmen i midten av mars og var en viktig bidragsyter, sammen med ansvarlig megler Kenneth Aadland, til å skape et solid resultat på 36,5 millioner for selgerne av en 168 kvadratmeter stor leilighet er vi ikke i tvil. Caroline er definitivt en megler ingen bør la være å ringe og ta en prat med om man skal selge eiendom i og omkring Oslo. Du kan regne med at hun løser det du ønsker.
Del denne artikkelen

Relaterte artikler

Les flere artikler av samme emne