Henrik-C-STORT

Fire kjappe spørsmål med svømmeren Henrik Christiansen

Det er fullt fokus mot OL i sommer - det synes vi er rått og spennende.
 
Skrevet av: Christina Pedersen
Publisert: 09. mar 2021
Vi følger med på sponsoratene våre og er utålmodige på dems vegne - det er veldig lov å lengte etter konkurranser og samlinger! Når jobben din er å sette deg mål, samt å fokusere på å alltid bli bedre, er det selvsagt frustrerende når arrangementer blir avlyst eller flyttet gang på gang. Henrik og svømmesporten er én av mange idretter som er blitt spesielt hardt rammet. Så hvordan holder han motet og motivasjonen oppe?

Hva er neste konkurranse du forbereder deg til akkurat nå?

"Det er veldig usikkert når neste konkurranse blir for meg. Det er fortsatt så mange stevner som er avlyst, og vanskelig å reise ut for å konkurrere med tanke på karantene når jeg kommer hjem. Det er planlagt et EM i mai, som jeg håper jeg får med meg før sommeren!"

Hva blir det viktigste for deg i 2021?

"Det viktigste for meg i 2021 er uten tvil OL! Det er det eneste vi har fokus på nå, og vi jobber hver dag for å stille best mulig forberedt når starten går i juli."

henrik

Hva er dine tre beste tips for å holde motivasjonen oppe?

"Mine beste tips for å holde motivasjonen oppe er å sette seg konkrete mål som man kan jobbe mot. Det blir så mye enklere hvis du har noe spesifikt å jobbe mot! I tillegg så er det utrolig viktig å finne ting som er gøy, da er det alltid enklere å få jobben gjort!"

Er det noe eller noen som har inspirert deg litt ekstra den siste tiden?

"Jeg synes det er utrolig kult å se resten av den norske sommertroppen få lov til å konkurrere igjen og vise seg fram i verdenstoppen. Jeg gleder meg til jeg også får lov til det!"

Vi er like klare for OL som Henrik! Krysser alt vi har. 
Del denne artikkelen

Relaterte artikler

Les flere artikler av samme emne