a-459_1_0

Fokus på kvalitet fremfor volum; Det har gjort Proaktiv til markedsledere

Proaktiv Lørenskog har alltid valgt å sette kvalitet først – meglingen de tilbyr kundene i nærmiljøet skal være et godt håndverk. Målet har aldri vært å selge mest, men når høy kvalitet over tid fører til akkurat det, er resultatet selvsagt svært gledelig.
 
Skrevet av: Christina Pedersen
Publisert: 16. jan 2023
«Rapporter fra Eiendomsverdi viser at Proaktiv er markedsleder på familieboliger i hele Lørenskog fra 1.januar til 31. desember i 2022 på solgte enheter – altså eneboliger, rekkehus og tomannsboliger, både selveier og borettslag», forteller Truls Hauge, daglig leder hos Proaktiv Lørenskog.

Videre kan han forteller at i samme periode er de i området Rasta, Vallerud og Røykås markedsleder med hele 30%. «Dette er selvsagt veldig gøy å se når det er rene faktatall fra boligmarkedets viktigste og største oversikt på statistikker, Eiendomsverdi. Vi omsetter også flest av de dyre eiendommene, men hovedvekten av salgene er på snittprisene for de respektive boligtypene», fortsetter Hauge.
 
Truls
Når vi spør Truls hvordan han og resten av teamet har kommet seg hit, er det flere grunner til det, men han trekker frem det viktigste; «Vi treffer kundene på en veldig god måte og har over flere år hatt fokus på å bli den megleren folk skal ringe når familieboligen skal selges. Det at vi er blitt markedsledende er en konsekvens av godt håndverk, ikke fokus på volum. Det har ikke vært noe mål i seg selv å selge alt, men en gledelig konsekvens av fokus på kvalitet i hele prosessen».
 
Silje%20Hegre%20(Lorenskog)-001_1_0
Dette er et lag av meglere som kjenner hver krik og krok i Lørenskog. De besitter en meget god kunnskap om både markedet - hvem som kjøper og hvorfor de kjøper. De ulike nabolagene har de full kontroll på og er svært opptatt av at riktige folk skal finne riktig hjem for seg og sine.
 
Simen%20Lorenskog-006_1_0
Selv om Proaktiv Lørenskog var markedsledere i 2022, betyr ikke det at de ikke har tid til både nye og tidligere kunder i 2023. De er mer enn klare for å fortsette å levere kvalitet, det er tross alt det som er grunnsteinen i alt de gjør.
 
Del denne artikkelen

Relaterte artikler

Les flere artikler av samme emne