Tezza-5057

For Caroline er megling på Frogner et hverdagsliv; - Jeg kjenner både menneskene og boligene her svært godt

Hun kan straks notere seg 20 år som eiendomsmegler – med hovedtyngde på Gimletoppen, Briskeby, Tjuvholmen og generelt i gatene rundt sitt eget hjem og hele Oslo. Når noe i livet oppleves naturlig, vil innsatsen og engasjementet man viser også være det
 
Skrevet av: Christina Pedersen
Publisert: 26. jan 2023
«For meg er dette verdens beste sted å megle og bo. Her har jeg stålkontroll, en naturlig oversikt og kan jobbe med hjertet», forteller Caroline Ringså Ask.

På Frogner er daglig leder for Proaktiv Briskeby et kjent fjes for mange. Menneskene som har kjøpt og solgt i området har mest sannsynlig møtt på Caroline i løpet av en prosess. Hun er kjent for å være entusiastisk og påskrudd. «Jeg tror alle kunder setter pris på en god closer og en rådgiver med sterk tilstedeværelse, da kjenner man på en trygghet når det kommer til sluttresultat», sier hun.
12A9AD9C-0EC8-4EDA-BA35-467379648D81
For slik er det, hvis man skal stole på at noe er blitt gjort så godt som overhodet mulig – så vil man ønske å få bekreftelser og aksepter fra start til slutt. «Jeg snakker ofte om at jeg må snu alle stener. Har vi tatt de beste bildene? Har vi truffet de som passer best til denne boligen i markedsføringen? Har vi ringt hver eneste person som har vist interesse? Det må man vite, ellers er det ikke sikkert vi har gjort det vi kunne for kunden», fortsetter Ringså Ask.

Sammen med teamet sitt på Briskeby strekker hun seg langt for å kunne garantere kvalitet – «Du må megle som om det var din egen bolig som var ute for salg», føyer Caroline til. 
 
D40A10EF-7FF6-46F9-9CE0-E8A7A6C4AE2D_1_0
khvkvkh
Hun selger boliger i hele Oslo, og har alltid gjort seg ekstra bemerket ved megling av leiligheter i utvalgte områder – generelt på vestkanten – spesielt Frogner og Tjuvholmen. Mest sannsynlig fordi handlingene hennes synliggjøres gjennom resultatene. Egentlig er valg av megler utrolig enkelt, vi pleier å si at du må velge den megleren som har den beste planen. Uten optimale planer kommer det aldri gode resultater – dette er en sannhet uansett hva slags arena det skal presteres på.
 
Del denne artikkelen

Relaterte artikler

Les flere artikler av samme emne