Franchise2

Fra ansatt til å eie egen suksess

Er drømmen å drive eget kontor? På lag med Proaktiv går du en lønnsom fremtid i møte.
 

Publisert: 30. jan 2020
I dag har Proaktiv 20 kontorer i og rundt de største byene. Vi er alltid interessert i å komme i kontakt med meglere som drømmer om å drive eget kontor. Under vingene til Proaktiv får du full frihet til å skape egen suksess med et trygt fundament og all den støtte du trenger.

Hva er viktig for oss? Vi har klare tanker om hvilke kvaliteter og arbeidsmetoder som kjennetegner en god meglerjobb. Megling er først og fremst et fag og vi er stolte av kompetansen vår. Vi er meglere – for oss betyr det verdifulle rådgivere. Til hver bolig vi selger er det vår jobb å finne den riktige kjøperen – den som av flest riktige grunner har høyest betalingsevne- og vilje. Derfor skal vi skal være tett på kundene våre, bruke tiden et oppdrag krever og levere høy kvalitet i alle ledd av prosessen. Vi er fremoverlente når det gjelder teknologiske løsninger og nyskapning som preger bransjen i stadig større grad. Vi er drivende opptatt av den funksjonen vi som meglere har – vi er en investering for kunden, ikke en kostnad. Det skal være lønnsomt å bruke en Proaktiv-megler.

En oppstartsfase med nytt kontor kan oppleves strevsom og man er i en sårbar situasjon – det er nettopp da det å ha noen i ryggen kommer til sin rett. Vi er der for å skape trygghet og sammen med din kompetanse, erfaring og nettverk legger vi i fellesskap til rette for at de gode resultatene kommer.  

På lag med Proaktiv går du en lønnsom fremtid i møte – ikke vent på å skape din egen suksess.

Kontakt daglig leder Vibeke Stavenes på e-post: vs@proaktiv.no eller mobil: 93 00 23 26.

Alle henvendelser behandles konfidensielt.
Del denne artikkelen

Relaterte artikler

Les flere artikler av samme emne