Russarvegen17B

Fulle visninger på Voss: - Få boliger til salgs driver prisen sterkt opp

Daglig leder for Proaktiv Voss, Even Lindseth, opplever av boligmarkedet på Voss er sterkt presset på etterspørselssiden om dagen. «For øyeblikket er det få objekter til salgs og dette gir seg utslag i meget høye salgssummer», forteller han.
 
Skrevet av: Christina Pedersen
Publisert: 13. feb 2023
«Jeg har akkurat solgt en eiendom i Seimshagen 1 hvor det meldte seg hele 68 interessenter i forkant og 26 booket plass på visning. Det endte med 8 budgivere som knivet om boligen og prisen endte til slutt 1 million over prisantydning», fortsetter Even.

Erfaringsmessig vet vi at mange ønsker å selge når det er vår og sommer, da er det grønt og fint i hagen og det er enklere å få presentert eiendommen på en attraktiv måte. Men, det man må huske på er at markedet er styrt av tilbud og etterspørsel. Med andre ord går prisene opp når det er få objekter til salgs, og ned når det er mange boliger til salgs. Vi har sagt det før og sier det igjen; de smarteste kjøper og selger motstrøms. Ikke når «alle andre» gjør det.
 
Even%20Lindseth_1_0
«De siste tre boligene jeg har solgt har vært totalt ulike – en enebolig med oppussingsbehov, en flott treroms leilighet og en tomannsbolig. Samtlige gikk skyhøyt over prisantydning. Med andre ord er det høy etterspørsel etter ulike boligtyper, det er et godt tegn om du vurderer å selge», forklarer Lindseth.
Er du en av de som vurderer å vente til våren med å selge? Det er ikke nødvendigvis riktig strategi på Voss akkurat nå.

«Boligmarkedet på Voss er lite, og en eller to ekstra interessenter kan ha meget stor innvirkning på salgssummen. Så mitt råd er klart, kontakt Proaktiv allerede nå for å legge en god plan for ditt boligsalg», avslutter Even.

Skal du selge eller kjøpe bolig på Voss? Du kommer i kontakt med Even her. 
 
kjokken02
Del denne artikkelen

Relaterte artikler

Les flere artikler av samme emne