Georg-STORT

Georg sto på visning i over 15 timer - nå er leiligheten i Parkveien solgt

Når over 40 interessenter ville booke privatvisninger var det kun én ting å gjøre, sørge for at alle som ville fikk muligheten til det.
 
Skrevet av: Christina Pedersen
Publisert: 23. nov 2020
Vi fikk høre fra interessenter at andre meglere hadde gitt beskjed om at visninger var fullbooket og de måtte følges opp over telefon i stedet. Det er klart at perioden vi er inne i krever mye av oss, men vi kan ikke nekte interessenter å komme på visning. Da må vi heller stå der lenger. I Georgs tilfelle ble det opp mot 15 timer tilsammen. Men! Alle fikk muligheten til å se leiligheten i Parkveien og den ble solgt etter første visning. Til en skikkelig god pris. Tilbudet er mye lavere enn etterspørselen akkurat nå, det driver opp prisen. Så hvis du vurderer å selge bolig er det et glimrende tidspunkt. Kjøperne er der. 

Proaktiv-megler Georg Gade la følgende leilighet ut for salg i slutten av forrige uke. Helgen gikk med til å holde bookede privatvisninger. Denne uken startet han på samme måte. "Det er utrolig viktig at jeg får møte alle interessentene, og at de får møte meg. Derfor skal jeg stå her alle de timene det måtte ta. Vi kan ikke la noen gå glipp av å se leiligheten", sier Georg fra Parkveien. 

georg

Det var langt over 40 interessenter som vil se leiligheten. En ekstrem etterspørsel gjør det lukrativt å selge bolig akkurat nå. Det er tøffere for kjøperne, mindre å velge i og mange om beinet.

Dette er boligen: https://proaktiv.desti.no/bolig-til-salgs/bergen

Del denne artikkelen

Relaterte artikler

Les flere artikler av samme emne