ale

Hils på Inge - megler hos Proaktiv Ålesund

Teamet i Ålesund styrkes stadig og fokuset på kvalitet er sterkere enn noensinne.
 
Skrevet av: Christina Pedersen
Publisert: 08. mar 2023

Blir bedre kjent med Inge-André Godø her!

Hei Inge - hvem er du kort fortalt?
Jeg er en omgjengelig og hyggelig kar som trives i de fleste sosiale settinger og med et bredt nettverk. Jeg liker å jobbe med mennesker og synes det er spennende å kunne skape gode verdier for kundene mine.

Megling i Ålesund – hvordan er den hverdagen?
Det er alltid hektisk som megler i Ålesund. En variert hverdag hvor du må gjøre gode forberedelser for å vite hva som lurer rundt neste sving. Markedet er stabilt godt og det forventer vi også i tiden fremover.
 
En ny vår som Proaktiv-megler, hvorfor valgte du å starte her?
Jeg er utrolig imponert av den jobben Jon-Kristian Røsok og Andreas Blindheim har gjort før jeg kom inn, og er veldig motivert for å være med å bygge videre på dette. Jeg er også veldig fascinert over salgskulturen i Proaktiv, og ønsket om å spille hverandre god. Her er det muligheter til å vokse sammen med dyktige mennesker som jeg både verdsetter og ser opp til.
 
Alle meglere er ulike, hva er det som gjør deg til et verdifullt valg for kundene?
Som megler er jeg opptatt av at alle eiendommer er ulike og besitter unike kvaliteter. Ved å legge en god plan og ha klare forventninger til hverandre blir det lettere å oppnå et godt salgsresultat. At jeg er tilgjengelig i hele prosessen og bidrar med lave skuldre skal være en selvfølge når du selger boligen med meg og oss i Proaktiv.
 
Hva tenker du om markedet i Ålesund i tiden fremover?
Markedet er stabilt godt, og med lav tilbudsside vil det fortsatt være rift om de mest populære eiendommene. Vi er vant med å ha en litt lenger omsetningshastighet enn ellers i landet og det er nok en av fordelene med å være født inn i et marked hvor man må kjempe for alle salg.
 
Hvilke råd vil du gi til de som skal selge bolig i løpet av våren?
Gode forberedelser er nøkkelen. Ta kontakt med meg på et tidlig tidspunkt slik at vi sammen kan legge en god kjøreplan. Da får vi tid til å fikse småting dersom taksten tilsier det, vi får inn interiørkonsulent for å presentere boligen på en god måte og ikke minst bilder som skal fange de unike kvalitetene til boligen. Sammen skal vi lage en gjennomført annonse, en tiltalende salgsoppgave og lage unike blikkfang som gjør at potensielle kjøpere ikke tør å la muligheten gå fra seg.

Hva gjør du helst på en fridag?
Jeg prøver å ha en aktiv hverdag med trening på gymmen og i den lokale fotballklubben. I tillegg er det viktig å ha tid til samboer, og venner.
 
Til slutt – hva er din beste opplevelse som megler hittil?
Å få starte i Proaktiv! 

Du kan komme i kontakt med Inge og resten av teamet hos Proaktiv Ålesund her. 
Blir bedre kjent med Inge-André Godø her!
Del denne artikkelen

Relaterte artikler

Les flere artikler av samme emne