Fana%20Lagunen%20Nord%C3%A5s-13

Historisk lavt tilbud av brukte boliger i Fana; Det er prosjekterte boliger som råder

Vi ser at det er en markant overvekt av nybygg fremfor brukte boliger til salgs i Fana akkurat nå. Det kan absolutt gi deg som skal selge en verdifull fordel.
 
Skrevet av: Christina Pedersen
Publisert: 03. mai 2022

Kjersti Tunestveit Dyre, eiendomsmegler hos Proaktiv Fana

Kjersti Tunestveit Dyre er eiendomsmegler hos Proaktiv Fana, hun bor selv i bydelen og ser en tydelig trend; - Det er veldig mange som ønsker å bosette seg i denne populære og familievennlige delen av Bergen, spesielt barnefamilier – en utfordring er at det er vanskelig å få tak i eneboliger, tomannsboliger og rekkehus med større uteplasser eller plen - som ikke er av den prosjekterte typen, sier Kjersti. Mai og juni er historisk sett svært gode salgsmåneder – blomstring utendørs, varmere vær og grønne plener, fortsetter hun.
 
Kjersti Tunestveit Dyre, eiendomsmegler hos Proaktiv Fana
Kjøper du eller dere en prosjektert bolig er det ofte ventetid før boligen står ferdig til overtakelse og bruk. Mange har tid til å vente, men det er flust av familier som gjerne vil være i hus til eksempelvis skolestart i august. Tiden for å selge familieboliger er ideell – Kjersti og hennes kolleger har flere kjøpeklare på listene sine. – Vi er inne i et spesifikt segment, altså snakker vi om boliger som passer perfekt for de som er ute etter kort avstand til barnehager, skoler, hage og trygge veier for barna og ferdes på. For andre er nærhet til bybanen ett stort pluss og ikke minst nærhet til turområder og badeplasser som man finner mange av i Fana. Smøråsen, Stendafjellet, Hordnesskogen, Nordåsvannet og Marmorøyene, Fana Golf, Troldhaugen og Siljustøl for å nevne både tur- og bademuligheter og rekreasjonsmuligheter. Dette er ikke viktig for alle, men for noen er disse kriteriene helt avgjørende. Det tar vi på alvor og er svært nøye når vi planlegger markedsføringen for riktig målgruppe, avslutter Tunestveit Dyre.
 
Fana%20Lagunen%20Nord%C3%A5s-06
Fasade-02
For slik er det; det som er gull for noen er gråstein for andre. Prisen på en bolig er subjektiv. Dermed er det aldri markedet som bestemmer prisen. Det er valg av megler, valg av plan, valg av strategi og valg av markedsføring som avgjør hva prisen på din bolig ender på. Vår oppgave er å finne den ene som setter størst pris på din bolig, uansett hva resten av markedet måtte mene.
 
Skal du selge bolig i Fana og omegn? Ta kontakt med teamet hos Proaktiv Fana og hør hva de har tenkt å gjøre for å oppnå et best mulig resultat for ditt boligsalg.

 
Del denne artikkelen

Relaterte artikler

Les flere artikler av samme emne