hossOss

Hos oss får du salgsgaranti

Vi mener at intet salg - ingen kostnad er en selvfølge!
 

Publisert: 09. nov 2018
Hva er egentlig jobben til en eiendomsmegler? De fleste vil si at vi selger hus. Men det er vel strengt tatt eier som selger huset sitt? I Proaktiv selger vi utelukkende rådgivning og kompetanse.

Vi forteller våre kunder hva vi skal gjøre, hvordan vi skal gjøre det og hvorfor vi gjør som gjør. Vi har rådene og metodene for hvordan vi skal oppnå maksimal pris på en bolig på en trygg og effektiv måte. Det er disse rådene kundene våre betaler oss for og det er nettopp dette som er jobben vår.

Hvis boligen din ikke blir solgt, har ikke vi gjort jobben vår, og da skal du heller ikke betale for tjenesten. Det er dette vi mener med full salgsgaranti. I garantien inngår diverse utlegg, markedsføring og provisjonsbasert vederlag*

Prosessen med å selge en bolig består av mange, ulike elementer. De fleste vil vite hvilke kostnader som påløper og når de eventuelt vil dukke opp. Når vi sier «intet salg, ingen kostnad» mener vi det. Vi skal ikke ha betalt for noe vi ikke har gjort.

*Av våre kontorer er det ikke alle som praktiserer salgsgaranti og det er viktig at du som kunde avklarer med megler vilkårene i oppdragsavtalen. 

*Foto og tilstandsrapport faktureres direkte fra leverandør og omfattes dermed ikke av salgsgarantien.

Kontakt oss i dag for en gratis og uforpliktende verdivurdering av din bolig.
Del denne artikkelen

Relaterte artikler

Les flere artikler av samme emne