DSC08647

Hun gjør det igjen; - I et mer krevende marked må man jobbe hardere

Leiligheten i Nobels gate har vært forsøkt solgt siden oktober 2021 gjennom et annet meglerforetak, uten hell. Selger tok da kontakt med Caroline Ringså Ask hos Proaktiv Briskeby og det gav umiddelbart resultat.
 
Skrevet av: Christina Pedersen
Publisert: 23. aug 2022
"Fokuset mitt ved dette salget som ved alle andre salg er å være ekstremt påskrudd. Jeg avbryter det jeg står i for å følge opp hver minste henvendelse, ellers kan toget være gått på et øyeblikk", forklarer Caroline.
Leiligheten i Nobels gate på Frogner ble solgt før første visning til kr. 13 490 000,- 
 
wngetbildeJK6KRMY0
wngetbilde37GKI193
Her er det svært høy standard – det klassiske og moderne møtes i en perfekt harmoni over 112 kvadratmeter. Et nydelig indre er et stort pluss for veldig mange, flytt-rett-inn effekten er behagelig og lettvinn. Likevel er beliggenheten med på å definere kjøpergruppen og det må man alltid ha i bakhodet når materiell, tekster og annonser utformes. Hvordan ser en hverdag ut i nabolaget? Eller en fridag? Du kjøper mye mer enn leilighetens fire vegger.
wngetbilde5T6K7O93
"Jeg er alltid med når fotografen vår tar bilder og her lagde vi også en egen boligvideo. Hvor vi får med alt det som vi mener en riktig kjøper er på utkikk etter og jobber nøye med å optimalisere presentasjonen", fortsetter Ringså Ask.
wngetbildeYQ7HVMPL
Både boligannonse og boligvideo blir markedsført bredt – slik at de er sikre på at de treffer det segmentet de har planlagt å møte på visning. For Nobels gate var det helt nødvendig med nytt materiell og en ny strategi. Ellers kan man ikke regne med et annerledes resultat. Det er derfor man skal bruke megler, er det ikke? Nettopp for å komme i mål med det resultatet du har planlagt sammen med megler.
 
Caroline og resten av teamet på Briskeby har materiellet, metodene og motivasjonen for å sikre at både kjøper og selger sitter igjen med best mulig resultat. "Ingenting er bedre enn å bo riktig – derfor er det utrolig viktig at man vet hva man skal selge, til hvem, på hvilken måte og hvorfor det som er rett for noen er helt feil for andre", avslutter Caroline.

Boligfoto:  Jon Løvås
Meglerfoto: Jeanette Risberget

 
wngetbildeX1IWXDDC
Del denne artikkelen

Relaterte artikler

Les flere artikler av samme emne