hovedsty

Hvordan påvirker boligstyling kjøperne? – Sansene våre er med på visning

Trenger man egentlig å style i et nybygg? Alt vi anbefaler er kun ment for å heve kvaliteten. Som igjen leder til best mulig resultat. Det er rådene våre kundene betaler for.
 
Skrevet av: Christina Pedersen
Publisert: 09. feb 2024
Styling er estetikk, og nettopp dette er veldig viktig. Fordi, en god estetisk utforming og samstemte visuelle kvaliteter skaper rett og slett orden, og en opplevelse av helhet for personen som ser og opplever dette. Vi anbefaler og råder til boligstyling av en grunn, det er ikke tilfeldig eller nok en ting å bruke penger på. Interessentene som kommer på visning er normalt og stort sett ute etter å gjøre en langsiktig investering, både økonomisk og i livskvalitet i form av å leve et riktig hverdagsliv.
 
f8
Opp til selger å følge rådene, men vi gir dem av en grunn /
Eiendomsmegler hos Proaktiv Briskeby, Jeanette Risberget, forteller følgende rundt dette temaet; «Som Proaktiv-meglere ønsker vi å skape et best mulig resultat for selgerne våre. Det innebærer at vi må finne den ene rette kjøperen til boligen – den som har de rette grunnene til å betale mer enn alle andre. Vi starter alltid med å definere kjøpegruppen, og deretter tilrettelegge for en best mulig presentasjon av boligen vi skal selge til målgruppen. For at markedsføringen skal bli best mulig er det viktig for oss at bildene blir bra, for at bildene skal bli bra må boligen være klargjort på en optimal måte. Det skal være innbydende og gi interessentene mulighet til å se hvordan livet vil bli, og derfor er vi opptatt av styling. Enten om det er ministyling, hvor stylisten kommer med eksempelvis ekstra puter, sengetepper, lys og ommøblerer lett. Vi kan også ty til delstyling eller fullstyling hvor det er nødvendig. Husk at boligannonsen og hvordan den er presentert er selve invitasjonen til visning – det er her vi skal friste de rette interessentene til å komme og se, så klart dette er viktig
 
jea1
Vi kommer på visning med sansene våre – det er mye som skal klaffe /
Vi møter mange selgere som har boliger som er nyoppusset og holder høy standard. Møblene kan gjerne være fjernet, fordi de allerede har flyttet. Er det nødvendig å style et moderne utgangspunkt? Risberget forteller videre om salg av leilighet i et nybygg hvor det var konkurranse med en annen leilighet i samme oppgang. «Jeg skulle selge en leilighet som var helt ny, ingen hadde bodd. Jeg anbefalte selger å style, først forsto han ikke helt hvorfor, men da den var ferdig stylet så og skjønte han kjapt verdien. Interessentene som kom for å se på denne hadde vært i en annen leilighet, i samme oppgang. Den var ikke stylet – da de kom de til vår uttrykte de umiddelbart at de fikk en god følelse. Det var kveld, lysene var tent og nydelig utsikt på den store balkongen som hadde møblement for anledningen. Interessentene var der opp mot en time og fortalte flere ganger at de likte møblene og fikk inspirasjon til innredning. Det var stor forskjell på å komme inn i en stylet bolig mot en som sto helt tom. De endte med å kjøpe leiligheten av oss
 
s1

 
Riktige mennesker i riktig bolig /
Vi tror på det å alltid holde kvaliteten høy. Da skiller man seg ut i mengden, blir sett av rette grunner og har større sannsynlighet for at det riktige personer som faktisk kommer på visning. For det er hele poenget, at det er kjøperen med størst betalingsevne- og vilje, av riktige grunner, som ender opp med siste budet.

Spør oss når du trenger de beste rådene – dette driver vi med hver eneste dag.
 
Del denne artikkelen

Relaterte artikler

Les flere artikler av samme emne