Fanahammeren%2024%20PROAKTIV-46

Kjersti selger for femte gang i samme borettslag på kort tid; - En fantastisk beliggenhet

Stend Mølle Borettslag ligger maritimt og idyllisk til innerst i Fanafjorden – faktisk på selve bryggekanten. Dette er adressen for de som ønsker stillhet, utsikt, båtplass, sol, duften av sjø og kort bilvei til alle fasiliteter, fjell, golf og by.
 
Skrevet av: Christina Pedersen
Publisert: 20. jan 2023
«Det er en herlig plass å få megle boliger – kundene som kikker her ute vet å sette pris på omgivelsene og jeg opplever en bred enighet blant beboerne og kommende eiere om de unike fordelene ved å bo her. Her kjøper man for å bo og her bor man lenge», sier Kjersti Tunestveit Dyre, eiendomsmegler og salgsleder hos Proaktiv Fana.
 
Kjersti%20Bergen-003
De siste 14 månedene har hun og kollega Fredrik Gjendemsjø sørget for at 5 av leilighetene i dette mindre borettslaget har fått nye eiere. Kjersti er selv lidenskapelig opptatt av båtliv og tilbringer mye av fritiden, vår og sommer på sjøen. Det er nok ikke tilfeldig at hun har mye til felles med både kjøpere og selgere på Fanahammaren – her ligger det allerede til rette for samstemt enighet rundt markedsføring og nettopp hva som er viktig å kommunisere ut til publikum. Kjersti og kollega Fredrik har stålkontroll på boligmarkedet i Fana og omegn. Begge bor i Fana og det er alltid en fordel for både kjøper og selger at man har en megler som faktisk kjenner nabolaget og bydelen som sin egen bukselomme.
 
Fredrik%20Gjendemsj%C3%B8_1_0
Fanahammeren%2024%20PROAKTIV-37
Man kjøper så utrolig mye mer enn bare en bolig. Man «kjøper» nærliggende fasiliteter, nærhet til sjø, sol, utsikt, gangavstander, turområder og mye mer. Alt etter hva man har behov for. Det er stor forskjell på kriteriene til en barnefamilie og et voksent par som ønsker seg fra enebolig til leilighet.
«Vi må vi sørge for at de får så mye viktig og riktig informasjon om en aktuell eiendom som overhodet mulig. Vi må henvende oss til og ikke minst kjenne kjøpegruppen inn og ut. Det som er viktig for en er mindre viktig for en annen. Vi bruker mye tid på nettopp dette», sier Kjersti og føyer til at møte med menneskene er noe av det som gjør jobben som megler så utrolig givende.
Fanahammeren%2024%20PROAKTIV-40
«Vi møter mennesker i alle faser i livet, fra de som kjøper for første gang til de som selger for siste gang. Livet endres og man trenger større eller mindre plass», avslutter Kjersti.

Vil du jobbe sammen med Kjersti? Hun er alltid på utkikk etter flinke kolleger.
Vil du ha råd av Kjersti når du skal kjøpe eller selge bolig? Hun har alltid tid til deg.

Du kan komme i kontakt med Kjersti og resten av teamet hos Proaktiv Fana her.

De kjenner ditt område og er alltid klar til å hjelpe med en trygg bolighandel. Maks pris, trygt og effektivt!
 

Fotograf / Christer Horstad

Fasade-02_1_0
Lokalene til Proaktiv Fana ligger midt i Nesttun sentrum - velkommen innom. 
Del denne artikkelen

Relaterte artikler

Les flere artikler av samme emne