lofoten

Nå er Proaktiv på plass i vakre Lofoten

Det betyr at den lokalkjente eiendomsmegleren, Kimmy Kristoffersen, nå kan tilby både boligselgere- og kjøpere i Svolvær og omegn rådgivning av høy kvalitet.
 
Skrevet av: Christina Pedersen
Publisert: 11. apr 2023
Vi befinner oss i lokaler på Torget 6, sentralt plassert midt i sentrum. Proaktiv-skiltningen er straks på plass på fasaden, i mellomtiden er Kimmy Kristoffersen godt i gang med det viktigste; å levere kvalitetsmegling til både nye og tidligere kunder. Vi har tatt en prat med han i forbindelse med nyåpningen.

Hva kan kundene i Lofoten / Svolvær forvente av en Proaktiv-megler?
De kan forvente en Proaktiv-megler som alltid er tilgjengelig for dem. De har én person å forholde seg til, noe som gir en trygghet og ærekjærhet overfor hver enkelt oppdragsgiver. Kundene får en eiendomsmegler som gir omsorg for sine kunder og er genuint opptatt av tilfredshet.

Hva er det beste med å megle i dette området?
Det beste med å megle i Lofoten er alle sanseinntrykkene man får. Å selge en eiendom ute i havgapet gir en «wow-opplevelse» nesten daglig. Samtidig er det noe eget med å selge en eiendom både på vinteren mens snøstormen river, på våren idet båtene kommer inn fra Lofothavet og måkene gjør seg til kjenne igjen, samtidig er det noe eget med å selge eiendommer på sommeren når vi kan nyte solen og det er lyst hele døgnet.

Hvordan opplever du markedet akkurat nå og hvordan mener du det vil utvikle seg de neste månedene?
Markedet oppleves som bra, vi har godt med henvendelser fra potensielle kjøpere som ønsker å handle eiendom, både øst og vest i Lofoten, og både bolig og fritidseiendom. Vinteren har vært relativt rolig, men nå begynner det å ta seg opp igjen.

Hva er dine råd til de som skal selge i løpet av våre og sommeren?
De som skal selge i løpet av våren og sommeren bør ta kontakt så snart som mulig, både for å få med seg den beste salgsperioden og samtidig slik at vi får klargjort og kommet med de beste råd i forkant av salg. Dersom en vurderer å selge eiendom i løpet av året kan god planlegging være avgjørende for et godt salg, slik at en kan dra nytte både av foto på godværsdager og en god markedsføringsstrategi.

Hvor er du vokst opp?
Jeg er oppvokst i Kabelvåg, hvor jeg flyttet tilbake til for noen år siden, kjøpte hus i samme gate som jeg har vokst opp i og ønsker at mine barn skal få oppleve det samme.

Hvorfor megling som jobb og hva er best med akkurat denne jobben?
Jeg har jobbet som eiendomsmegler både i større by og i Lofoten, og kjenner godt til forskjellene på de ulike markedene og hvilke momenter en kan dra erfaring av. Det jeg liker best med jobben min er først og fremst fornøyde kunder, noe som ikke kommer av seg selv. God planlegging og en klar strategi er nøkkelen til et godt salg. Samtidig gir mangfoldet i boligmarkedet i Lofoten meg en god driv. Det være seg at førstegangskjøperen får flytte inn i sin første bolig, til at voksne som har bodd «alle år» i samme bolig får bistand til en enklere hverdag. De senere årene har en og sett hvor hot Lofoten har blitt utad og at mange ønsker seg hit, noe som gir et stort mangfold i eiendomsmarkedet.

Så hva og hvem er Proaktiv?
Vi er en kvalitetsbasert eiendomsmeglerkjede og har vår hovedtyngde i landets mest befolkningstette områder. Det siste året har vi åpnet to nye kontorer, de nordligste hittil; Bodø og Lofoten. Det er fantastisk å være på plass og vi ser frem til å etablere gode kundeforhold og bidra til å skape verdi for de vi møter. Fornøyde kunder er vårt viktigste mål og derfor skal vi alltid være bedre.
Stikk innom Kristoffersen for en prat, ring han når du trenger boligråd eller book en avtale direkte med han her.
16196%20Proaktiv-061
Del denne artikkelen

Relaterte artikler

Les flere artikler av samme emne