Nedre-STORT

Proaktiv Ålesund satte ny prisrekord: - Det er vår plikt å gi så riktige råd som overhodet mulig

Salgsprisen var kr. 350 000,- høyere enn prisen på naboleiligheten som ble solgt et par måneder tidligere.
 
Skrevet av: Christina Pedersen
Publisert: 15. apr 2021
Fagansvarlig hos Proaktiv Ålesund, Christer Hessen, hadde en klar og tydelig plan til selger av Nedre Strandgate 43B. For å oppnå et optimalt resultat må alle steiner snus. 

I bakhodet hadde de salget av naboleiligheten, 2 måneder tidligere gjennom er annet meglerfirma, der salgsprisen endte på kr. 2.700.000,- Den leiligheten var 16 kvadratmeter større enn den som nå skulle legges ut for salg.

Megler har et ansvar og en plikt om å gi så riktige og verdiskapende råd som overhodet mulig. Når en kunde velger oss som rådgiverer fortjener de en gjennomtenkt plan og konkrete tips for hva som skal gjøres gjennom hele salgsprosessen.

I forbindelse med klargjøringen ble følgende grep gjort i samråd med megler; 

- Maling av overflater og nytt gulv

- Styling for en siste perfekt finish før fotografering

Resultat --> Solgt for kr. 3 050 000,-

nedre


Vi er selvsagt klar over at etterspørselen er høy for sentrumsnære leiligheter med parkering og eget uteområde. Dette blir en viktig bit i markedsføringen. Vi er alltid ute etter å nå de riktige interessentene. De som trenger å vite at et slikt objekt er ute for salg. Segmentering og synlighet i alle kanaler er derfor avgjørende for resultatet. Her skal vi ikke gå glipp av noen, både for selgers og potensiell kjøpers del. 

Den siste måneden har teamet hos Proaktiv Ålesund stått for for to av Ålesund og omegns 10 høyeste boligsalg. Blant annet en fantastisk enebolig i Åsestien 5B. Den ble solgt til prisantydning etter første visning. En knirkefri prosess takket være gode forberedelser, strategi- og markedsplan fulgt til punkt og prikke, samt tett oppølging av alle interessenter. 

nedre2

Christer og Jon Kristian er alltid klare for å levere høy kvalitet både nye og tidligere kunder. 

nedre3
Del denne artikkelen

Relaterte artikler

Les flere artikler av samme emne