Brisk-stort

Proaktiv Oslo; - Vi anbefaler de som skal selge etter ferien å komme i gang tidlig med prosessen

En salgsprosess har mange steg og kan oppleves både stressende og tidkrevende. Vi tenker at det skal være enkelt å selge bolig - for deg.
 
Skrevet av: Christina Pedersen
Publisert: 08. jul 2021

"Slapp av, nå er jeg her."


Her siterer vi Caroline Ringså Ask når hun møter kundene sine for første gang. Hun er daglig leder hos Proaktiv Oslo, som holder til sentralt på Briskeby. Det er det minste kundene våre kan forvente - at de er i trygge hender - vi er fagfolk og tar alltid kontroll over situasjonen.  Av ordet proaktiv forstår vi å være forut for og handlekraftig. For oss betyr det å skape eller kontrollere en situasjon ved å ta initiativ, forutse begivenheter eller utfordringer - snarere enn bare å reagere når de har oppstått. Da er det ofte for sent. 

brisk

Sammen med resten av teamet sitt er Caroline svært tydelig på hva som er hovedfokuset når en bolig skal selges. Det spiller ingen rolle om det er en spektakulær leilighet på Tjuvholmen til 30 millioner kroner eller en studioleilighet på St. Hanshaugen på 23 kvadratmeter. Alle boliger skal klargjøres, behandles og selges som om de var vår egen. Vi kaller det kvalitetssikring - altså går ikke prosessen videre før både vi og kundene er fornøyde med hvert eneste steg. På den måten er vi sikre på at det er det optimale resultatet som er nådd når det siste budet aksepteres. 

brisk2

Alle de 7 meglerne hos Briskeby har vokst opp i Oslo. De kjenner områdene, fasilitetene og markedet i de ulike bydelene svært godt. Det er ikke tilfeldig at de kan vise til gode salgsresultater år etter år. Her kan du blant annet lese om et supersalg på Kavringen Brygge.

brisk3

 

I juli kjører de en hyggelig sommerkampanje hvor de spanderer den digitale markedsføringen på alle som inngår oppdrag innen 31.07.21. Klikk for å booke en avtale.


brisk4

 

Del denne artikkelen

Relaterte artikler

Les flere artikler av samme emne