Dam-STORT

Selger valgte å bytte megler da leiligheten i Damsgårdssundet ikke ble solgt - da endret alt seg

Leiligheten var forsøkt solgt gjennom et annet meglerforetak i 3 måneder - så overtok Kjersti v/Proaktiv.
 
Skrevet av: Christina Pedersen
Publisert: 16. nov 2020
Helt i front, i maritime omgivelser, ligger denne flotte leiligheten i Damsgårdsveien 45.

dam

Etter 3 måneder i markedet uten bud måtte selger gjøre endringer. Endringen ble Kjersti Tunestveit v/Proaktiv Småstrandgaten. 

Det er ikke uvanlig for oss å overta oppdrag som har vært forsøkt solgt gjennom andre meglerforetak - men hva er det som er så avgjørende i en slik situasjon? Jo, vi må tenke gjennom hva vi skal gjøre annerledes. Hvis det ikke blir gjort endringer, kan vi heller ikke forvente et annerledes resultat. Her var resultatet ingen bud etter hele 3 måneders liggetid i markedet. Da tok Kjersti grep. "Vi må alltid stille oss følgende spørsmål; Hvem er kjøperen? Hvordan skal vi finne kjøperen? Hva må gjøres? Og ikke minst, hvorfor er denne boligen så riktig for noen og for andre ikke riktig i det hele tatt?". 

Når vi har svarene klare kan prosessen starte. Derfra legger vi den beste planen, som inneholder blant annet mye rådgivning og styling, det beste bildemateriellet og de beste tekstene, skreddersydd til den definerte kjøpegruppen. Vi ønsker selvsagt at de som ser etter en slik leilighet vet om at den er til salgs! 

Da må vi kjøre bredde i markedsføringen, her skal vi ikke gå glipp av noen. Kjersti forteller om en fullbooket og utvidet fellesvisning, samt flere privatvisninger i forkant. Leiligheten ble solgt for kr. 6 800 000,- dagen etter visning. 310 000,- over prisantydning. 

Vår begrunnelse er enkel; vi må finne de som vil kjøpe av riktige grunner. En 3-roms med garasjeplass og heis er ikke for alle, men den er midt i blinken for noen. Dette er vi fullt klar over, derfor er det ikke flaks, det er megling. 

dam2
 

Om du skal selge eller kjøpe bolig anbefaler vi deg å skaffe god rådgivning - Kjersti er tilgjengelig for sine kunder og har mye erfaring etter flere år i bransjen. 

Del denne artikkelen

Relaterte artikler

Les flere artikler av samme emne