Ensj%C3%B8artikkel2

Velkommen til oss hos Proaktiv Ensjø!

Vi er stadig i vekst og derfor er det svært gledelig at vi i 2019 etablerte Proaktiv Ensjø.
 
Skrevet av: Christina Pedersen
Publisert: 27. feb 2020
I flotte, freshe lokaler møter du Hannah, Lars, Anna, Kamila og Preben. De er erfarne meglere med mange års erfaring i bransjen og de gleder seg til å møte tidligere og nye kunder på et splitter nytt kontor i Sigurd Hoels vei 1.

Her er du i trygge hender – meglerne våre på Ensjø er lokalkjente og spesialister når det gjelder å finne rett kjøper til rett bolig. Fordi de vet at riktig kjøper er den med høyest betalingsevne- og vilje. Først og fremst må vi vite hva vi skal selge – til hvem, hvordan og hvorfor. Det er flere grunner til at vi gjør som vi gjør. Ingen boliger er like – derfor må vi ha en unik, skreddersydd plan og holde oss til planen alle stegene gjennom salgsprosessen. Vi skal alltid oppnå høyest mulig pris på en trygg og effektiv måte.

Det er viktig for oss å være på plass i fremtidens bydel. Her er og blir det flere energivennlige boliger, frodige parker, nye skoler og barnehager. Det er meget gode kollektivtilbud med helt ny T-banestasjon og til fots er Oslo sentrum kun 20 minutter unna. Dette er en bydel hvor du kan gjøre en god investering – et område i utvikling har som kjent en gunstig prisstigning. Det er grønnere, mer luft og lys enn det er i sentrumskjernen. Her bor du selvsagt urbant, samtidig får naturen lov til å være tett på! Sykkelturer innover mot Østmarka eller en digg lunsj på en lokal café? Du får alle fasiliteter i gangavstand. Her har folk bodd i mange tiår, men det er åpenbart at de siste årene med et moderne løft har lagt til rette for flere mennesker i ulike livsfaser.

Vi i Proaktiv tror at mennesker som bor riktig har det bedre. Det blir en glede å bistå med verdifull rådgiving til både kjøpere og selgere på Ensjø og i området rundt!

Kom i kontakt med dine Proaktiv-meglere på Ensjø. 
Del denne artikkelen

Relaterte artikler

Les flere artikler av samme emne