_RM_9989

Vet du hva dobbeltboligforsikring er? En trygghet til å by

Flere boligselgere velger å benytte seg av en dobbeltboligforsiktig. Fordi det gjør bolighandelen tryggere for kjøper og fjerner en stor del risiko rundt budgivningen
 
Skrevet av: Christina Pedersen
Publisert: 21. feb 2024
Det er ikke sjeldent at vi møter interessenter på visning som kvier seg for å by. De har selv egen bolig ute for salg, og ønsker å få solgt før de kjøper noe nytt. Samtidig kan det fremtidige drømmehjemmet dukke opp i mellomtiden. En frykt for å bli sittende med to boliger og et altfor høyt boliglån er selvsagt forståelig. Det er derfor denne dobbeltboligforsikringen er en ekstra økonomisk trygghet for kjøper, det vil være tryggere å by på en ny bolig. Det er selger som betaler for tjenesten, men kjøper som vil få utbetalingen fra forsikringsselskapet – dersom kjøper ikke har fått solgt egen bolig før overtakelse av den nye (karenstid 3 måneder og forsøkt egen bolig gjennom eiendomsmegler i minst 3 måneder).

Proaktiv tilbyr denne forsikringen til alle sine kunder i samarbeid med Søderberg & Partners.

For kjøper dekker den faktisk ekstra boligkostnader med inntil kr. 15 000 per måned i inntil 9 måneder. Prisen selger betaler for forsikringen er kr. 6500,- uavhengig av boligtype. For mer informasjon om vilkår og detaljer rundt dette, kontakt et av våre Proaktiv kontorer i ditt nærområde. Vi er alltid ute etter å kjøre en salgs- og kjøpsprosess så trygg, effektiv og optimal som mulig.
 
h1
Del denne artikkelen

Relaterte artikler

Les flere artikler av samme emne