Kjersti Tunestveit Dyre

Partner / Eiendomsmegler MNEF
Kjersti Tunestveit Dyre, Partner / Eiendomsmegler MNEF
Ta kontakt
Telefon: 48 08 13 59
E-post: ktd@proaktiv.no
Kjersti har lang erfaring som megler etter mange år i bransjen. Hun er godkjent megler av Finanstilsynet, samt medlem av Norges Eiendomsmeglerforbund (NEF). Kjerstis kunder opplever at de følges opp av en faglig sterk og tillitsvekkende megler. Hennes gode forhandleregenskaper utgjør en vesentlig del av det hun legger i meglingsbegrepet. Ved å tilegne seg kunnskap om begge parter og hva de ønsker, har hun mer å spille på i forhandlingsrunden der avtale om pris til slutt blir avgjort. Det er denne grundigheten og tilnærmingen til faget som gjør at hun lykkes så godt. 

Kjersti har svært høy servicegrad og er ikke fornøyd før kunden er mer enn fornøyd. Fornøyde kunder fører til nye kunder og nettopp denne type kunder utgjør brorparten av hennes kundeportefølje. Kjersti vokste opp i Arna. Hun bor nå på Hop og har tidligere bodd både på Kalfaret og Sandviken. Hun har gjennom årene solgt en rekke eiendommer i disse bydelene. Lokalkunnskap skaper den nødvendige tilliten og troverdigheten. Siden 2004 har Kjersti opparbeidet seg en bred erfaring innen salg av fast eiendom. Hun megler i alle bydeler og ute i distriktene, både boligeiendommer og fritidsboliger.

For Kjersti handler megling om kjemi, tillit og målrettet arbeid med kontroll på alle ledd av salgsprosessen. Det gir fornøyde kjøpere og selgere, som et resultat av en optimal prosess.Hun har erfart gjennom mange år at genuin entusiasme i kombinasjon med de beste faglige rådene fører til optimale resultater.  Ta kontakt for en hyggelig befaring!
Bestill gratis verdivurdering

Lurer du på noe?

Har du noen spørsmål innen boligkjøp eller salg? Vi hjelper deg gjerne.

Send dine spørsmål her

Les hva kundene sier om meg

Profesjonell, proaktiv, fleksibel, rådgiver i prosess
- Christina Egeland, E, 17. okt ,2023
Veldig fornøy med hele prosessen. Megleren var tilgjengelig, god på kommunikasjon før og etter visninger, og gjennomførte prosessen på en ryddig, og fin måte.
- Robert Vigdal Søhoel, E, 21. sep ,2023
Jeg ble meget godt i varetatt og god informasjonsflyt. Dette gav trygghet og åpenhet. Jeg har aldri solgt eiendom, jeg fikk senket skuldrene og alt av stress og uro ble borte i den gode kommunikasjonen jeg hadde med megler.
- Alice Aadnøy Stensland, E, 18. aug ,2023
Vi er veldig sikker at vi til slutt valgte riktig megler og megler bedrift som veiledet oss trygg gjennom hele prossessen, og i tillegg bisto med perfekt valg av stylist, og fotograf. Vi dessverre gikk ikke til proaktiv først, og det angrer vi fortsatt på. Første forsøk å selge eiendommen var med en eiendomsmegler som kunne tilby litt billigere priser, men som kom med tilsvarende dårlig oppfølging, og ingen bud, selv etter 6 måneder. Det er lurt å bruke litt ekstra på kvalitet, og her leverer Proaktiv. Det tok det 3 uker fra første kontakt med Kjersti til godt salgresultat. Bedre kunnskap og service kan man lete LENGE etter. Kjersti er en som oppriktig bryr seg om deg som kunde og er oppriktig opptatt av at både selger og kjøper blir fornøyde. Tusen takk Kjersti Tunestveit Dyre + Fredrik Gjendemsjø, Toril Måseide (Design 3.0.3) og Eirin Helland (Luminate Photography)
- Misha J Bowles Østervold, E, 22. mai ,2023
Blid og imøtekommende megler som var godt kjent med leiligheten som skulle selges.
- Ingse Merete Verlo, E, 25. mar ,2023
Meget engasjert og ryddig megler. Svært god oppfølging på alle måter. Som selger føler man at hele prosessen er i gode hender .
- Arnt Olav Fromreide, E, 26. feb ,2023
Proaktiv, ved megler Kjersti Tunestveit Dyre, gjennomførte salget av vår leilighet på Kronstad på en meget profesjonell måte. Hun var ryddig, rask og ga oss hele tiden tips og råd rundt salget. Vi kan anbefale Proaktiv på det varmeste.
- Christel Dahl, E, 13. feb ,2023
Profesjonelt, ryddig,
- Peter Deisz, E, 25. jan ,2023
Veldig grei eiendoms megler. Føltes som at alle parter involvert jobbet sammen som et lag og alt gikk på skinner.
- John Richard Espedal, E, 23. des ,2022
Alle avtaler ble fulgt av Kjersti som fremstår som veldig profesjonell
- Anne Gro Klem, E, 20. des ,2022
Vennlig, profesjonell og effektiv.
- Gunnar Haavik, E, 20. des ,2022
Veldig fornøyd med Kjerstis oppfølging og råd, åpne og positive kommunikasjon. Tilgjengelig, trygg på at jeg kunne kontakte henne når som helst. Alltid viktig, men spesielt i det markedet som er nå.
- Camilla Indrearne, E, 15. des ,2022
Ryddig, god på informasjon,, og en dyktig megler
- Ronny Eriksen, E, 26. aug ,2022
Veldig fornøyd med Kjersti Thunsveit Dyre. Gode anbefalinger av klargjøring til leilighet, veldig behagelig person å prate med og hadde veldig god oppfølging
- Birthe Pedersen, E, 04. jul ,2022
Ryddig, representativt og meget eksklusivt
- Tove Ravnanger, E, 18. mar ,2022
Hyggelig og profesjonelt
- Inger Johnsen, E, 06. jan ,2022
Meget imøtekommende.
- Osvald Lorentz Molland, E, 08. jul ,2021
Jeg er veldig fornøyd med Kjersti. Hun har vært dyktig, proff og tilgjengelig gjennom hele prosessen. Jeg anbefaler henne gjerne til venner og bekjente.
- Else Gjøen Madsen, E, 08. jul ,2021
Fra første stund jeg tok kontakt med megler, Kjersti Thunestveit Dyre ble jeg ivaretatt på best mulig måte. Ingenting var problematisk og utfordringer som coronasykdom hos kjøper, ble løst på en forbilledlig måte. Følte at hele prosessen var trygg og alt godt ivaretatt så jeg slapp å engste meg for at noe skulle gå galt. Eiendommen ble solgt og overlevert på rekordtid til en pris som lå over mine forventninger.
- Jakob Selbak v/Brit Selbak Bratland, E, 15. mai ,2021
Som boligkjøper førstegang opplevde jeg Kjersti som avbalansert og fornuftig. Imøtekommende og ekte. Hun fikk til visning selvom hun selv ikke kunne. Hun var heller ikke masete i dialogen. Jeg synes hun var profesjonell og serviceinnstilt uten å prakke på meg noen ting som helst.
- Cecilia Maria Rockwell, E, 15. mai ,2021
Hjelpsom, imøtekommende, ryddig og en fin opplevelse
- Eline Dregelid Hovland, E, 13. feb ,2021
Kjersti var meget profesjonell og effektiv i kommunikasjonen. I vår situasjon trengte vi noen som var rolig og behersket, og som var ærlig om hva som lå foran oss. Dette klarte Kjersti utmerket og dette var en av grunnene til at vi valgte ProAktiv og Kjersti. Det var en stor bonus at Kjersti oppnådde prisen (+ litt til :)) vi hadde blitt forespeilet på forhånd!
- Arne Bergland Elvevoll, E, 12. jan ,2021
Oversiktlig og ryddig prosess.
- Hallgeir Hausken, E, 06. jan ,2021
Megler meget profesjonell og raskt salg
- Anne Grete Ramm Salbu, E, 26. des ,2020
Vi opplevde det veldig positivt og trygt å kjøpe bolig gjennom proaktiv. Kommunikasjonen var god, hyggelige meglere og en ryddig handel. Anbefales!
- Elise Mjelstad, E, 26. sep ,2020
Jeg anbefaler Kjersti som megler på det varmeste. Hun er serviceinnstilt og faglig dyktig. Gjennom hele prosessen ble jeg fulgt godt opp. Hun kjenner markedet utrolig godt noe som kom tydelig frem under korona-tiltakene der hun var tilpasningsdyktig, hadde stå-på-vilje og kom med gode faglige råd i en tid med mye usikkerhet. Kjersti sørget for en trygg og god handel.
- Cathrin Ness Fløgstad, E, 06. aug ,2020
Opplevde eiendomsmegler som svært profesjonell, med klare tanker om målgruppen for potensielle kjøpere
- Beate Aase, E, 26. jul ,2020
Veldig god kundeoppfølging!
- Anna-Katharia Buck, E, 20. jun ,2020
Vi har brukt Proaktiv tidligere i forbindelse med salg av bolig, så valg av megler var enkelt for vår del. Kjersti T. Dyre solgte bolig for oss i 2013 med veldig godt resultat. Derfor valgte vi å bruke Proaktiv og Kjersti T. Dyre denne gangen også. Vi vet at hun er en seriøs, ærlig og grundig megler som alltid gjør sitt ytterste for at kunden skal bli fornøyd. Vi vet at Kjersti er en "supermegler", men vi liker å omtale Kjersti som verdens beste megler
- Liv Songstad v/Sigbjøn Songstad, E, 15. jun ,2020
Etter å ha prøvd en annen megler først, var det utrolig bra å komme til Proaktiv. Hele prosessen ble profesjonell på en annen måte. Alt fra bilder, salgsoppgave og håndtering av potensielle kjøpere ble mye bedre. Jeg ble også ivaretatt på en profesjonell og god måte i gjennomg hele prosessen. Kan anbefale Proaktiv på det varmeste
- Elin Tallaksen, E, 19. des ,2019
Proaktiv ved Kjersti Dyre gjorde en grundig jobb, og ledet oss med positiv autoritet og ro gjennom alle formalitetene ved dette salget.
- Trond Harvik, E, 16. des ,2019
Engasjert, trygg og ryddig meglar. Me følte oss godt ivaretatt gjennom kjøpsprosessen.
- Ingvild Soldal Eggerud, E, 05. sep ,2019
Jeg har aldri hatt en så god opplevelse angående salg som jeg hadde når dere solgte for oss. Vi ble så godt ivaretatt hele veien. Vi sitter igjen med en følelse av at det kunne ikke blitt gjort annerledes.
- Silje V Y Holm, E, 12. aug ,2019

Se flere kundeuttalelser

4679935_1a
Prisant.:  3990000,00

Hatlestadlia 145

Bergen, NESTTUN

Stor hjørneleilighet i Sameiet Solvalla. Innholdsrik med usjenert og fri beliggenhet. Heis og garasje

Totalpris:

Kr 4025566

BRA-i:

103 m²

Last inn flere boliger

Ingen resultater

Last inn flere boliger

4676264_1a
Solgt!

Garnesvegen 4C

Bergen, INDRE ARNA

Lev det enkle og gode liv i Arnavågen Park! Solrik toppleilighet med sjøutsikt, parkering og heis. 7 min tog til sentrum

Totalpris:

Kr 5290000

BRA-i:

84 m²
4660740_1a
Solgt!

Elvenesvegen 8A

Bergen, NESTTUN

Stor 4- roms- leilighet med innglasset balkong. Varmtvann inkl. i felleskost. Behov for rehabilitering.

Totalpris:

Kr 2554451

BRA-i:

76 m²
Solgt!

Nylendet 2A

Bergen, ARNATVEIT

Nylendet 2A

Totalpris:

Kr 2995103

BRA-i:

77 m²
4645742_1a
Solgt!

Nordre Gommershaugen 36B

Bergen, Sandsli

Familiebolig med stort potensiale! Behov for oppussing. 9 min til bybane og 4 min til buss. Utleiedel. Fine uteplasser.

Totalpris:

Kr 5400000

BRA-i:

209 m²
4645788_1a
Solgt!

Damsgårdsveien 207

Bergen, LAKSEVÅG

Idyll i sjøkanten! Hopp i sjøen hele året rundt! Super toppleilighet, lys og smakfull med solrik balkong og garasje

Totalpris:

Kr 3847591

BRA-i:

70 m²
4634051_1a
Solgt!

Garnesvegen 14F

Bergen, INDRE ARNA

Lev det enkle og gode liv i Arnavågen Park! Solrik toppleil.- Sjøutsikt, garasjepl. Heis, kun få min. til Bergen med tog

Totalpris:

Kr 5800000

BRA-i:

90 m²
4591774_1a
Solgt!

Halhjemsmarka 189B

Bjørnafjorden, Os

Flott og stor 4-roms leilighet med stor altan. Lysfylt stue, herlig atmosfære. Barnevennelig. Fast parkering.

Totalpris:

Kr 3300000

BRA-i:

81,00 m²
4626414_1a
Solgt!

Karlsmarka 114

Bergen, SØREIDGREND

Bo trygt og godt her med prima beliggenhet for familien. Boligen er innholdsrik og tiltalende. Garasjeplass.

Totalpris:

Kr 5990000

BRA-i:

150 m²
4619479_1a
Solgt!

Inndalsveien 38

Bergen, BERGEN

Lekker leilighet med utleiedel! Sentralt på Kronstad. Bybane + HVL like ved. Leieinntekter: 152.400,- pr. år

Totalpris:

Kr 6454199

BRA-i:

118 m²
4576373_1a
Solgt!

Badstustredet 1A

Bergen

Tiltalende leilighet i historisk smau kun 5 m. fra Marken. Usjenert altan. Kort vei til det urbane livet

Totalpris:

Kr 5700000

BRA-i:

93,00 m²
4528766_1a
Solgt!

Moldahaugane 21

Bergen, Espeland

Visnig avlyst! Bo landlig og idyllisk! Er dere handy og ikke redd for å ta i et tak kan dette bli familiens drømmehjem!

Totalpris:

Kr 2890000

BRA-i:

214,00 m²

Ingen resultater

Last inn flere boliger

Inspirasjon

Inspirerende interiørbilder fra norske hjem.
sov1
plus Soverom
kjo1
plus Kjøkken
stue
plus Stue
Se flere inspirerende interiørbilder  
Boliggalleri

Boligartikler

Nyttig informasjon, råd og inspirasjon for deg som er opptatt av bolig.
park1
Aktuelt

Skal du selge bolig etter sommeren? Her er 6 råd til klargjøring

Start med å legge en strategisk plan, som er enkel å forholde seg til. Planen legger du sammen med megler. Da kan du senke skuldrene.
postpost
Aktuelt

Er du førstegangskjøper akkurat nå? Vi har noen råd til deg

Du har sikkert lest hva avisene skriver om forventet prisvekst og ikke minst diskusjonene rundt renter. Kan man gjøre en god investering nå? Betyr...
16196%20Proaktiv%20-039
Aktuelt

Skal du velge megler? – Ikke undervurder verdien av tilgjengelighet

Når vi skal snakke om tilgjengelighet i megling må vi innom forskjellen på kvalitet og kvantitet.
Se alle våre artikler  
Boligartikler