Kjersti Tunestveit Dyre

Eiendomsmegler MNEF

Bilde av Kjersti Tunestveit Dyre

Ta kontakt

Telefon: 48 08 13 59

E-post: ktd@proaktiv.no

Kontor: PROAKTIV Eiendomsmegling

Legg til kontakter
Bestill gratis verdivurdering

Kjersti har lang erfaring som megler etter mange år i bransjen. Hun er godkjent megler av Finanstilsynet, samt medlem av Norges Eiendomsmeglerforbund (NEF). Kjerstis kunder opplever at de følges opp av en faglig sterk og tillitsvekkende megler. Hennes gode forhandleregenskaper utgjør en vesentlig del av det hun legger i meglingsbegrepet. Ved å tilegne seg kunnskap om begge parter og hva de ønsker, har hun mer å spille på i forhandlingsrunden der avtale om pris til slutt blir avgjort. Det er denne grundigheten og tilnærmingen til faget som gjør at hun lykkes så godt.  Kjersti har svært høy servicegrad og er ikke fornøyd før kunden er mer enn fornøyd. Fornøyde kunder fører til nye kunder og nettopp denne type kunder utgjør brorparten av hennes kundeportefølje. Kjersti vokste opp i Arna. Hun bor nå på Hop og har tidligere bodd både på Kalfaret og Sandviken. Hun har gjennom årene solgt en rekke eiendommer i disse bydelene. Lokalkunnskap skaper den nødvendige tilliten og troverdigheten. Gjennom sine 14 år i bransjen har Kjersti opparbeidet seg en bred erfaring innen salg av fast eiendom. Hun megler i alle bydeler og ute i distriktene, både boligeiendommer og fritidsboliger.For Kjersti handler megling om kjemi, tillit og målrettet arbeid med kontroll på alle ledd av salgsprosessen. Det gir fornøyde kjøpere og selgere, som et resultat av en optimal prosess.Hun har erfart gjennom mange år at genuin entusiasme i kombinasjon med de beste faglige rådene fører til optimale resultater.  Ta kontakt for en hyggelig befaring!

Lurer du på noe?

Har du noen spørsmål innen boligkjøp eller salg?
Jeg hjelper deg gjerne.

Send dine spørsmål her

Les hva kundene sier om meg

Vi opplevde det veldig positivt og trygt å kjøpe bolig gjennom proaktiv. Kommunikasjonen var god, hyggelige meglere og en ryddig handel. Anbefales!

Elise Mjelstad , 27. september 2020

Jeg anbefaler Kjersti som megler på det varmeste. Hun er serviceinnstilt og faglig dyktig. Gjennom hele prosessen ble jeg fulgt godt opp. Hun kjenner markedet utrolig godt noe som kom tydelig frem under korona-tiltakene der hun var tilpasningsdyktig, hadde stå-på-vilje og kom med gode faglige råd i en tid med mye usikkerhet. Kjersti sørget for en trygg og god handel.

Cathrin Ness Fløgstad , 6. august 2020

Opplevde eiendomsmegler som svært profesjonell, med klare tanker om målgruppen for potensielle kjøpere

Beate Aase , 26. juli 2020

Pluss tegn
Se flere kundeuttalelser
Pluss tegn

Inspirasjon

Inspirerende interiørbilder fra norske hjem.

Stue

Kjøkken

Soverom

Boligartikler

Nyttig informasjon, råd og inspirasjon for deg som er opptatt av bolig.

Aktuelt

Dette er den dyreste hytten som er solgt i Søre Ryfylke i 2020

Denne hytten i Ryfylke ble solgt for drøyt 9 millioner.

Les mer

Aktuelt

Dette huset satte prisrekord i Sola

Hagaveien 127 ved Hafrsfjord er den dyreste boligen som er solgt i Sola kommune.

Les mer

Aktuelt

Skal du på visning? Vi har laget en nyttig sjekkliste til deg

På jakt etter ditt neste hjem? Unngå ubehagelige overraskelser når du flytter inn i ny bolig. Ta med deg denne sjekklisten med 11 nyttige ...

Les mer

Se alle våre artikler