Kjersti Tunestveit Dyre

Partner / Eiendomsmegler MNEF
Kjersti Tunestveit Dyre, Partner / Eiendomsmegler MNEF
Ta kontakt
Telefon: 48 08 13 59
E-post: ktd@proaktiv.no
Kjersti har lang erfaring som megler etter mange år i bransjen. Hun er godkjent megler av Finanstilsynet, samt medlem av Norges Eiendomsmeglerforbund (NEF). Kjerstis kunder opplever at de følges opp av en faglig sterk og tillitsvekkende megler. Hennes gode forhandleregenskaper utgjør en vesentlig del av det hun legger i meglingsbegrepet. Ved å tilegne seg kunnskap om begge parter og hva de ønsker, har hun mer å spille på i forhandlingsrunden der avtale om pris til slutt blir avgjort. Det er denne grundigheten og tilnærmingen til faget som gjør at hun lykkes så godt. 

Kjersti har svært høy servicegrad og er ikke fornøyd før kunden er mer enn fornøyd. Fornøyde kunder fører til nye kunder og nettopp denne type kunder utgjør brorparten av hennes kundeportefølje. Kjersti vokste opp i Arna. Hun bor nå på Hop og har tidligere bodd både på Kalfaret og Sandviken. Hun har gjennom årene solgt en rekke eiendommer i disse bydelene. Lokalkunnskap skaper den nødvendige tilliten og troverdigheten. Siden 2004 har Kjersti opparbeidet seg en bred erfaring innen salg av fast eiendom. Hun megler i alle bydeler og ute i distriktene, både boligeiendommer og fritidsboliger.

For Kjersti handler megling om kjemi, tillit og målrettet arbeid med kontroll på alle ledd av salgsprosessen. Det gir fornøyde kjøpere og selgere, som et resultat av en optimal prosess.Hun har erfart gjennom mange år at genuin entusiasme i kombinasjon med de beste faglige rådene fører til optimale resultater.  Ta kontakt for en hyggelig befaring!
Bestill gratis verdivurdering

Lurer du på noe?

Har du noen spørsmål innen boligkjøp eller salg? Vi hjelper deg gjerne.

Send dine spørsmål her

Les hva kundene sier om meg

Profesjonell, proaktiv, fleksibel, rådgiver i prosess
- Christina Egeland, E, 17. okt ,2023
Veldig fornøy med hele prosessen. Megleren var tilgjengelig, god på kommunikasjon før og etter visninger, og gjennomførte prosessen på en ryddig, og fin måte.
- Robert Vigdal Søhoel, E, 21. sep ,2023
Jeg ble meget godt i varetatt og god informasjonsflyt. Dette gav trygghet og åpenhet. Jeg har aldri solgt eiendom, jeg fikk senket skuldrene og alt av stress og uro ble borte i den gode kommunikasjonen jeg hadde med megler.
- Alice Aadnøy Stensland, E, 18. aug ,2023
Vi er veldig sikker at vi til slutt valgte riktig megler og megler bedrift som veiledet oss trygg gjennom hele prossessen, og i tillegg bisto med perfekt valg av stylist, og fotograf. Vi dessverre gikk ikke til proaktiv først, og det angrer vi fortsatt på. Første forsøk å selge eiendommen var med en eiendomsmegler som kunne tilby litt billigere priser, men som kom med tilsvarende dårlig oppfølging, og ingen bud, selv etter 6 måneder. Det er lurt å bruke litt ekstra på kvalitet, og her leverer Proaktiv. Det tok det 3 uker fra første kontakt med Kjersti til godt salgresultat. Bedre kunnskap og service kan man lete LENGE etter. Kjersti er en som oppriktig bryr seg om deg som kunde og er oppriktig opptatt av at både selger og kjøper blir fornøyde. Tusen takk Kjersti Tunestveit Dyre + Fredrik Gjendemsjø, Toril Måseide (Design 3.0.3) og Eirin Helland (Luminate Photography)
- Misha J Bowles Østervold, E, 22. mai ,2023
Blid og imøtekommende megler som var godt kjent med leiligheten som skulle selges.
- Ingse Merete Verlo, E, 25. mar ,2023
Meget engasjert og ryddig megler. Svært god oppfølging på alle måter. Som selger føler man at hele prosessen er i gode hender .
- Arnt Olav Fromreide, E, 26. feb ,2023
Proaktiv, ved megler Kjersti Tunestveit Dyre, gjennomførte salget av vår leilighet på Kronstad på en meget profesjonell måte. Hun var ryddig, rask og ga oss hele tiden tips og råd rundt salget. Vi kan anbefale Proaktiv på det varmeste.
- Christel Dahl, E, 13. feb ,2023
Profesjonelt, ryddig,
- Peter Deisz, E, 25. jan ,2023
Veldig grei eiendoms megler. Føltes som at alle parter involvert jobbet sammen som et lag og alt gikk på skinner.
- John Richard Espedal, E, 23. des ,2022
Alle avtaler ble fulgt av Kjersti som fremstår som veldig profesjonell
- Anne Gro Klem, E, 20. des ,2022
Vennlig, profesjonell og effektiv.
- Gunnar Haavik, E, 20. des ,2022
Veldig fornøyd med Kjerstis oppfølging og råd, åpne og positive kommunikasjon. Tilgjengelig, trygg på at jeg kunne kontakte henne når som helst. Alltid viktig, men spesielt i det markedet som er nå.
- Camilla Indrearne, E, 15. des ,2022
Ryddig, god på informasjon,, og en dyktig megler
- Ronny Eriksen, E, 26. aug ,2022
Veldig fornøyd med Kjersti Thunsveit Dyre. Gode anbefalinger av klargjøring til leilighet, veldig behagelig person å prate med og hadde veldig god oppfølging
- Birthe Pedersen, E, 04. jul ,2022
Ryddig, representativt og meget eksklusivt
- Tove Ravnanger, E, 18. mar ,2022
Hyggelig og profesjonelt
- Inger Johnsen, E, 06. jan ,2022
Meget imøtekommende.
- Osvald Lorentz Molland, E, 08. jul ,2021
Jeg er veldig fornøyd med Kjersti. Hun har vært dyktig, proff og tilgjengelig gjennom hele prosessen. Jeg anbefaler henne gjerne til venner og bekjente.
- Else Gjøen Madsen, E, 08. jul ,2021
Fra første stund jeg tok kontakt med megler, Kjersti Thunestveit Dyre ble jeg ivaretatt på best mulig måte. Ingenting var problematisk og utfordringer som coronasykdom hos kjøper, ble løst på en forbilledlig måte. Følte at hele prosessen var trygg og alt godt ivaretatt så jeg slapp å engste meg for at noe skulle gå galt. Eiendommen ble solgt og overlevert på rekordtid til en pris som lå over mine forventninger.
- Jakob Selbak v/Brit Selbak Bratland, E, 15. mai ,2021
Som boligkjøper førstegang opplevde jeg Kjersti som avbalansert og fornuftig. Imøtekommende og ekte. Hun fikk til visning selvom hun selv ikke kunne. Hun var heller ikke masete i dialogen. Jeg synes hun var profesjonell og serviceinnstilt uten å prakke på meg noen ting som helst.
- Cecilia Maria Rockwell, E, 15. mai ,2021
Hjelpsom, imøtekommende, ryddig og en fin opplevelse
- Eline Dregelid Hovland, E, 13. feb ,2021
Kjersti var meget profesjonell og effektiv i kommunikasjonen. I vår situasjon trengte vi noen som var rolig og behersket, og som var ærlig om hva som lå foran oss. Dette klarte Kjersti utmerket og dette var en av grunnene til at vi valgte ProAktiv og Kjersti. Det var en stor bonus at Kjersti oppnådde prisen (+ litt til :)) vi hadde blitt forespeilet på forhånd!
- Arne Bergland Elvevoll, E, 12. jan ,2021
Oversiktlig og ryddig prosess.
- Hallgeir Hausken, E, 06. jan ,2021
Megler meget profesjonell og raskt salg
- Anne Grete Ramm Salbu, E, 26. des ,2020
Vi opplevde det veldig positivt og trygt å kjøpe bolig gjennom proaktiv. Kommunikasjonen var god, hyggelige meglere og en ryddig handel. Anbefales!
- Elise Mjelstad, E, 26. sep ,2020
Jeg anbefaler Kjersti som megler på det varmeste. Hun er serviceinnstilt og faglig dyktig. Gjennom hele prosessen ble jeg fulgt godt opp. Hun kjenner markedet utrolig godt noe som kom tydelig frem under korona-tiltakene der hun var tilpasningsdyktig, hadde stå-på-vilje og kom med gode faglige råd i en tid med mye usikkerhet. Kjersti sørget for en trygg og god handel.
- Cathrin Ness Fløgstad, E, 06. aug ,2020
Opplevde eiendomsmegler som svært profesjonell, med klare tanker om målgruppen for potensielle kjøpere
- Beate Aase, E, 26. jul ,2020
Veldig god kundeoppfølging!
- Anna-Katharia Buck, E, 20. jun ,2020
Vi har brukt Proaktiv tidligere i forbindelse med salg av bolig, så valg av megler var enkelt for vår del. Kjersti T. Dyre solgte bolig for oss i 2013 med veldig godt resultat. Derfor valgte vi å bruke Proaktiv og Kjersti T. Dyre denne gangen også. Vi vet at hun er en seriøs, ærlig og grundig megler som alltid gjør sitt ytterste for at kunden skal bli fornøyd. Vi vet at Kjersti er en "supermegler", men vi liker å omtale Kjersti som verdens beste megler
- Liv Songstad v/Sigbjøn Songstad, E, 15. jun ,2020
Etter å ha prøvd en annen megler først, var det utrolig bra å komme til Proaktiv. Hele prosessen ble profesjonell på en annen måte. Alt fra bilder, salgsoppgave og håndtering av potensielle kjøpere ble mye bedre. Jeg ble også ivaretatt på en profesjonell og god måte i gjennomg hele prosessen. Kan anbefale Proaktiv på det varmeste
- Elin Tallaksen, E, 19. des ,2019
Proaktiv ved Kjersti Dyre gjorde en grundig jobb, og ledet oss med positiv autoritet og ro gjennom alle formalitetene ved dette salget.
- Trond Harvik, E, 16. des ,2019
Engasjert, trygg og ryddig meglar. Me følte oss godt ivaretatt gjennom kjøpsprosessen.
- Ingvild Soldal Eggerud, E, 05. sep ,2019
Jeg har aldri hatt en så god opplevelse angående salg som jeg hadde når dere solgte for oss. Vi ble så godt ivaretatt hele veien. Vi sitter igjen med en følelse av at det kunne ikke blitt gjort annerledes.
- Silje V Y Holm, E, 12. aug ,2019

Se flere kundeuttalelser

4557923_1a
Prisant.:  6700000,00

Vassvikvegen 49A

Bjørnafjorden, Lysekloster

Lev det gode liv på landet, med kort vei til Bergen og Os. 4 soverom - 150 kvm. terrasse - 3 stuer

Totalpris:

Kr 6700000

BRA-i:

241,00 m²

Last inn flere boliger

Ingen resultater

Last inn flere boliger

4602628_1a
Solgt!

Skeisstøa 87B

Bjørnafjorden, HAGAVIK

Perfekt familiebolig i martime omgivelser. 4 soverom-2 bad. Kort til skole, barnehager, Os og Bergen.

Totalpris:

Kr 3950000

BRA-i:

130 m²
4599793_1a
Solgt!

Stølsvegen 98C

Bergen, Arnatveit

Bo sentralt og solrikt i populært nabolag. Kort vei til buss, butikk, skole og barnehage. Altan - p-plass.

Totalpris:

Kr 2798207

BRA-i:

77,00 m²
4599237_2a
Solgt!

Nattlandsfjellet 17

Bergen

Med Bergen for dine føtter! Lys, åpen 3 roms med en utsikt man kan drømme om. Heis, garasjepl. og solrik altan

Totalpris:

Kr 6400000

BRA-i:

110,00 m²
4590069_1a
Solgt!

Høgatun 17A

Bergen, Indre arna

Innholdsrik fam.bolig i populære Høgatun. Nyoppusset i 2021. Kort vei til barnehage, skole, Øyrane Torg og togstasjonen

Totalpris:

Kr 3150000

BRA-i:

89,00 m²
4576373_1a
Solgt!

Badstustredet 1A

Bergen

Tiltalende leilighet i historisk smau kun 5 m. fra Marken. Usjenert altan. Kort vei til det urbane livet

Totalpris:

Kr 5700000

BRA-i:

93,00 m²
4539681_1a
Solgt!

Strandgaten 220

Bergen

Hybeleilighet med sjarm på Nordnes. 15,5 kvm. gulvflateareal. Hvorfor leie når man kan eie?

Totalpris:

Kr 1056163

BRA-i:

12,00 m²
4528766_1a
Solgt!

Moldahaugane 21

Bergen, Espeland

Visnig avlyst! Bo landlig og idyllisk! Er dere handy og ikke redd for å ta i et tak kan dette bli familiens drømmehjem!

Totalpris:

Kr 2890000

BRA-i:

214,00 m²
4603079_1a
Solgt!

Langhaugen 8

Bergen

3 roms eierseksjon

Totalpris:

Kr 2200000

BRA-i:

43,00 m²

Last inn flere boliger

Ingen resultater

Last inn flere boliger

Inspirasjon

Inspirerende interiørbilder fra norske hjem.
sov1
plus Soverom
kjo1
plus Kjøkken
stue
plus Stue
Se flere inspirerende interiørbilder  
Boliggalleri

Boligartikler

Nyttig informasjon, råd og inspirasjon for deg som er opptatt av bolig.
_RM_9989

Vet du hva dobbeltboligforsikring er? En trygghet til å by

Flere boligselgere velger å benytte seg av en dobbeltboligforsiktig. Fordi det gjør bolighandelen tryggere for kjøper og fjerner en stor del risiko...
D40A10EF-7FF6-46F9-9CE0-E8A7A6C4AE2D_1_0

Hørt om dobbeltrenteforsikring? For deg som skal kjøpe bolig

Vi tilbyr alle våre kjøpere å tegne en boligkjøperpakke med boligkjøperforsikring. Men hva får du egentlig? Vi forklarer innholdet.
hovedsty
Aktuelt

Hvordan påvirker boligstyling kjøperne? – Sansene våre er med på visning

Trenger man egentlig å style i et nybygg? Alt vi anbefaler er kun ment for å heve kvaliteten. Som igjen leder til best mulig resultat. Det er rådene...
Se alle våre artikler  
Boligartikler