GRATIS-STORT

Alle boligkjøpere får gratis rådgivning av våre meglere

Er du på jakt etter ny bolig? Eller kanskje er du i budrunde og trenger hjelp til hvilken strategi du bør velge?
 
Skrevet av: Christina Pedersen
Publisert: 05. mar 2021
Man blir bedre på det man trener på og vi har stor kompetanse både med prising og budrunder. Det er noen tusen erfaringer som gjør at vi mest sannsynlig er bedre til å gi råd enn de fleste andre. Vi må hvert fall starte med å være proaktive - tenke riktig først, handle riktig etterpå. Vi vil gjerne være Proaktiv på dine vegne og gi deg noen gode råd på veien.

Skaff deg et finansieringsbevis

Snakk med rådgiver i banken din i god tid før visning og avklar finansieringen din. Da har du full oversikt over hvor mye du kan by og du slipper å være nervøs for dette i en potensiell budrunde. Ikke legg inn bud uten at du er sikker på at du har finansieringen i orden. Husk å ha i bakhodet at det påløper ulike utgifter i tillegg til å betjene et lån med renter og avdrag. De fleste borettslag og sameier har månedlige fellesutgifter. I tillegg kommer eiendomsskatt, kommunale avgifter, forsikring, strøm, oppvarming, fritid og lignende. En bolig kan også by på uforutsette utgifter og vedlikehold. Det er derfor smart å sette av et beløp i måneden til slikt.

Forberedelser før visning

Husk å innhente salgsoppgave og tilstandsrapport i forkant. Les grundig gjennom all informasjon - da er det enklere å notere ned eventuelle spørsmål til selve visningsdagen. Ikke glem eventuelle vedtekter og husordensregler. Er det tillatt å leie ut? Kan du ta med kjæledyr? Vi anbefaler å få avklart alle spørsmål før du legger inn bud.

Vi tilbyr en gratis tjeneste til boligkjøpere - få gode råd fra en megler som er på din side i budrunden

La en av Norges beste meglere bistå deg med strategi og taktikk når du skal kjøpe bolig. Ta kontakt med en megler når du har funnet en bolig du vurderer å kjøpe. Vi går gjennom salgsoppgaven og gir deg råd i budprosessen. Kjøpsrådgivning hos Proaktiv er gratis.

Å kjøpe bolig er en av de største investeringene vi gjør i livet, og vi vet at det er mye følelser involvert i prosessen. Spenning, glede, frustrasjon og usikkerhet er helt naturlige følelser å ha i en kjøpsprosess. Vi gir deg gjerne de beste rådene slik at du får trygghet for kjøpet ditt.
Del denne artikkelen

Relaterte artikler

Les flere artikler av samme emne