PETTER-ANDRE-STORT2

Best når det gjelder - Petter Andre Aure ble Årets megler i 2020

Vi gratulerer den beste megleren i hele Proaktiv-kjeden med fantastiske resultater i 2020.
 
Skrevet av: Christina Pedersen
Publisert: 15. feb 2021
For Petter Andre ble det nok et år helt i toppen! Et godt år - til tross for omstendighetene. Hva skjer med motivasjonen og holdningene når hverdagen blir snudd på hodet? Hvordan kan man fortsette å levere på det nivået kundene og omgivelsene forventer av deg? Og ikke minst, hva har man lært av dette?

Vi har snakket med Petter Andre rundt denne ukjente situasjonen det var og hvordan han løste det på best mulig måte for seg, sine kunder og kolleger.

Hvordan har 2020 vært annerledes enn tidligere år med tanke på covid? 

"Jeg føler vel det ble et i overkant krevende år, men det ga oss en lærepenge i at vi må være forberedt på det meste og ikke minst være tilpasningsdyktige til endringer. I mars i fjor var jeg, som de fleste andre, bekymret for hvordan dette skulle gå. Da var det utrolig gledelig når vi etter kort tid så at markedet viste seg å være veldig bra! Meglerhverdagen under covid har bydd på store endringer rundt for eksempel visning. Nå med visningspåmelding, digitale prospekt og visninger som har strukket seg til 4-6 timer og mer. Dette er selvsagt svært tidkrevende, samtidig helt nødvendig."

Hva har du lært av covid-situasjonen, og har du gjort noe annerledes i 2020 som du også vil videreføre etter covid?

"Jeg har lært og sett hvor tilpasningsdyktige jeg og resten av bransjen er til nye utfordringer. Når corona er over skal jeg også huske på å bekymre meg for mindre i hverdagen. Fordi man vet aldri hva som kan skje eller hva som kommer. Det skal bli et eventyr å få tilbake og få føle på helt vanlige dager igjen med mye jobb, omgang med venner, trening og litt reising."

Hvordan har du klart å bli en så suksessrik megler?

"Viktigst for meg har vært at jeg fant et yrke jeg trives svært godt med! Med høy trivsel følger arbeidslyst. Meglerhverdagen med varierte arbeidsoppgaver – noe tid på kontoret, noe tid ute på befaringer, samt å jobbe intensivt med folk i en salgsprosess og litt mer langsiktig med profesjonelle kunder er en perfekt kombinasjon for meg. Viktig er selvsagt også det kollegiale, Proaktiv Lillestrøm har i alle år vært et kontor med stor trivsel og god stemning!

Til slutt vil jeg si at å bli en god megler er som alt annet man ønsker å lære seg, man må være villig til å investere tid, ingenting kommer gratis. Ytterst få er "naturtalenter" som kjapt kommer seg opp og frem, for de aller fleste er løsningen å være villig til å jobbe tidvis svært mange timer. Jeg er intet naturtalent, men har i alle år vært passelig målbevisst og vært villig til å bruke den tiden som er nødvendig for å skape resultater."

Med 2021 foran oss og fingrene krysset for at vi ser lyset i enden av tunnelen i løpet av året – skal vi fortsette å gjøre det vi gjorde i fjor. Tilpasse oss, fokuserer på det vi kan gjøre noe med og jobbe på for at kundene våre skal bo riktig. For da er livet og hverdagen så mye bedre. Vi gleder oss til nok et år med levering av høy kvalitet til både nye og tidligere kunder!
Del denne artikkelen

Relaterte artikler

Les flere artikler av samme emne