story%20-%20Copy

Caroline Ringså Ask hentes stadig inn av boligeiere for å rydde opp i en salgsprosess: - Nå er dere i trygge hender, denne får vi solgt.

Denne høsten har Proaktiv Briskeby og daglig leder, Caroline Ringså Ask, overtatt flere oppdrag fra andre meglerhus som ikke har lykkes i å få solgt aktuelle boliger. Kundene står helt fritt til å velge en annen megler – da skal de vite at de blir tatt på alvor fra første stund.
 
Skrevet av: Christina Pedersen
Publisert: 25. okt 2021
89C49BA6-FFB2-42E3-8DEB-D1BA6A157C0B
Det er virkelig ikke plass til tilfeldigheter og flaks når Proaktiv-megler, Caroline, holder budrunder. Hun har full kontroll på alle interessenter og følger de nøye opp. Samtlige som ønsker får muligheten til å se boligen og alle blir ringt. Ellers kan vel ikke en megler garantere for et optimalt resultat?
 

"Ha fokus på å gjøre alt riktig første gangen."

I september overtok de en 3-roms leilighet i Veitvetstubben 1B. Denne hadde da allerede vært ute for salg, men dessverre ikke blitt solgt. Må man da gjøre noe annerledes for å oppnå et annerledes resultat? Selvsagt. Caroline sørget for at det ble tatt nye bilder, lagde en videofremvisning, samt tilpasninger mot riktig målgruppe og bredde i markedsføringen.
Resultatet? Solgt etter første visning for kr. 3 750 000. Hele 250 000,- mer enn det første meglerselskapet la leiligheten ut til salg for. Med andre ord har Caroline tjent kunden penger og sørget for en rask overtakelse. Dermed er megler en investering, ikke en kostnad.
Vi har alltid som fokus at en salgsprosess skal være trygg og effektiv. Med effektiv mener vi å gjøre alt riktig første gangen, grundig og gjennomtenkt.
Samme uke ble Caroline ringt av naboene i oppgangen, de hadde fått med seg det endelige resultatet og skulle også selge sin leilighet - Caroline fikk oppdraget.
 
Leiligheten i Veitvestubben 1B

Leiligheten i Veitvestubben 1B

En god megler er å være en god mellommann. En mellommann trengs når de er uenighet mellom to parter. Slik det ofte er i en budrunde – vi skal sørge for at kjøper og selger kommer til enighet om salgsprisen. I september ble en fantastisk flott leilighet i Skøyen Terrasse 39 tatt over av Caroline. 
Terrassen i Veitvestubben 1B

Terrassen i Veitvestubben 1B

Leiligheten var høyt priset og det hadde ikke lykkes å få til en enighet. Caroline opptrådte her som en svært god mellommann, hvor selgerne var fornøyde med endelig salgspris til kr. 13 050 000 og kjøperne også såpass fornøyde at de valgte Caroline til å selge sin egen bolig. Nettopp fordi de hadde følt seg trygge og ivaretatt i en stressende situasjon.
sk%C3%B8y
Vi ønsker å få frem at det er forskjell på meglere. For det fortjener dere som skal kjøpe og selge bolig å vite. Menneskers drømmer og økonomiske situasjon skal tas på høyst alvor – det er snakk om store verdier i sving og det fortjener en profesjonell tilnærming. For både Caroline og alle våre Proaktiv-meglere er det en plikt å sørge for at samtlige involverte i en salgs- eller kjøpsprosess får så riktige og verdifulle råd som mulig. Rådene må i tillegg komme på rett tidspunkt – timingen kan skille et dårlig resultat fra et strålende resultat. Ring oss når det er din tur – vi har både tid og lyst til å hjelpe deg.
 
Del denne artikkelen

Relaterte artikler

Les flere artikler av samme emne