Skansemyren-stort

Ekstrem etterspørsel etter boligsalg på Skansemyren; - Vi har 49 kjøpere på listen vår

Oppussingsobjektet i Skansemyrsveien 22 gikk for hele 7,2 millioner kroner - stadig er det mange som er på boligjakt i området.
 
Skrevet av: Christina Pedersen
Publisert: 27. mai 2021
Han er selv født og oppvokst og bor i bydelen, Proaktiv-megler, Chris Skorjanc, som sto for salget i Skansemyrsveien i midten av mai. Det er ikke første gangen han selger bolig her, men det er lenge siden de har opplevd en slik etterspørsel og listen med navn begynner å bli lang.

skansemyrenskansemyren2

Tomannsboligen fra 1951 som nå er solgt ligger meget flott til med fin utsikt og gode solforhold på evig populære Skansemyren. Elsker man retrostil og kvaliteter fra 70-tallet er dette rent gull, men vil man ha det noe mer moderne røsker man ut dagens interiør og bygger opp igjen på nytt. Tak og bad er begge av nyere dato. Resten er å regne som et moderniseringsobjekt, med behov for en kjærlig hånd og en solid slump investeringskapital. Her er det med andre ord bare å brette opp ermene! Huset går over tre plan pluss loft. Kjelleren er uinnredet, men flere andre hus i rekken har innredet kjellerne til p-rom eller utleiedel - begge deler er søknadspliktige tiltak. Ute er det hageflekk og en eldre garasje.

skansemyren3skansemyren4

"I markedsføringen var det viktig for oss å treffe bredt og riktig. Dette er ikke en bolig for alle, men det er veldig, veldig riktig for noen. Noen venter i lang tid på en slik mulighet. De menneksene kan vi ikke gå glipp av, hverken for selgers eller kjøpers del", fortsetter han. 

Dette var en unik sjanse til å skape et drømmehjem på en av byens mest attraktive adresser - en heldig kjøper av flere interesserte satt igjen til slutt. 

"Hvis du går med tanker om å selge bolig i området kommer jeg gjerne med gode råd - kjøperen din har jeg i mitt kundearkiv fra mange salg i området!", avslutter Skorjanc.
 
Del denne artikkelen

Relaterte artikler

Les flere artikler av samme emne