trurturt

Enormt trykk blant førstegangskjøpere; - Vi hadde over 100 interessenter på visning

Meglerne våre i Oslo opplever en spesiell trend blant boligkjøpere akkurat nå – det er svært høy etterspørsel etter mindre leiligheter. Som vi gjerne omtaler som et perfekt førstegangskjøp.
 
Skrevet av: Christina Pedersen
Publisert: 15. feb 2023
«Vi forsto på interessen i forkant at det kunne bli ekstremt travelt for oss på visning», forteller eiendomsmegler og daglig leder hos Proaktiv Briskeby, Caroline Ringså Ask. Hun hadde sammen med kollega og eiendomsmegler, Jeanette Risberget, ute for salg en selveier leilighet på 25 kvadratmeter i Thereses gate 33A på Bislett. Arealeffektiv og praktisk utforming, og så absolutt en perfekt inngangsbillett til boligmarkedet. Leiligheten tiltrakk seg også interessenter fra segmentet med pendlere og de som ønsker å investere i et utleieobjekt. Dette var selvsagt opplyst om i markedsføringen for å treffe bredt og riktig. «Vi hadde klare tanker på forhånd om hvem som kunne være potensielle kjøpere – det er jo noe av det viktigste vi gjør – å kartlegge kjøpergrupper og presentere boligen deretter», fortsetter meglerne.
 
16196%20Proaktiv%20Caroline%20Briskeby-008
Tezza-9133
Etter visning sto det igjen 10 budgivere – hvor sluttprisen endte på kr. 3 550 000,- «Prisen forteller oss hvor mye folk er villige til å gi for å bo sentralt. De ofrer noen kvadratmeter for beliggenheten», sier meglerne.  

Det ble også tilsvarende tendenser i Svoldergata 4 på Skillebekk. 37 kvadratmeter med gangavstand til turområder på Bygdøy, Tjuvholmen og sentrum generelt. Her endte salgsprisen på kr. 4 250 000,- I forkant av salget anbefalte meglerduoen at overflater burde males og styling for å fremme planløsning og innredningsmuligheter.
 
«Presentasjonen er utrolig viktig for totalopplevelsen på visning og ikke minst legger det grunnlaget for ønsket om å by. Vi er ute etter å gi interessentene en troverdig og god opplevelse, de må se for seg sin egen hverdag», forteller meglerne.
 
kytktyk
Svoldergata / Stue

Svoldergata / Stue

Mindre leiligheter med sentral og populær beliggenhet er faktisk nokså sjeldent. Tidspunktet for å selge leiligheter som appellerer til førstegangskjøpere er akkurat nå. «Det gjelder å være påskrudd hvis man skal ha best mulig pris – ikke sitte og vente for lenge til alle andre gjør det samme», avslutter Ringså Ask og Risberget.
 
Del denne artikkelen

Relaterte artikler

Les flere artikler av samme emne