D40A10EF-7FF6-46F9-9CE0-E8A7A6C4AE2D_1_0

Hørt om dobbeltrenteforsikring? For deg som skal kjøpe bolig

Vi tilbyr alle våre kjøpere å tegne en boligkjøperpakke med boligkjøperforsikring. Men hva får du egentlig? Vi forklarer innholdet.
 
Skrevet av: Christina Pedersen
Publisert: 21. feb 2024
Vi vet det er mye snakk om ulike forsikringer når man skal kjøpe bolig. Det er ikke alltid like enkelt å bli klok på hva man faktisk behøver, eller hva det innebærer. Forsikringene vi velger å anbefale våre kjøpere skal ha en nytte for kunden, de skal skape trygghet for fremtiden.
Boligkjøperpakken med boligkjøperforsikring vi tilbyr via Søderberg & Partner / If til våre kunder inneholder blant annet /
  • Renteforsikring (dekker rentekostnader opp mot kr. 10 000 pr. måned hvis nåværende bolig ikke er solgt innen 3 måneder etter overtakelse av ny bolig)
  • Bolig- og villaforsikring
  • Innboforsikring
  • Flytteforsikring (skade ved flytting)
  • Utleieforsikring (vil dekke for eksempel tapt leieinntekt dersom leietakeren ikke betaler avtalt husleie, samt skadeverk og underslag)
Essensen i denne boligkjøperpakken er at du får tilleggsforsikringer til en rimeligere pris enn om du skulle tegnet disse utenom selve boligkjøperforsikringen. Du har alt samlet på én plass og kan være trygg på å få rask juridisk hjelp og oppfølging (inkludert i prisen) om utfordringer skulle oppstå. Dersom selger av boligen du kjøper har tegnet dobbeltboligforsikring vil du få effekten av denne forsikringen i tillegg til renteforsikringen. Samlet blir det opp mot kr. 25 000 i dekning pr. måned. Les mer om vilkårene til dobbeltboligforsikringen her. 

Kom i kontakt med en lokal megler.

 
f8
Del denne artikkelen

Relaterte artikler

Les flere artikler av samme emne