Briskeby-Stort

Her er de svært påskrudde – meglerne på Briskeby har et spesielt fokus

Noen ganger møter vi mennesker som bærer med seg et genuint engasjement for jobben de gjør. Den følelsen får vi når vi treffer Proaktiv teamet på Frogner. Det handler mye om å faktisk gjøre det man har sagt man skal gjøre – konsistente og pålitelige.
 
Skrevet av: Christina Pedersen
Publisert: 04. mai 2021
"Vi liker å være delaktige i alle ledd gjennom hele salgsprosessen. For å si det med andre ord, jeg ser for meg at hver eneste bolig jeg skal selge, skal jeg behandle som om det skulle vært min egen", sier daglig leder, Caroline Ringså Ask. Hun har mange år bak seg med rådgivning til selgere og kjøpere i Oslo-markedet. Sammen med sine dyktige kolleger har de en bredde på erfaring og kompetanse som er ettertraktet blant kundene. Når du setter dette sammen med ektefølt entusiasme, profesjonell tilnærming og kvalitetsikret arbeid – da kan vi garantere deg at resultatene blir deretter.

"Jeg må alltid vite at vi har snudd hver eneste stein. Det siste budet som kommer inn skal være det høyeste budet vi kan oppnå og det skal være den riktige kjøperen", fortsetter hun.Det er ingenting som ikke er nøye gjennomtenkt, det er ikke plass til tilfeldigheter. Det er ikke uten grunn at de står på alle visningene selv. Caroline er med på foto og sørger for å gå over vinduer en siste gang hvis de ikke er 100% rene. Med såpe i den ene hånden og vaskeklut i den andre gjør hun det lille ekstra som skiller henne skiller henne fra andre – hun er oppriktig engasjert. En egenskap som gjenspeiler seg i sluttresultatet til kunden.

Du møter syv dyktige Proaktiv-meglere i moderne og flotte lokaler sentralt på Frogner – her kan du være sikker på at den beste planen legges for deg og ditt boligsalg.

brisk2brisk4

Dersom du skal selge bolig i Oslo denne sommeren anbefaler vi deg å komme i gang med prosessen tidlig - start med å booke en gratis verdivurdering!
Del denne artikkelen

Relaterte artikler

Les flere artikler av samme emne