STEINJELLER-STORT

Hybelen i Steinkjellergaten måler 18 kvadrat og ble solgt med en kvadratmeterpris på 106.000 kroner

18 kvadratmeter er for noen helt perfekt - alle starter et sted og det er svært positivt å komme seg tidlig inn på boligmarkedet.
 
Skrevet av: Christina Pedersen
Publisert: 02. okt 2020

Det var megler Marius Ravnanger hos Proaktiv Småtrandgaten som sto for salget av hybelen i Steinkjellergaten 16.


"Jeg kom i kontakt med Kristina da hun var på visning på en leilighet jeg hadde for salg på Møhlenpris. Vi ble enige om at hybelen hennes skulle ut i markedet i juli, som er kjent for å være en svært god måned for salg av mindre sentrumsleiligheter. En gjennomtenkt og god presentasjon av hybelen i markedsføringen sørget for at riktige folk kom på visning. En budrunde med to ivrige potensielle kjøpere endte med et positivt resultat for selger, og en glad kjøper som endelig fikk det han hadde vært på jakt etter."

Da selger, Kristina, kjøpte hybelen i 2017 visste hun at dette var det hun måtte gjøre for å komme inn på boligmarkedet. Det var også dette hun hadde råd til den gangen - å bo på et rom. Nå går Kristina ut av disse tre årene med investering til seg selv. Høyrere egenkapital enn sist hun kjøpte og dermed kan drømmen om eget soverom og balkong med sol realiseres. Vi i Proaktiv elsker å hjelpe mennesker på veien mot målet sitt. En sunn privatøkonomi vil spille en stor rolle gjennom de mange av livets sesonger. Derfor er det viktig å velge en megler som tar deg på alvor, som tjener deg penger og opprer som en investering for deg. 
 

Skal du selge denne høsten? Ta kontakt med Marius Ravnanger for en gratis og uforpliktende verdivurdering! 

Del denne artikkelen

Relaterte artikler

Les flere artikler av samme emne