Vintertrender-STORT

Interiørtrender som kan tilpasses alle stiler og hjem

Vi ser på vinterens trender sammen med interiørdesigner og boligstylist Betina Carlsen.
 
Skrevet av: Christina Pedersen
Publisert: 02. feb 2021
Vi tilbringer mye tid hjemme akkurat nå. Både på hverdager og i helgene. Det du aldri tok deg tid til å gjøre noe med kan endelig prioriteres. I en bolig er det små endringer som kan skape store forskjeller. Sammen med én av våre dedikerte stylister, Betina, har vi sett på hvilke trender som står høyt i kurs akkurat nå. Kanskje er det ikke så mye som skal til for å løfte rommene hjemme hos deg til et freshere nivå?

Farger


Vi ser utvilsomt farger i den lyse enden av skalaen, men i ulike kulører. Grått, gult, grønt, hvitt, beige og blått. Vi prioriterer farger som skaper en lun og delikat atmosfære. Dessuten blir innredningsjobben enklere – naturmaterialer som blant annet eik, ask, valnøtt, marmor og stein kommer til sin rett sammen med denne fargepaletten. Sammen danner de et mykt uttrykk og trekker mot den naturlige "looken". 

vintertrendervintertrender2vintertrender3

Tekstiler

Tekstilmaterialer i naturlige stoffer som lin, bomull og ull er alltid sikre valg. Både på sofa, tepper, pledd, sengetøy og gardiner. Dessuten går disse tekstilene bra sammen, ikke vær redd for å mikse og kombinere. 

vintertrender4vintertrender5

Møbler

Det er mange flere valgmuligheter enn tidligere! Flere stiluttrykk - det er spennende og gøy å se så stor variasjon. Moderne er ikke én type stil, det er flere - takk og pris for det. Det er så mye mer interessant når et hjem gjenspeiler hvem som bor der. Vi er alle forskjelige, så hvorfor skulle da alle hjem se like ut? 

vintertrender6
vintertrender7

Tilbehør

Dekorgjenstander som vaser, skåler og lysestaker kommer i skulpturelle former og er like fine uten som med blomster eller lys i! De fungerer utmerket som dekorasjon i seg selv og er prikken over i'en for hyller og småbord. Hvorfor ikke ta med litt av naturen hjem? Helt gratis og gir en frisk duft i rommet. 

vintertrender8vintertrender9

Alle våre kunder får mulighet til veiledningstime med stylister. Enkle tips som maling av overflater eller mindre møblering er nøkkelen til et helt nytt uttrykk på kort tid. Vi hjelper gjerne med fargevalg hvis det er en utfordring, dette har våre stylister stålkontroll på. 

 
Del denne artikkelen

Relaterte artikler

Les flere artikler av samme emne