DOBBEL-Stort

Nå kan du selge og kjøpe dobbeltforsikret bolig gjennom oss

En økonomisk trygghet for den som kjøper og et positivt signal fra den som selger.
 
Skrevet av: Christina Pedersen
Publisert: 26. mai 2020
Usikker på hva du kan få for din nåværende bolig, og hvor lang tid det vil ta å selge? Nå tilbyr vi* dobbeltboligforsikring til våre selgere. Det betyr at boligen selges med en økonomisk trygghet for den som kjøper - som ennå ikke har solgt egen bolig.

Noen ganger dukker drømmeboligen opp, den du ikke kan la gå. Fordi du vet at muligheten mest sannsynlig ikke kommer igjen. Frykten for å sitte med to boliger hindrer ofte folk fra å kjøpe ny bolig før de har solgt sitt nåværende hjem.

Kjøper du en bolig av Proaktiv som er dobbeltboligforsikret, vil du får hjelp til å dekke doble bo-utgifter dersom du blir sittende med to eiendommer over en periode. Forsikringen er tegnet og betalt av selger, men det er kjøper som vil få utbetaling fra forsikringen.

Forsikringen dekker ekstra boligkostnader med inntil kr. 15 000 per måned i inntil 9 måneder dersom du ikke får solgt din gamle bolig før overtakelse av den nye. Dette omfatter netto rentekostnader og faktiske ekstra boligkostnader ved usolgt bolig (felleskostnader, boligforsikring, oppvarming/strøm og kommunale avgifter).

 

Forsikringen har ingen egenandel og er gyldig i 12 mnd etter overtakelse av ny bolig.

Den gir utbetaling når du oppfyller følgende to krav:
1. Overtatt ny bolig.
2. Forsøkt å selge din gamle bolig gjennom eiendomsmegler i minst tre måneder. 


 

*Forsikringen administreres av Söderberg & Partners og forsikringen er plassert hos forsikringsselskapet HDI Global Specialty SE. Skadebehandlingsselskapet er Claims Link.

 

Hvis du skal selge starter reisen med en gratis verdivurdering og samtale med megler. Book en lokal megler idag og kom enkelt i gang med prosessen. 
Del denne artikkelen

Relaterte artikler

Les flere artikler av samme emne