Skansegata-STORT

Når Sissel og José skulle selge boligen lyttet de til og stolte på meglers råd gjennom hele salgsprosessen - det gav et fantastisk sluttresultat!

Når du gjør alt riktig fra starten av - blir resultatet helt optimalt og faktisk enda litt til.
 
Skrevet av: Christina Pedersen
Publisert: 10. nov 2020
Tidlig i september var Sissel og José klare for å selge tomannsboligen i Skansegata i Trondheim. 3-4 meglere ble invitert på befaring, det gjorde også Proaktiv-megler, Christian Schjetne, fra Proaktiv Moholt. Hvorfor de valgte han som megler begrunner de med følgende;

"Vi hentet inn flere meglere fra ulike meglerhus før vi bestemte oss for å velge Christian fra Proaktiv. Grunnen til at vi valgte akkurat han er enkel. Han møtte opp på vårt første møte godt forberedt. Vi hadde ganske klare forventninger og satte oss hårete mål. Christian var veldig god på å realitetsorientere oss, samtidig som han syntes det var spennende med en utfordring."

Kort tid etter avtaleinngåelse får de besøk av stylist, Anne Grethe, fra Mio Boligstyling. Her blir de enige om diverse maling, sliping av gulv og møblering. Stylisten kom også tilbake dagen før fotografering for å hjelpe til med de siste forberedelsene. Høsten kommer fort i Trondheim så det ble sikret perfekte utvendige bilder tidlig. Her tok de både kveldsfoto og dronefoto - i tillegg til innedørs foto.

skansegata

Det er viktig for oss å få tilbakemeldinger om kundenes opplevelse av både vår opptreden og hele prosessen. Sissel og José er samstemte her - "Hele salgsprosessen har vært en god opplevelse. Vi ble tipset om å ta inn en boligstylist, og Mio boligstyling som samarbeider med Proaktiv er super. Hun evner virkelig å se hvordan du best mulig kan utnytte de ressursene du har, og er utrolig god på å se løsninger. Videre må det nevnes at Christian er veldig skikkelig i sitt arbeid. Etter råd fra han valgte vi å vente med å legge ut annonsen til alle godkjenninger og papir var klare på bruksendring av areal."

Dette var spesielt for nettopp denne boligen, at kjeller ikke var søkt og godkjent. Etter råd fra Christian avventet de noen uker med å legge boligen for salg. Selgerne søkte kommunen og får de fleste rommene i kjeller godkjent som oppholdsrom. Dette viser seg å være svært gunstig for interessen og prosessen videre. I slutten av oktober startes markedsføring av boligen på finn.no, proaktiv.no, digitalt med Protreff og avisannonse. Med bredde i markedsføringen unngår man å gå glipp av potensielle kjøpere, her skal alle de som kan ha interesse av boligen bli informert om at nettopp Skansegaten 19B er til salgs. På visningsdagen er det godt besøk, som forventet, men realistisk. Fordi vi ønsker interessenter som er der av rette grunner. Budrunden går etter første visning og ender opp på et resultat som er langt over selgers forventinger. Like viktig som en fornøyd selger er en fornøyd kjøper. En meglers jobb er å hjelpe to parter å komme til enighet. Som mellommann skal man iverta begge parters interesser og nettopp derfor ser vi gang på gang at verdi ikke er en objektiv oppfatning. Det er mte mer en subjektiv opplevelse av noe man har ønsket seg lenge. Det er fremtid og en bedre hverdag. Kan man egentlig sette en fast verdi på det? 

skansegata2
 

Trenger du også verdifulle råd når du skal kjøpe eller selge bolig? Da bør du kontakte Christian for å være sikker på at du ikke går glipp av noe. 

Del denne artikkelen

Relaterte artikler

Les flere artikler av samme emne