b-037_1_0

Proaktiv Ålesund har jobbet målrettet fra første stund; - Skorter aldri på kvaliteten

Jon Kristian Røsok har drevet kontoret i Kongens gate nærmest på egenhånd siden oppstarten i 2021. Denne våren styrker han og kollega, Andreas Blindheim, teamet med tre nye meglere.
 
Skrevet av: Christina Pedersen
Publisert: 14. mar 2023
«Det har bare handlet om å sette seg høye mål, både for meg selv og for kontoret, og jobbe beinhardt for å nå de, hver eneste måned», forteller Jon Kristian. Det har gått snaue to år siden han åpnet dørene til Proaktiv Ålesund midt i sentrum. Han har måtte bevise mye – for seg selv, kunder og bransjen generelt lokalt. Godt akkompagnert av kollega og trainee, Andreas, har Jon klart å bygge et solid og kvalitetsbevisst kontor. 
b-053
0228_proaktiv_eiendomsmegler_frida_stormyr_farger_tonemolnes_2023_DSC_2491
«Nå er vi veldig glade over å ha fått tre nye meglere med på laget vårt – det motiverer noe enormt og sammen er vi klare for å prestere bedre enn noensinne», fortsetter Jon. De tre nye ansiktene kundene kan merke seg er Frida Stormyr, Inge-André Godø og Julianne Sørheim. Lokalet er nå proppet med lokalkunnskap, engasjement og verdiskapende megling.
0228_proaktiv_eiendomsmegler_inge_andre_godo_bw_tonemolnes_2023_DSC_2379%5B14%5D
«Det føles ekstra bra at vi siden oppstarten alltid har vært tydelige på at kvalitet er vårt ståsted. Der er på kvalitet vi skal skille oss ut og det skal kundene oppleve gjennom hele salgs- eller kjøpsprosessen. Og spesielt på utslaget i sluttresultatet – nå er vi flere som kan tilby kundene i Ålesund dette og det ser vi frem til», avslutter Jon Kristian. 
Del denne artikkelen

Relaterte artikler

Les flere artikler av samme emne