Frida%20Stormyr

Proaktiv Ålesund styrker laget - dette er Frida Stormyr

Det er alltid stas når et kontor er i vekst - både i form av resultater og nye kolleger. Det sier noe om kvaliteten på det som skapes fra uke til uke.
 
Skrevet av: Christina Pedersen
Publisert: 03. mar 2023
Hei - og velkommen som megler i Proaktiv – fortell litt om deg selv.
Jeg heter Frida og kommer fra øya Midsund, men har bodd i Ålesund siden 2014. Jeg har studert både Økonomi og Eiendomsmegling, og har jobbet i eiendomsmeglerbransjen i 5 år -hvor jeg trives veldig godt.  
 
Megling i Ålesund – hvordan er den hverdagen?
Hverdagen som eiendomsmegler i Ålesund er svært variert. Det kan være lange dager på befaring, kontordager for å tilrettelegge for sømløse salgsprosesser til kunder, men også dager med en blanding av både overtakelser, kundemøter, kontraktsignering og salgsoppgaveskriving.
 
En ny vår som Proaktiv-megler, hvorfor valgte du å starte her?
Jeg valgte å starte i Proaktiv da jeg fikk muligheten til å være med å bygge opp et enda større lag i Ålesund. Jeg er topp motivert til å bistå med det jeg er flink til og fikk tilbudet på rett tidspunkt for meg i livet.
 
Alle meglere er ulike, hva er det som gjør deg til et verdifullt valg for kundene?
Jeg mener selv at jeg er en god menneskekjenner og får lett dialog med kundene. De skal kunne se på meg som en som kan bistå de med alt de måtte være usikker på i både en salgsprosess, men også en kjøpsprosess. Jeg jobber for at alle kunder skal bli fornøyd med prosessen og med måten vi i Proaktiv jobber på.
 
Hva tenker du om markedet i Ålesund akkurat nå?
Markedet i Ålesund er akkurat nå litt roligere enn forventet. Det er lengre omløpshastighet på boliger, men det er likevel mange som er på jakt etter bolig. Veksten i boligprisene er svakere enn de to foregående årene, noe som var forventet da prisene har steget mye de to forrige årene.
 
Hvilke råd vil du gi til de som skal selge bolig i løpet av våren?
Jeg vil anbefale de som skal selge i løpet av våren å ta kontakt med oss i Proaktiv så snart som mulig for å legge en plan for salget, for så å få best mulig pris for boligen. Salgspris er avhengig av et godt forarbeid, noe som vi i Proaktiv prioriterer høyt. Om det så skal være at vi anbefaler å male noen vegger, style, få til koselige utebilder en sommerkveld eller om det så er å skifte ut en pipehatt for å ufarliggjøre tilstandsrapporten.
 
Hva gjør du helst på en fridag?
På fritiden liker jeg å bruke noen timer i svømmehallen eller gå en tur på de flotte fjellene vi har her på Sunnmøre.
 
Til slutt – hva er din beste opplevelse som megler hittil?
Det er alltid hyggelig når jeg klarer å oppnå maksimal pris for en bolig vi selger og når selgerne er strålende fornøyde. Min beste opplevelse som megler hittil, er da jeg tok med mormor på 90 år til Geiranger i strålende sol for å ha visning på en hytte rett nedenfor Ørnesvingen. Hytten ble solgt mandagen etter og dette var en fin opplevelse for mormor som enda snakker om det.

Kom i kontakt med Frida her for rådgivning ved kjøp og salg av bolig. 
 
Frida
Del denne artikkelen

Relaterte artikler

Les flere artikler av samme emne