wngetbilde

Selge bolig denne høsten? - Ta bildene nå

Hvis du vet at du skal selge bolig i løpet av det neste halve året er det ingen grunn til å drøye med planleggingen. Alt som kan gjennomføres i forkant og påvirke resultatet i positiv retning bør absolutt prioriteres. Vi hjelper deg selvsagt fra start til slutt.
 
Skrevet av: Christina Pedersen
Publisert: 19. sep 2022
Skal du ha høy kvalitet i en prosess må du tenke noen trekk frem i tid og handle deretter |
Plener og blader er fortsatt grønne, veiene stort sett tørre og solen glimter stadig til. Høsten er i gang, men det er ennå tid til å sikre seg optimalt bildemateriale av fasade, terrasse og hage. Kjøpere foretrekker å se et mulig nytt hjem fra sin beste side. Hvor kvaliteter er synliggjort på en realistisk og sann måte. Det er lønnsomt å være opptatt av presentasjonen av boligen – vi ønsker å treffe definert kjøper gjennom riktig og strategisk markedsføring.
Collettsgate-65-Prospekt-137
Ikke la det være tilfeldig hvordan været på fotodagen blir |
Husk at boligen du selger er kjøpet av en bedre hverdag for de interesserte. De vil se balkongen med rene puter i utemøblementet, friske potteplanter, et nyklippet gress og en fasade truffet av sol. Inntrykket blir et helt annet hvis terrassedekket er vått av sludd, prydbuskene står uten farge og grå regnbyger henger over fasaden. Uavhengig av årstid vil det være opplysende å ha med utendørsbilder fra sommersesongen. Da danner interessentene seg en bedre oversikt og får flere gode grunner til å by. Fotografene våre er klare når du er klar – her gjelder det å være proaktive. Vi sjekker alltid væremeldingene når foto skal bookes og endrer fortløpende. 

Som alltid er best mulig planlegging nøkkelen til best mulig resultat. Alt ligger i forberedelsene – kontakt oss i dag for verdifulle råd i forbindelse med salg av eiendom.
 
h1
45f0f2d686059092ffd2040fff4ceb7173a15566
Sm%C3%B8r%C3%A5svegen_56a-13
Del denne artikkelen

Relaterte artikler

Les flere artikler av samme emne