c2

Selge bolig etter påske? Her er fem råd til klargjøring

Om du har kort eller lang tid til å forberede – det viktigste er å legge en god plan og faktisk gjøre det som fungerer best og gir ønsket resultat. Ikke bruk tiden din på unødvendige gjøremål, vi hjelper deg i gang.
 
Skrevet av: Christina Pedersen
Publisert: 22. mar 2023

Tips fra markedsansvarlig / Christina Pedersen

Forberedelsene varierer fra boligtype til boligtype. Ikke alle trenger å tenke på vask av fasade eller luking i blomsterbed. Men visse tiltak gjelder for alle som skal selge – du kan påvirke prosessen i en positiv retning ved hjelp av disse fem metodene.
 
Tips fra markedsansvarlig / Christina Pedersen
  • Bestem datoer for selve salgsprosessen / Takstmann, fotograf og visning for å nevne noe. Det er litt klisje å si at skuldrene senker seg når du får kontroll, men sannheten er nettopp det. Oversikt og gjennomføring er meget viktig for oss, det sørger vi for at du får fra start til slutt.
  • Male overflater / Aldri undervurder et par strøk med maling for å friske opp vegger, lister, karmer eller diverse innredning. Det gir et skikkelig løft, vil komme frem bra på bilder og gi et enda bedre inntrykk på visning hvor selve totalopplevelsen blir avgjørende. TIPS! Spør oss gjerne om valg av farger før du går i gang, vi vet hva som gjelder.
  • Fjerne overflødig og personlig møblement / Du skal ikke selge din hverdag, uansett hvor koselig og tilrettelagt den føles. Noen skal finne sin nye hverdag. Det er noe helt annet – boligen bør klargjøres mer som et blankt lerret, med en fin balanse av tilstrekkelig innredning. Vi anbefaler alltid styling, selvsagt tilpasset aktuell bolig. Alle trenger ikke full styling, det ser vi an sammen med våre boligstylister.
  • Fiks det du aldri fikk gjort / Har du småplukk i boligen du endelig bør ta tak i? Spotter uten lys? Løse ledninger? Grønske på terrassen? Tiden er inne for å krysse av på gjøremålslisten.
  • Rydde i bod, loft eller kjeller / Før overtakelse må alt du eier ut uansett, gjør deg selv en tjeneste og gjør en skikkelig opprydning i forkant. Kanskje mye kan gis bort? Selges?
b6
Dette er fem tips av veldig mange – vi har alltid en nedfelt plan for hver eneste kunde. Ellers er det umulig å garantere for et optimalt resultat. Velg en megler som har forstått akkurat det.

Vi finner den som setter størst pris på din bolig – kontakt oss når du trenger det.
 
s5
Del denne artikkelen

Relaterte artikler

Les flere artikler av samme emne