AB573320-6C06-42B0-B394-7F574E557CCD

Selger er ikke i tvil; Vi velger Caroline fordi hun har stålkontroll og er en god closer

Det er Bas Properties som skal selge denne leiligheten i Oslo sentrum som nå er under oppussing. Bas har lang erfaring med å kjøpe oppussingsobjekter og bygge flotte, smarte hjem i Oslo og omegn. De valgte å involvere Caroline Ringså Ask, fra Proaktiv Briskeby, tidlig i prosessen.
 
Skrevet av: Christina Pedersen
Publisert: 18. jan 2022
"Det er Caroline som skal selge boligen for oss i et marked som hun aktivt tar temperaturen på, som hun da vet best hvem den skal selges til. Derfor ønsket vi å ha henne med fra start, slik at vi blir guidet på valgene vi tar, og at de valgene er tatt med hensyn til kjøpers behov, som Caroline har veldig god kontroll på", forteller Andreas Arnhoff som er daglig leder i Bas Properties. "Vi velger henne som vår megler fordi hun ivaretar oss som kunde og er veldig dyktig på det hun driver med fra start til slutt", avslutter han.
12A9AD9C-0EC8-4EDA-BA35-467379648D81

Verdifulle råd fra start til slutt - vi er med hele veien og sørger for at alt går etter planen.

Caroline og interiørdesigner, Marte Teigen, har altså fått muligheten til å bistå selger med farge- og materialvalg helt fra starten av oppussingen. "Det er veldig fint å få lov til å være med tidlig å sette preg på boligen som skal selges, samtidig er ikke jobben min over før boligen er overlevert til ny eier, sier Caroline. "Mangler man en skreddersydd plan er det vanskelig å garantere for et optimalt resultat", fortsetter hun.
Verdifulle råd fra start til slutt - vi er med hele veien og sørger for at alt går etter planen.
DFE5B467-4D38-468A-BB5A-C907AA07EDC5
Caroline Ringså Ask har vært megler over 15 år. Hun er daglig leder hos Proaktiv Briskeby og synes det er utrolig gøy når kundene lar henne få ta plass tidlig i salgsprosessen. "Her har selger latt meg og interiørdesigner ta mange avgjørelser. Blant annet skulle det legges nytt gulv, settes inn kjøkken og alle overflater males i nye farger. Før vi starter med noen som helst av farge- og materialvalg må jeg definere riktig kjøpergruppe. Deretter kan vi planlegge detaljene", sier Caroline.
"Vi må selvsagt vite hva vi skal selge til hvem, og avklare hvordan og hvorfor vi skal gjøre som vi gjør. Tilfeldigheter får ikke spillerom når jeg skal komme med råd til en kunde i en salgsprosess. Da er det riktig planlegging og kvalitetssikring som står øverst på listen", avslutter hun.

Vi gleder oss til å se det ferdige resultatet som kommer for salg om ikke så lenge. 
Del denne artikkelen

Relaterte artikler

Les flere artikler av samme emne