h1

Solgte oppussingsobjekt på Skarpsno; - Nok en gang blir styling viktig

Selv om leiligheten i Hafrsfjordgata 2 trengte full oppussing var beskjeden fra eiendomsmegler, Caroline Ringså Ask, klar - «for å få riktige folk på visning må presentasjonen være optimal».
 
Skrevet av: Christina Pedersen
Publisert: 02. mar 2023
Vi er i eksklusive omgivelser på Frogner – dette er en beliggenhet mange drømmer om, og selve leiligheten har svært mye spennende å by på. Hele 166 kvadratmeter med dobbeltgarasje, parkering, to peiser, stor balkong og sjøutsikt. Du vil føle at du beveger deg rundt i en enebolig, det er mye plass, store rom og luftig atmosfære. Samtidig slipper du vedlikeholdsarbeidet som medfølger en slik type bolig, her kan du leve hverdagen tilrettelagt og behagelig. Faktisk bruke tiden din på det du ønsker når du har fri.  
 
h2
«Ingen tvil om at dette er et sjeldent, spennende og interessant objekt for de rette menneskene, samtidig er vi opptatt av at materiell, bilder, tekster og selve «invitasjonen» til visning er korrekt og presist utført», forteller Caroline. Sammen med selger bestemte de seg for å style hele boligen – Ringså Ask er alltid med på foto. På den måten blir det kommunisert fra meglers side hva fotografen skal ha fokus på å fremheve. «Vi legger alltid en detaljert og spesifisert plan sammen med kunden i forkant, min jobb er å sørge for at alt går som det skal. Ellers kan jeg ikke stå inne for sluttresultatet», tilføyer hun.
16196%20Proaktiv%20Caroline%20Briskeby-008
Leiligheten ble lagt ut for salg med prisantydning kr. 15.490.000,- og ble solgt rett før februar for kr. 16.825.000, - «Kjøperne har sikret seg et fantastisk objekt, her kan de la ideene rundt oppussing flyte og mulighetene for å skape sitt eget er glimrende», avslutter Caroline.

Både hun og resten av teamet hun er leder for hos Proaktiv Briskeby kjenner boligmarkedet på Frogner spesielt og Oslo generelt svært godt. Ikke nøl med å ta kontakt når du trenger verdifulle råd i forbindelse med både kjøp og salg av bolig.
 
h5
Del denne artikkelen

Relaterte artikler

Les flere artikler av samme emne