3661903_4C4A7713_jpg

Svært folksomt på visning; - Her har vi hatt over 80 interessenter i forkant

Familieboligen på Landås tar seg godt ut – her er det rolig, solrikt og etablert. En familiedrøm for veldig mange og det ble absolutt synlig da megler, Andrea Birkeland, la boligen i Nordahl Rolfsens vei ut for salg i midten av januar.
 
Skrevet av: Christina Pedersen
Publisert: 31. jan 2023
«Sammen med selger har vi planlagt materiell og markedsføring i god tid. Det er derfor bildene kan vise boligen og hagen på fine sommerdager i sesonggrønne omgivelser», sier Birkeland. Boligen du kjøper, og ikke minst nabolaget, skal fungere gjennom alle årstider. Da er det nyttig at presentasjonen får frem akkurat det. Selv om det er visning i januar, er det flott å få et frempek på hvordan vår og sommer blir i og rundt et nytt hjem. 
Nordahl_Rolfsensvei_8-05
Nordahl_Rolfsensvei_8-17
«Etter at vi hadde lagt boligen ut for salg tok aktiviteten blant interessenter som meldte seg helt av. Det er alltid positivt, men husk at vi alltid er ute etter den riktige kjøperen. Det spiller ingen rolle om man har 100 eller 10 personer på visning – så lenge den rette har vært innom vet vi at markedsføringen har vært bred nok og truffet riktig», fortsetter Andrea.
 
Nordahl_Rolfsensvei_8-02
Tomannsboligen var det til slutt fire budgivere som kjempet om og siste budet endte på kr. 6 300 000,- «Det er en svært god pris her, da kjeller ikke er innredet og det er utrolig hyggelig å se at aktiviteten i markedet er sterkt til stede. Når begge partene i en handel er fornøyde, har jeg gjort jobben min», føyer hun til.
 
16196%20Proaktiv-109
Andrea er eiendomsmegler hos Proaktiv Småstrandgaten og hennes beste tips til de som skal selge den kommende tiden er følgende; «Først må du velge riktig megler, det kan oppleves som en jungel av valg, men trenger ikke være så komplisert. Velg den megleren som presenterer den beste planen for akkurat din bolig, hvor det ligger et felles mål i bunn og en detaljert forklaring på hvordan man skal komme seg dit. Kort forklart - maks pris, trygt og effektivt», avslutter hun.

Vil du ha flere tips av Andrea Birkeland? Kom i kontakt her.

Sjekk ut hva Proaktiv Bergen har ute for salg akkurat nå.
 
3661897_4C4A7689_jpg
3661911_4C4A7749_jpg
Del denne artikkelen

Relaterte artikler

Les flere artikler av samme emne