Andrea Birkeland

Jr. Partner / Eiendomsmegler MNEF
Andrea Birkeland, Jr. Partner / Eiendomsmegler MNEF
Ta kontakt
Telefon: 91 65 60 21
E-post: ab@proaktiv.no
Andrea Birkeland har en bachelorgrad i eiendomsmegling fra Handelshøyskolen BI Bergen. Allerede i en alder av 26 år ble Andrea Junior Partner i Proaktiv. Dette er et resultat av hennes brennende engasjement og enorme stå på-vilje som også sikrer et optimalt salg gjennom en trygg og effektiv prosess. Du merker planen og forskjellen allerede første gangen du møter henne. Tid er ikke en mangelvare. Hun forteller hva hun skal gjøre. Hun gjør det hun har sagt hun skal gjøre. Hun er Proaktiv hele veien. For henne er det å megle din bolig mer enn et håndverk eller en vanlig jobb. Det er en livsstil.

Det er forskjell på å spille ludo og å spille sjakk. I det første spillet er det flaks og uflaks som bestemmer. I sjakk vinner den som har den beste planen, den som til enhver tid gjør de rette trekkene. For Andrea er det å megle boliger som å spille sjakk. Hver eneste kunde og hver eneste bolig er unik. Hvert eneste salg krever en egen skreddersydd plan – med strategiske holdepunkter og gjennomtenkte trekk gjennom hele prosessen. Hun satser ikke på flaks og tilfeldigheter. Gjør du?

Verdifulle kunder fortjener verdifull rådgivning!
Bestill gratis verdivurdering

Lurer du på noe?

Har du noen spørsmål innen boligkjøp eller salg? Vi hjelper deg gjerne.

Send dine spørsmål her

Les hva kundene sier om meg

Profesjonelle fra start til slutt. Fokus på små detaljer som andre meglerfirma ikke legger merke til. Overlegne i klassen.
- Sandra Stadheim, E, 13. mai ,2023
Andrea Birkeland gjør en veldig god jobb. Beste megleren jeg vet om. Hun skaper en veldig bra trygghet hos oss som selger. ingenting er et problem. Kan ikke skryte nok av henne, begge gangene vi har brukt henne som megler har vi vært godt fornøyd
- Kristoffer Løtvedt, E, 12. mai ,2023
Tilgjengelig, imøtekommende og opptatt av å føle oss ivaretatt som kjøper
- Sunniva Berg, E, 11. mai ,2023
Effektiv og fikk maksimalt ut av salget.
- Terje Nordtveit, E, 04. mai ,2023
Profesjonell
- Tore Eide, E, 04. mai ,2023
Alt fungerte fint.
- Hugo Førde, E, 16. apr ,2023
Vår megler Andrea Birkeland fremsto gjennom hele prosessen som svært profesjonell, analytisk og kunnskapsrik. Alt hun foretok seg fremsto som gjennomtenkt og faglig begrunnet. Hun var tilgjengelig og tålmodig og ivaretok oss på en utmerket måte. Vi anbefaler Andrea Birkeland på det sterkeste.
- Are Nygård Bergh, E, 11. apr ,2023
Svært hyggelig fremtreden og tydelig i sin informasjon !
- Sverre Andreas Øvrebotten, E, 04. apr ,2023
Svært fornøyd med Andrea
- Kristin Henden, E, 04. apr ,2023
Var usikker, redd, og usikker, men hadde hørt at dere solgte med åpne kort.. var det en tvist i sameie, var det noe dere ville informere kjøper om og ingen etter sjokk for kjøper/ingen problem for selger i ettertid. Dette har virkelig vært tilfelle! Megler lyttet og innfridde hvert ord jeg hadde hørt om dere.
- Mair Silje Bowling, E, 12. okt ,2022
Veldig fornøyd med hele kjøpsprosessen. Fått raskt og presist svar på alle mine spørsmål, og masse god hjelp. Svært fornøyd med Andrea Birkelund og ProAktiv
- Emma Lu Øynes, E, 26. aug ,2022
Så god service, punktlig og alltid tilgjengelig. Gir gode råd og føler hun vil vårt beste!
- Joachim Askeland, E, 18. aug ,2022
God kommunikasjon, tilgjengelig og nøyaktig megler.
- Dan Andre Fosse, E, 12. aug ,2022
Opplevelsen var svært god. Megler tok godt vare på oss hele prosessen fra kontraktsinngåelse til overdragelse. Firmaet gir et solid inntrykk og det oppleves profesjonelt og seriøst.
- Jogeir André Brattåker, E, 11. aug ,2022
Vi opplevde salget av vår bolig, i regi av Andrea Birkeland, som profesjonelt og grundig utført fra start til slutt. Vi opplevde at vi gjennom å velge henne og Proaktiv fikk god kvalitet på meglingen, som igjen gjorde at vi fikk solgt leiligheten vår for en svært god pris. Andrea fant kjøperne som ville gi mest for vår bolig, slik hun lovte at hun skulle. Vi kunne ikke vært mer fornøyde.
- Susanne Yksnøy, E, 03. aug ,2022
Vi er svært godt fornøgde med salet gjennom Proaktiv. Meklar, Andrea Birkeland, heldt oss heile tida godt orienterte om prosessen, og ringde når det var noko nytt å melda.
- Lars Nes, E, 18. feb ,2022
Vi opplevde å bli ivaretatt må en meget god måte av en profesjonell og dyktig eiendomsmegler. Andrea Birkeland sørget for at boligen ble presentert på en optimal måte, noe som resulterte i at boligsalget gikk over all forventning. Våre beste anbefalinger!
- Andreas Høynes Hagenes, E, 02. feb ,2022
Imøtekommende og hjelpsomme
- Agathe Holmefjord, E, 21. sep ,2021
Oversiktlig og ryddig overtagelse med hjelpsom og hyggelig megler
- Håkon Lervåg, E, 19. sep ,2021
Vi var svært nøgd med oppfølginga av Proaktiv Eiendomsmegling og spesielt nøgd med valg av meglar. Som "førstegongsselgande" var det svært trygt å ha Andrea Birkeland med på laget, og vi følte oss svært godt ivaretatt gjennom heile salgsprosessen. Rolig, informativ, profesjonell og hyggelig - alt vi kunne bedt om, pluss litt ekstra.
- Ingunn Fleten Mo, E, 14. sep ,2021
Vi kunne ikke valgt en bedre megler enn Andrea hos Proaktiv, vi laget først en handlingsplan som ble fulgt til punkt og prikke. Når vi har klar for å selge hev hun seg rundt og organiserte boligstylist, fotograf og takstmann så og si på dagen. Alle spørsmål vi hadde ble besvart raskt og utfyllende uansett når på døgnet vi sendte henvendelsen. Fra en skala fra 1 til 10, gir vi en 12.. meget bra opplevelse gjennom hele prosessen.
- Sven Bjarte Kandal, E, 09. sep ,2021
Rask og smidig prosess. Svar på det vi lurte på; pris, tidsaspekt, forventer salgssum og hva som burde gjøres i bolig før salg. Svarene stod i stil med den faktiske prosessen, så alt ble forutsigbart. Det er ekstremt viktig for en småbarnsfamilie hvor alt må klaffe. Hyggelig megler som var tilgjengelig når det måtte være. Ingen spørsmål for vanskelige eller for dumme. Veldig fornøyd!
- Kaja Leknes Lied, E, 11. aug ,2021
Jeg har gått på mange visninger med tanke på fremtidig salg av min bolig. Av alle de eiendomsmeglere jeg har møtt er det en som har utmerket seg hver eneste gang, Andrea Birkeland. Når jeg kom dit at min bolig skulle selges var jeg ikke i tvil om hvem jeg skulle velge og kan med hånden på hjertet si at hun er en megler som tar like godt vare på begge parter i en kjøp- og salgsprosess. Det er en egenskap det står respekt av. Andrea Birkeland er en drivende dyktig kvinne som Proaktiv må være svært stolt over å ha i sitt team.
- Gro Elisabeth Nøstdal, E, 30. mar ,2021
Det var selvsagt å velge Andrea Birkeland igjen da jeg skulle selge leiligheten min. Hun er detaljorientert, kunnskapsrik, tilgjengelig, profesjonell og utrolig god til å lese markedet og interessentene. Jeg har nok en gang følt meg trygg i hennes hender.
- Marit Tunestveit Dyre, E, 01. sep ,2020
Andrea var en meget dyktig mekler som gjorde en god innsats med å selge vår bolig.
- Janecke Bergh, E, 30. jun ,2020
Ryddig prosess og grundig gjennomgang av dokumentasjon på eiendommen for å forhindre problemer i etterkant.
- Therese Westgaard, E, 15. mai ,2020
Vi opplevde en meget ryddig og profesjonell oppfølging av avtalen med Proaktiv. God informasjon og veiledning gjennom hele salgsprosessen, fram til og med vellykket salg.
- Per Kristian Austbø, E, 17. sep ,2019
Jeg er veldig fornøyd med den jobben Andrea Birkeland gjorde i forbindelse med salget av min perle, og kan absolutt anbefale henne! Andrea er trygg, og fikk meg til å føle meg trygg og sett i den følelsesmessige berg- og dal banen jeg opplevde da jeg bestemte meg for selge. Andrea er faglig dyktig og kunnskapsrik, ingen spørsmål var for dumme å stille og de ble tålmodig besvart, i tillegg var hun åpen for endringer og tilbakemeldinger fra meg. Leiligheten ble presentert på en ærlig og tilfredstillende måte i prospektet, avis annonser og på nett. I møte med Andrea fikk jeg en helt ny respekt for «behind the scenens» arbeidet en megler gjør i forbindelse med et bolig salg! Tusen takk for en god salgsprosess og et veldig godt salgsresultat!
- Marit Tunestveit Dyre, E, 08. sep ,2019
Jeg fikk Andrea anbefalt av en venninne og er så glad jeg valgte henne som megler da jeg skulle selge leiligheten min. Hele prosessen fra start til slutt gikk knirkefritt, og Andrea var svært behjelpelig med både stort og smått. Kunne ikke vært mer fornøyd!
- Cecilie Bjørnevik, E, 17. aug ,2019
Ryddig og informativ. Flink Melker!
- Katrine Sæverud, E, 25. jul ,2019
Proaktiv ved megler Andrea Birkeland har vore veldig proff heile vegen. Her har det vore tillit, heiing, raske tilbakemeldinger, oversikt og medmenneskelige sider heile vegen.
- Margarita Stuland, E, 24. jul ,2019
Andrea var utrolig serviceinnstilt og profesjonell gjennom hele salgsprosessen. Hun avklarte spørsmål raskt og var alltid tilgjengelig på telefon hvis det var noe vi lurte på. Hun gav oss svært gode retningslinjer rundt hvilke grep vi burde gjøre for å oppnå høyere pris for vår bolig. Hun er utrolig flink i budprosessen. Takker Andrea for at vi hadde en smidig salgsprosess og fikk oppnådde en pris over våre forventninger!
- Kristine B Ingebrigtsen, E, 11. apr ,2019
God oppfølging hele tiden.
- Knut Erik Lindtner, E, 20. mar ,2019
Proaktiv v/Andrea Birkeland var en ryddig og tillitsfull peson. Meget fornøyd med hennes opptreden ved kjøp av leilighet.
- Bente Drønen Garvik, E, 11. mar ,2019
Jeg er meget godt fornøyd. Jeg er spesielt imponert over hvordan megler håndterte/initierte budrunden.
- Håvard Holder, E, 01. mar ,2019
Vi var veldig fornøyd med megler. Stilte opp hele tiden 👍 Hjalp meg med et bolig kjøp også.
- Inger J Aleksandersen, E, 23. okt ,2018
Vi opplevde Proaktiv v/ Andrea Birkeland som veldig profesjonell. Ho ga inntrykk av å ha full kontroll og ga gode råd under vegs i salgsprosessen. Som selger av leiligheten opplevde vi at å bli fulgt godt opp på en veldig god måte. Videre synes vi at Proaktiv sine rutiner fungerte godt hele veien. Vi ble godt ivaretatt og vil absolutt tilrå andre å benytte Proaktiv og megleren Andre Birkeland til andre.
- Gunnar Steine, E, 22. aug ,2018
Andrea vær særdeles service-innstilt, og hennes dyktige megler-egenskaper kom virkelig frem i budrunden! Veldig fornøyd med oppnådd pris og hvor raskt hun klarte å få boligen min ut på markedet og solgt!! I tillegg var hun til stor hjelp ved mitt eget boligkjøp - der jeg i ett brennhett Oslo-marked endte opp med kjøp hele 400 000 under prisantydning!
- Ingvild Dalehaug, E, 20. aug ,2018
Vi var veldig fornøyde med Andrea som vår eiendomsmegler i forbindelse med salg. Hun la ned en kjempeinnsats og var alltid blid, tilgjengelig og behjelpelig. Hun var også flink til å komme med god veiledning gjennom hele prosessen. Vi hadde ikke noe problem med å gi Andrea fritt spillerom til å gjøre det hun til enhver tid syntes var best, noe som viste seg å være en god beslutning da vi til slutt fikk solgt leiligheten til en pris vi var veldig fornøyde med.
- Anne C K Zeng Bockelie, E, 04. aug ,2018
Profesjonelle og trygge. Oversiktelig og solid gjennomgang på befaring hvor dere hadde gjort god research i forkant. God markedsføring av boligen. Begge meglere var tilgjengelige for oss pr tlf og SMS i salgsprosessen, dette var et stort pluss. Litt korte svarfrister for oss når det gjaldt innlevering av egenerklæring samt gjennomlesing av prospekt, annonse osv. NB, egenerklæringsskjema vi fikk utdelt som utkast/kladd samsvarer ikke med det vi fylte ut digitalt. Veldig fornøyd med stylingrådene og bildene som ble tatt.
- Hilde A L Mathisen, E, 04. aug ,2018
Alt i alt ein veldig god opplevelse med ein dyktig meglar som var til stor hjelp under heile salgsprosessen. Det at vi oppnådde summen vi hadde satt oss som mål ved salg gjorde heilhetsopplevelsen upåklagelig.
- Ruben Solheim Inderøy, E, 16. jun ,2018
Hyggelig meglerkontakt med god oppfølging og tilrettelegging for å bruke lokale kontor for kontraktsmøte istedet for å matte reise. En udelt positive opplevelse med meglerne vi hadde kontakt med.
- Iren Maaløy, E, 04. jun ,2018
En meget dedikert megler som gjorde alt for å få et raskt og godt salg.
- Lars Robert Hole, E, 17. mar ,2018
Jeg opplevde at vi som skulle selge og vår megler i Proaktiv eiendom hadde en fin dialog hele veien fra første møte til sluttoppgjør. Jeg følte alltid at vår megler hadde oversikt og at våre interesser var godt ivaretatt. Jeg ble overrasket over hva vi sammen fikk til når leiligheten sto klar til fotografering. Det kunne ikke ha blitt så bra uten god styring fra vår megler i Proaktiv eiendomsmegling
- Helga Jonsdottir, E, 25. jan ,2018
Fra Andrea kom på første befaring var vi ikke i tvil om at hun og Pro Aktiv var det riktige meglervalget. Andrea var målrettet og hadde en plan fra dag en, og vi følte oss inkludert og prioritert gjennom hele prosessen. I tillegg var hun en megler som turde å satse høyt, og som var villig til å jobbe for å oppnå det resultatet vi ønsket. Dette førte til at salget gikk over all forventning. Vi har opplevd hele salgsprosessen som ryddig og ordentlig. Ingen korte budfrister eller lokkepriser har ført til at vi som selger har følt oss trygg på at prosessen har foregått på en ordentlig og ryddig måte. Vi kommer garantert til å bruke Pro Aktiv og Andrea igjen, og anbefaler henne på det varmeste til alle som ønsker en dedikert, målrettet og dyktig megler.
- Stine Sandvik Eilertsen, E, 19. okt ,2017
Fra først til sist har det vært en fornøyelse å samarbeide med ProAktiv v/Andrea Birkeland. Alltid punktlig, vennlig og hele tiden veldig god oppfølging. Resultatet av salget var også svært positivt.
- Hilde Traavik, E, 23. sep ,2017
Hyggelige, hjelpsomme, imøtekommende
- Mikael Arntsen Bergh, E, 27. jan ,2017

Se flere kundeuttalelser

4495585_1a
Prisant.:  4100000,00

Bendixens vei 9

Bergen

Moderne, gjennomgående 4-romsleilighet med vestvendt, solrik balkong. Ett minutts rusletur til Bybane.

Totalpris:

Kr 4590000

P-rom:

79,00 kvm
4473724_1a
Prisant.:  11000000,00

Hopsnesvegen 58A

Bergen

Nydelig funkisvilla med deilig utsikt over Nordåsen og nedover Bergensdalen. Solrik terrasse og dobbel garasje.

Totalpris:

Kr 11000000

P-rom:

229,00 kvm
4474375_1a
Prisant.:  11490000,00

Bønesberget 66

Bergen

Nydelig arkitekttegnet villa med spektakulær utsikt, solrike sør- og vestvendte terrasser og utleie i sokkeletasje.

Totalpris:

Kr 11490000

P-rom:

264,00 kvm
4426978_1a
Prisant.:  4190000,00

C. Sundts gate 66

Bergen

Strøken 2-romsleilighet fra 2020. Høy standard og moderne kvaliteter. Takterrasser med nydelig utsikt og sol.

Totalpris:

Kr 4190000

P-rom:

71,00 kvm
4516950_1a
Prisant.:  6200000,00

Fantoftåsen 20G

Bergen

Nydelig enderekkehus med vakker utsikt i idylliske og barnevennlige omgivelser, like ved vannkanten til Tveitevannet.

Totalpris:

Kr 6200000

P-rom:

111,00 kvm

Last inn flere boliger

Ingen resultater

Last inn flere boliger

4515371_1a
Solgt!

Soleiveien 4

Bergen

Lys og lekker 3-romsleilighet med nydelig utsikt, like over Christieparken og Brann Stadion. Gangavstand til HUS.

Totalpris:

Kr 4200000

P-rom:

80,00 kvm
4515809_1a
Solgt!

Johannes Bruns gate 3

Bergen

Sentrumsliv og studietid - lekker, gjennomgående 2-roms bygårdsleilighet i tredje etasje med optimal planløsning.

Totalpris:

Kr 3281252

P-rom:

43,00 kvm
4507007_1a
Solgt!

Ringasundet 32

Austevoll

Høyt og fritt med praktfull sjøutsikt, sol fra morgen til kveld og båtplass i skjermet molo like i nærheten.

Totalpris:

Kr 4800000

P-rom:

75,00 kvm
4500182_1a
Solgt!

Søreidtræet 30C

Bergen

Nydelig familiebolig fra 2021 med flotte kvaliteter. Solrikt med vakker utsikt. En sjelden mulighet.

Totalpris:

Kr 7250000

P-rom:

146,00 kvm
4496363_1a
Solgt!

Strimmelen 4

Bergen

Lys, lekker 3-roms endeleilighet i 8. etasje med panoramautsikt, solrik balkong og optimal planløsning. Heis i bygget.

Totalpris:

Kr 3692266

P-rom:

63,00 kvm
4485138_1a
Solgt!

Flatevad 24

Bergen

Rammen er den beste. Gjennomgående 3-romsleilighet for deg som er litt nevenyttig og ønsker å skape ditt eget hjem.

Totalpris:

Kr 2768325

P-rom:

77,00 kvm
4481004_1a
Solgt!

Eidsvågveien 24

Bergen

Lekker enebolig med høy og fri beliggenhet. Solrikt og med vidstrakt utsikt utover Byfjorden og mot Askøy. Garasje.

Totalpris:

Kr 6790000

P-rom:

123,00 kvm
4475388_1a
Solgt!

Gjerdevegen 6

Bergen

Nydelig enderekkehus med meget barnevennlig beliggenhet, stor solrik terrasse, tre soverom og to deilige bad. Carport.

Totalpris:

Kr 5290000

P-rom:

117,00 kvm
4473401_1a
Solgt!

Vognstølbakken 22

Bergen

Moderne 3-roms topp- og endeleilighet med nydelig utsikt til Løvstakken, opp- og nedover Bergensdalen og helt til Askøy.

Totalpris:

Kr 4219711

P-rom:

79,00 kvm
4469026_1a
Solgt!

Løytnant Bjelkes gate 4

Bergen

Nydelig byvilla over fire etasjer med fantastisk solrik takterrasse og panoramautsikt over innseilingen til Bergen.

Totalpris:

Kr 9890000

P-rom:

156,00 kvm
4437690_1a
Solgt!

Møllendalsveien 68A

Bergen

Sol, sjø og utsikt! Nydelig leilighet ved sjøen nedenfor Haukeland Sykehus med bybanestopp , heis og garasjeparkering

Totalpris:

Kr 8290000

P-rom:

90,00 kvm
4382153_1a
Solgt!

Nattlandsrinden 96

Bergen

Nydelig stor toppleilighet - over to etasjer. Heis, garasje og solrik terrasse. Turterreng like utenfor døren.

Totalpris:

Kr 5195379

P-rom:

138,00 kvm
4447457_1a
Solgt!

Stavkirkevegen 42

Bergen

Nydelig villa med særdeles gode kvaliteter og en beliggenhet i det grønne. Slike eiendommer som dette er sjeldne!

Totalpris:

Kr 14600000

P-rom:

247,00 kvm
4478048_1a
Solgt!

Johan Hjorts vei 22

Bergen

Johan Hjorts vei 22

Totalpris:

Kr 3909707

P-rom:

70,00 kvm
Solgt!

Stavkirkevegen 40

Bergen

Nydelig villa med særdeles gode kvaliteter og en beliggenhet i det grønne. Slike eiendommer som dette er sjeldne!

Totalpris:

Kr 13800000

P-rom:

0,00 kvm
Solgt!

Søreidtræet 30D

Bergen

Søreidtræet 30D

Totalpris:

Kr 7800000

P-rom:

146,00 kvm

Last inn flere boliger

Ingen resultater

Last inn flere boliger

Inspirasjon

Inspirerende interiørbilder fra norske hjem.
sov1
plus Soverom
kjo1
plus Kjøkken
stue
plus Stue
Se flere inspirerende interiørbilder  
Boliggalleri

Boligartikler

Nyttig informasjon, råd og inspirasjon for deg som er opptatt av bolig.
artikkelemil
Aktuelt

Prisrekord i det som skulle være et trådt marked

Til tross for Norges Bank sine prognoser om en nedgang på 4,3 prosent i boligprisene i løpet av 2023, har prisene hittil i år steget med 6,8 prosent.
16196%20Proaktiv-017_1_0
Aktuelt

Skal du bruke megler må det være fordi det er lønnsomt

Megling er et prestasjonsbasert yrke og det er ikke til å unngå at det blir konkurranse om å oppnå best mulig resultater. Men konkurranse er bra og...
Mer%20enn%20en%20Jobb%20B%20uten%20tekst4
Aktuelt

Skal du velge megler? – Ikke undervurder verdien av tilgjengelighet

Når vi skal snakke om tilgjengelighet i megling må vi innom forskjellen på kvalitet og kvantitet.
Se alle våre artikler  
Boligartikler