Andrea Birkeland

Partner / Eiendomsmegler MNEF
Andrea Birkeland, Partner / Eiendomsmegler MNEF
Ta kontakt
Telefon: 91 65 60 21
E-post: ab@proaktiv.no
Andrea Birkeland har en bachelorgrad i eiendomsmegling fra Handelshøyskolen BI Bergen. Allerede i en alder av 26 år ble Andrea Junior Partner i Proaktiv. Dette er et resultat av hennes brennende engasjement og enorme stå på-vilje som også sikrer et optimalt salg gjennom en trygg og effektiv prosess. Du merker planen og forskjellen allerede første gangen du møter henne. Tid er ikke en mangelvare. Hun forteller hva hun skal gjøre. Hun gjør det hun har sagt hun skal gjøre. Hun er Proaktiv hele veien. For henne er det å megle din bolig mer enn et håndverk eller en vanlig jobb. Det er en livsstil.

Det er forskjell på å spille ludo og å spille sjakk. I det første spillet er det flaks og uflaks som bestemmer. I sjakk vinner den som har den beste planen, den som til enhver tid gjør de rette trekkene. For Andrea er det å megle boliger som å spille sjakk. Hver eneste kunde og hver eneste bolig er unik. Hvert eneste salg krever en egen skreddersydd plan – med strategiske holdepunkter og gjennomtenkte trekk gjennom hele prosessen. Hun satser ikke på flaks og tilfeldigheter. Gjør du?

Verdifulle kunder fortjener verdifull rådgivning!
Bestill gratis verdivurdering

Lurer du på noe?

Har du noen spørsmål innen boligkjøp eller salg? Vi hjelper deg gjerne.

Send dine spørsmål her

Les hva kundene sier om meg

Er veldig fornøyd med oppfølging og hjelp gjennom hele prosessen fra visning til overtagelse.
- Espen Toft, E, 20. feb ,2024
En behagelig og dyktig megler som kan grunnleggende byggeteknikk, kjenner markedet og tilegnet seg kunnskap om salgsobjektet.
- Stian Hviding, E, 18. jan ,2024
Ryddig og effektiv håndtering av kjøpsprosessen.
- Magnus Glomnes, E, 06. jan ,2024
Positiv, ryddig og effektiv prosess!
- Hugo Stokke, E, 05. des ,2023
Andrea Birkeland gjorde en veldig god jobb. Hun var forberedt, dyktig og hele tiden ett skritt foran.
- Sun Nordstrønen, E, 01. des ,2023
Opplevelsen var meget bra. Jeg kan bekrefte at megler kunne jobben sin godt, og jeg følte meg trygg på at dette skulle gå bra.
- Jostein Bratland, E, 26. sep ,2023
Svært hyggelig og profesjonelt
- Bengt Erik Olsen, E, 25. aug ,2023
Andrea fremstod som profesjonell og rydding gjennom hele prosessen. Analysen for å sette riktig pris var grundig og tillitsvekkende. Det tok noe tid å få leiligheten solgt i et tregt marked, men Andrea gjorde her en utholdende og god jobb for å oppnå forventet pris - både overfor meg som selger og kjøperne. Alt i alt er jeg svært godt fornøy med jobben til Andrea. Takk!
- Tor Helland Kleppe, E, 16. jul ,2023
Jeg opplever at Proaktiv skreddersyr markedsstrategi for hver eiendom, og følger opp alle de ser har interesse for den.
- Solveig Moldrheim, E, 16. jun ,2023
Profesjonelle fra start til slutt. Fokus på små detaljer som andre meglerfirma ikke legger merke til. Overlegne i klassen.
- Sandra Stadheim, E, 13. mai ,2023
Andrea Birkeland gjør en veldig god jobb. Beste megleren jeg vet om. Hun skaper en veldig bra trygghet hos oss som selger. ingenting er et problem. Kan ikke skryte nok av henne, begge gangene vi har brukt henne som megler har vi vært godt fornøyd
- Kristoffer Løtvedt, E, 12. mai ,2023
Tilgjengelig, imøtekommende og opptatt av å føle oss ivaretatt som kjøper
- Sunniva Berg, E, 11. mai ,2023
Effektiv og fikk maksimalt ut av salget.
- Terje Nordtveit, E, 04. mai ,2023
Profesjonell
- Tore Eide, E, 04. mai ,2023
Alt fungerte fint.
- Hugo Førde, E, 16. apr ,2023
Vår megler Andrea Birkeland fremsto gjennom hele prosessen som svært profesjonell, analytisk og kunnskapsrik. Alt hun foretok seg fremsto som gjennomtenkt og faglig begrunnet. Hun var tilgjengelig og tålmodig og ivaretok oss på en utmerket måte. Vi anbefaler Andrea Birkeland på det sterkeste.
- Are Nygård Bergh, E, 11. apr ,2023
Svært hyggelig fremtreden og tydelig i sin informasjon !
- Sverre Andreas Øvrebotten, E, 04. apr ,2023
Svært fornøyd med Andrea
- Kristin Henden, E, 04. apr ,2023
Var usikker, redd, og usikker, men hadde hørt at dere solgte med åpne kort.. var det en tvist i sameie, var det noe dere ville informere kjøper om og ingen etter sjokk for kjøper/ingen problem for selger i ettertid. Dette har virkelig vært tilfelle! Megler lyttet og innfridde hvert ord jeg hadde hørt om dere.
- Mair Silje Bowling, E, 12. okt ,2022
Veldig fornøyd med hele kjøpsprosessen. Fått raskt og presist svar på alle mine spørsmål, og masse god hjelp. Svært fornøyd med Andrea Birkelund og ProAktiv
- Emma Lu Øynes, E, 26. aug ,2022
Så god service, punktlig og alltid tilgjengelig. Gir gode råd og føler hun vil vårt beste!
- Joachim Askeland, E, 18. aug ,2022
God kommunikasjon, tilgjengelig og nøyaktig megler.
- Dan Andre Fosse, E, 12. aug ,2022
Opplevelsen var svært god. Megler tok godt vare på oss hele prosessen fra kontraktsinngåelse til overdragelse. Firmaet gir et solid inntrykk og det oppleves profesjonelt og seriøst.
- Jogeir André Brattåker, E, 11. aug ,2022
Vi opplevde salget av vår bolig, i regi av Andrea Birkeland, som profesjonelt og grundig utført fra start til slutt. Vi opplevde at vi gjennom å velge henne og Proaktiv fikk god kvalitet på meglingen, som igjen gjorde at vi fikk solgt leiligheten vår for en svært god pris. Andrea fant kjøperne som ville gi mest for vår bolig, slik hun lovte at hun skulle. Vi kunne ikke vært mer fornøyde.
- Susanne Yksnøy, E, 03. aug ,2022
Vi er svært godt fornøgde med salet gjennom Proaktiv. Meklar, Andrea Birkeland, heldt oss heile tida godt orienterte om prosessen, og ringde når det var noko nytt å melda.
- Lars Nes, E, 18. feb ,2022
Vi opplevde å bli ivaretatt må en meget god måte av en profesjonell og dyktig eiendomsmegler. Andrea Birkeland sørget for at boligen ble presentert på en optimal måte, noe som resulterte i at boligsalget gikk over all forventning. Våre beste anbefalinger!
- Andreas Høynes Hagenes, E, 02. feb ,2022
Imøtekommende og hjelpsomme
- Agathe Holmefjord, E, 21. sep ,2021
Oversiktlig og ryddig overtagelse med hjelpsom og hyggelig megler
- Håkon Lervåg, E, 19. sep ,2021
Vi var svært nøgd med oppfølginga av Proaktiv Eiendomsmegling og spesielt nøgd med valg av meglar. Som "førstegongsselgande" var det svært trygt å ha Andrea Birkeland med på laget, og vi følte oss svært godt ivaretatt gjennom heile salgsprosessen. Rolig, informativ, profesjonell og hyggelig - alt vi kunne bedt om, pluss litt ekstra.
- Ingunn Fleten Mo, E, 14. sep ,2021
Vi kunne ikke valgt en bedre megler enn Andrea hos Proaktiv, vi laget først en handlingsplan som ble fulgt til punkt og prikke. Når vi har klar for å selge hev hun seg rundt og organiserte boligstylist, fotograf og takstmann så og si på dagen. Alle spørsmål vi hadde ble besvart raskt og utfyllende uansett når på døgnet vi sendte henvendelsen. Fra en skala fra 1 til 10, gir vi en 12.. meget bra opplevelse gjennom hele prosessen.
- Sven Bjarte Kandal, E, 09. sep ,2021
Rask og smidig prosess. Svar på det vi lurte på; pris, tidsaspekt, forventer salgssum og hva som burde gjøres i bolig før salg. Svarene stod i stil med den faktiske prosessen, så alt ble forutsigbart. Det er ekstremt viktig for en småbarnsfamilie hvor alt må klaffe. Hyggelig megler som var tilgjengelig når det måtte være. Ingen spørsmål for vanskelige eller for dumme. Veldig fornøyd!
- Kaja Leknes Lied, E, 11. aug ,2021
Jeg har gått på mange visninger med tanke på fremtidig salg av min bolig. Av alle de eiendomsmeglere jeg har møtt er det en som har utmerket seg hver eneste gang, Andrea Birkeland. Når jeg kom dit at min bolig skulle selges var jeg ikke i tvil om hvem jeg skulle velge og kan med hånden på hjertet si at hun er en megler som tar like godt vare på begge parter i en kjøp- og salgsprosess. Det er en egenskap det står respekt av. Andrea Birkeland er en drivende dyktig kvinne som Proaktiv må være svært stolt over å ha i sitt team.
- Gro Elisabeth Nøstdal, E, 30. mar ,2021
Det var selvsagt å velge Andrea Birkeland igjen da jeg skulle selge leiligheten min. Hun er detaljorientert, kunnskapsrik, tilgjengelig, profesjonell og utrolig god til å lese markedet og interessentene. Jeg har nok en gang følt meg trygg i hennes hender.
- Marit Tunestveit Dyre, E, 01. sep ,2020
Andrea var en meget dyktig mekler som gjorde en god innsats med å selge vår bolig.
- Janecke Bergh, E, 30. jun ,2020
Ryddig prosess og grundig gjennomgang av dokumentasjon på eiendommen for å forhindre problemer i etterkant.
- Therese Westgaard, E, 15. mai ,2020
Vi opplevde en meget ryddig og profesjonell oppfølging av avtalen med Proaktiv. God informasjon og veiledning gjennom hele salgsprosessen, fram til og med vellykket salg.
- Per Kristian Austbø, E, 17. sep ,2019
Jeg er veldig fornøyd med den jobben Andrea Birkeland gjorde i forbindelse med salget av min perle, og kan absolutt anbefale henne! Andrea er trygg, og fikk meg til å føle meg trygg og sett i den følelsesmessige berg- og dal banen jeg opplevde da jeg bestemte meg for selge. Andrea er faglig dyktig og kunnskapsrik, ingen spørsmål var for dumme å stille og de ble tålmodig besvart, i tillegg var hun åpen for endringer og tilbakemeldinger fra meg. Leiligheten ble presentert på en ærlig og tilfredstillende måte i prospektet, avis annonser og på nett. I møte med Andrea fikk jeg en helt ny respekt for «behind the scenens» arbeidet en megler gjør i forbindelse med et bolig salg! Tusen takk for en god salgsprosess og et veldig godt salgsresultat!
- Marit Tunestveit Dyre, E, 08. sep ,2019
Jeg fikk Andrea anbefalt av en venninne og er så glad jeg valgte henne som megler da jeg skulle selge leiligheten min. Hele prosessen fra start til slutt gikk knirkefritt, og Andrea var svært behjelpelig med både stort og smått. Kunne ikke vært mer fornøyd!
- Cecilie Bjørnevik, E, 17. aug ,2019
Ryddig og informativ. Flink Melker!
- Katrine Sæverud, E, 25. jul ,2019
Proaktiv ved megler Andrea Birkeland har vore veldig proff heile vegen. Her har det vore tillit, heiing, raske tilbakemeldinger, oversikt og medmenneskelige sider heile vegen.
- Margarita Stuland, E, 24. jul ,2019
Andrea var utrolig serviceinnstilt og profesjonell gjennom hele salgsprosessen. Hun avklarte spørsmål raskt og var alltid tilgjengelig på telefon hvis det var noe vi lurte på. Hun gav oss svært gode retningslinjer rundt hvilke grep vi burde gjøre for å oppnå høyere pris for vår bolig. Hun er utrolig flink i budprosessen. Takker Andrea for at vi hadde en smidig salgsprosess og fikk oppnådde en pris over våre forventninger!
- Kristine B Ingebrigtsen, E, 11. apr ,2019
God oppfølging hele tiden.
- Knut Erik Lindtner, E, 20. mar ,2019
Proaktiv v/Andrea Birkeland var en ryddig og tillitsfull peson. Meget fornøyd med hennes opptreden ved kjøp av leilighet.
- Bente Drønen Garvik, E, 11. mar ,2019
Jeg er meget godt fornøyd. Jeg er spesielt imponert over hvordan megler håndterte/initierte budrunden.
- Håvard Holder, E, 01. mar ,2019
Vi var veldig fornøyd med megler. Stilte opp hele tiden 👍 Hjalp meg med et bolig kjøp også.
- Inger J Aleksandersen, E, 23. okt ,2018
Vi opplevde Proaktiv v/ Andrea Birkeland som veldig profesjonell. Ho ga inntrykk av å ha full kontroll og ga gode råd under vegs i salgsprosessen. Som selger av leiligheten opplevde vi at å bli fulgt godt opp på en veldig god måte. Videre synes vi at Proaktiv sine rutiner fungerte godt hele veien. Vi ble godt ivaretatt og vil absolutt tilrå andre å benytte Proaktiv og megleren Andre Birkeland til andre.
- Gunnar Steine, E, 22. aug ,2018
Andrea vær særdeles service-innstilt, og hennes dyktige megler-egenskaper kom virkelig frem i budrunden! Veldig fornøyd med oppnådd pris og hvor raskt hun klarte å få boligen min ut på markedet og solgt!! I tillegg var hun til stor hjelp ved mitt eget boligkjøp - der jeg i ett brennhett Oslo-marked endte opp med kjøp hele 400 000 under prisantydning!
- Ingvild Dalehaug, E, 20. aug ,2018
Vi var veldig fornøyde med Andrea som vår eiendomsmegler i forbindelse med salg. Hun la ned en kjempeinnsats og var alltid blid, tilgjengelig og behjelpelig. Hun var også flink til å komme med god veiledning gjennom hele prosessen. Vi hadde ikke noe problem med å gi Andrea fritt spillerom til å gjøre det hun til enhver tid syntes var best, noe som viste seg å være en god beslutning da vi til slutt fikk solgt leiligheten til en pris vi var veldig fornøyde med.
- Anne C K Zeng Bockelie, E, 04. aug ,2018
Profesjonelle og trygge. Oversiktelig og solid gjennomgang på befaring hvor dere hadde gjort god research i forkant. God markedsføring av boligen. Begge meglere var tilgjengelige for oss pr tlf og SMS i salgsprosessen, dette var et stort pluss. Litt korte svarfrister for oss når det gjaldt innlevering av egenerklæring samt gjennomlesing av prospekt, annonse osv. NB, egenerklæringsskjema vi fikk utdelt som utkast/kladd samsvarer ikke med det vi fylte ut digitalt. Veldig fornøyd med stylingrådene og bildene som ble tatt.
- Hilde A L Mathisen, E, 04. aug ,2018
Alt i alt ein veldig god opplevelse med ein dyktig meglar som var til stor hjelp under heile salgsprosessen. Det at vi oppnådde summen vi hadde satt oss som mål ved salg gjorde heilhetsopplevelsen upåklagelig.
- Ruben Solheim Inderøy, E, 16. jun ,2018
Hyggelig meglerkontakt med god oppfølging og tilrettelegging for å bruke lokale kontor for kontraktsmøte istedet for å matte reise. En udelt positive opplevelse med meglerne vi hadde kontakt med.
- Iren Maaløy, E, 04. jun ,2018
En meget dedikert megler som gjorde alt for å få et raskt og godt salg.
- Lars Robert Hole, E, 17. mar ,2018
Jeg opplevde at vi som skulle selge og vår megler i Proaktiv eiendom hadde en fin dialog hele veien fra første møte til sluttoppgjør. Jeg følte alltid at vår megler hadde oversikt og at våre interesser var godt ivaretatt. Jeg ble overrasket over hva vi sammen fikk til når leiligheten sto klar til fotografering. Det kunne ikke ha blitt så bra uten god styring fra vår megler i Proaktiv eiendomsmegling
- Helga Jonsdottir, E, 25. jan ,2018
Fra Andrea kom på første befaring var vi ikke i tvil om at hun og Pro Aktiv var det riktige meglervalget. Andrea var målrettet og hadde en plan fra dag en, og vi følte oss inkludert og prioritert gjennom hele prosessen. I tillegg var hun en megler som turde å satse høyt, og som var villig til å jobbe for å oppnå det resultatet vi ønsket. Dette førte til at salget gikk over all forventning. Vi har opplevd hele salgsprosessen som ryddig og ordentlig. Ingen korte budfrister eller lokkepriser har ført til at vi som selger har følt oss trygg på at prosessen har foregått på en ordentlig og ryddig måte. Vi kommer garantert til å bruke Pro Aktiv og Andrea igjen, og anbefaler henne på det varmeste til alle som ønsker en dedikert, målrettet og dyktig megler.
- Stine Sandvik Eilertsen, E, 19. okt ,2017
Fra først til sist har det vært en fornøyelse å samarbeide med ProAktiv v/Andrea Birkeland. Alltid punktlig, vennlig og hele tiden veldig god oppfølging. Resultatet av salget var også svært positivt.
- Hilde Traavik, E, 23. sep ,2017
Hyggelige, hjelpsomme, imøtekommende
- Mikael Arntsen Bergh, E, 27. jan ,2017

Se flere kundeuttalelser

4452867_1a
Prisant.:  25000000,00

Hardangervegen 74

Bergen, Nesttun

Næringseiendom på Midtun- salg av AS
4529624_1a
Prisant.:  4290000,00

Repslagergaten 19E

Bergen

Nydelig townhouse over tre plan med moderne kvaliteter i skjønn harmoni med ærverdige detaljer. Her vil du bo!

Totalpris:

Kr 4290000

BRA-i:

70 m²
4619746_1a
Prisant.:  4500000,00

Storhaugen 5A

Bergen

Nydelig 4-roms hjørneleilighet med to bad og to solrike balkonger. Del av bolig leies i dag ut for kr 102.000,- pr. år.

Totalpris:

Kr 4950270

BRA-i:

74 m²

Last inn flere boliger

Ingen resultater

Last inn flere boliger

4607578_1a
Solgt!

Inndalsveien 5

Bergen

Lys og moderne 3-roms med solrik altan. Heis, felles takterrasse og en ideell beliggenhet rett ved bybanestopp og HVL.

Totalpris:

Kr 4200000

BRA-i:

53 m²
4607596_1a
Solgt!

Eikeveien 43

Bergen

Nydelig frontleilighet i 6. etg. med solrik altan og optimal planløsning - tre soverom & to bad. Heis og garasjeplass.

Totalpris:

Kr 8000000

BRA-i:

111 m²
4585605_1a
Solgt!

Armauer Hansens vei 17

Bergen

Usedvanlig nydelig 3-roms i 7. etg. med vidstrakt utsikt, solrik balkong og moderne kvaliteter. Heis i bygget.

Totalpris:

Kr 3912577

BRA-i:

70 m²
4590056_1a
Solgt!

C. Sundts gate 66

Bergen

Nydelig hjørneleilighet fra 2020 med moderne kvaliteter, to uteplasser og eventyrlig utsikt utover Vågen.

Totalpris:

Kr 4100000

BRA-i:

50,00 m²
4558181_1a
Solgt!

Kristofer Jansons vei 51

Bergen

Lyst og lekkert! Gjennomgående 3-romsleilighet med solrik, vestvendt balkong. Nært Haukeland sykehus og bybanestopp.

Totalpris:

Kr 3730592

BRA-i:

71,00 m²
4584511_1a
Solgt!

Bendixens vei 63

Bergen

Visning avlyst. Kontakt megler for info.

Totalpris:

Kr 6800000

BRA-i:

91,00 m²
4521795_1a
Solgt!

C. Sundts gate 66

Bergen

Nydelig leilighet (2020) med høy standard og moderne kvaliteter. Heis og takterrasser med sol & utsikt utover Byfjorden.

Totalpris:

Kr 3990000

BRA-i:

71,00 m²
4536538_1a
Solgt!

Slettebakksveien 31

Bergen

Lys, moderne 3-romsleilighet med solrik terrasse, like over Brann Stadion. Kort vei til HUS, HVL og bybane.

Totalpris:

Kr 4100000

BRA-i:

65,00 m²
4530908_1a
Solgt!

Kristofer Jansons vei 8

Bergen

Lyst og lekkert! Gjennomgående 3-romsleilighet i frodige, grønne omgivelser. Solrik, vestvendt balkong & nydelig utsikt.

Totalpris:

Kr 3812389

BRA-i:

67,00 m²
4525851_1a
Solgt!

Erik Pontoppidans gate 4

Bergen

SOLGT - Visning avlyst. Kontakt megler for mer informasjon.

Totalpris:

Kr 4683337

BRA-i:

64,00 m²
4501942_1a
Solgt!

Inndalsveien 108

Bergen

Seksjonert leilighetsbygg med seks leiligheter og rammetillatelse på ytterligere to boenheter. Salg av AS.

Totalpris:

Kr 18000000

BRA-i:

324,00 m²
4498936_1a
Solgt!

Georgernes Verft 17

Bergen

Nydelig leilighet med byens kanskje beste beliggenhet. Sjøutsikt, solrik altan, heis og garasje

Totalpris:

Kr 8422037

BRA-i:

81,00 m²
4530924_1a
Solgt!

Bendixens vei 9

Bergen

Nydelig, stor 4-roms med solrik balkong. Ekstra rom på loft på 9,5 kvm. Kort vei til HUS og ett minutt til Bybanen.

Totalpris:

Kr 4385000

BRA-i:

79,00 m²
4496363_1a
Solgt!

Strimmelen 4

Bergen

Lys, lekker 3-roms endeleilighet i 8. etasje med panoramautsikt, solrik balkong og optimal planløsning. Heis i bygget.

Totalpris:

Kr 3692266

BRA-i:

63,00 m²
4490552_1a
Solgt!

Kalfarveien 20D

Bergen

Nydelig, helt ny leilighet i toppetasjen på Villa Amtmann. Fantastisk utsikt, flotte kvaliteter, heis og parkeringplass.

Totalpris:

Kr 12600000

BRA-i:

104,00 m²
4469026_1a
Solgt!

Løytnant Bjelkes gate 4

Bergen

Nydelig byvilla over fire etasjer med fantastisk solrik takterrasse og panoramautsikt over innseilingen til Bergen.

Totalpris:

Kr 9890000

BRA-i:

156,00 m²
4460283_1a
Solgt!

Vilhelm Bjerknes' vei 58A

Bergen

Lys og lekker 4-roms toppleilighet med moderne kvaliteter, to uteplasser, heis og garasjeplass. Buss og bybane like ved!

Totalpris:

Kr 5850000

BRA-i:

90,00 m²
4437690_1a
Solgt!

Møllendalsveien 68A

Bergen

Sol, sjø og utsikt! Nydelig leilighet ved sjøen nedenfor Haukeland Sykehus med bybanestopp , heis og garasjeparkering

Totalpris:

Kr 8290000

BRA-i:

90,00 m²
4428892_1a
Solgt!

Hopsåsen 17C

Bergen, Paradis

Nydelig nyoppført villa med flott beliggenhet i en av byens mest attraktive gater. Tre terrasser, garasje og carport.

Totalpris:

Kr 11900000

BRA-i:

242,00 m²
4447457_1a
Solgt!

Stavkirkevegen 42

Bergen, Paradis

Nydelig villa med særdeles gode kvaliteter og en beliggenhet i det grønne. Slike eiendommer som dette er sjeldne!

Totalpris:

Kr 14600000

BRA-i:

247,00 m²
4427917_1a
Solgt!

Georgernes Verft 16

Bergen

Nydelig leilighet i byens kanskje flotteste boligkompleks - to terrasser, sol og sjøutsikt. Heis og garasje.

Totalpris:

Kr 12038797

BRA-i:

122,00 m²
4411936_1a
Solgt!

Nordre Skogveien 52

Bergen

Bo gratis selv og leie ut? Bo i en selv eller lei ut tre leiligheter. Leieinntekter pr. i dag på kr. 456 000,- pr. år.

Totalpris:

Kr 7500000

BRA-i:

213,00 m²
4405358_1a
Solgt!

Hopsnesvegen 23

Bergen, Paradis

Nydelig arkitektegnet villa på stor, solrik tomt, i kanskje Bergens beste område. Kort avstand til skoler og barnehager.

Totalpris:

Kr 11990000

BRA-i:

230,00 m²
4308829_1a
Solgt!

Jacob Kjødes veg 2A

Bergen, Paradis

Nydelig toppleilighet med fantastisk beliggenhet, solrik terrasse, praktfull utsikt mot Nordåsen, heis og garasje.

Totalpris:

Kr 12600000

BRA-i:

157,00 m²
4246967_1a
Solgt!

Ankervegen 8

Bergen, Paradis

Nydelig halvpart av tomannsbolig med meget barnevennlig beliggenhet i rolig og etablert område.

Totalpris:

Kr 6500000

BRA-i:

135,00 m²
4119121_1a
Solgt!

Hopsåsen 30B

Bergen, Nesttun

Så utrolig mye mer enn en villa. Sol, utsikt, usedvanlig høye kvaliteter, lekre linjer. Nytt, deilig og delikat.

Totalpris:

Kr 16500000

BRA-i:

268,00 m²
4014790_1a
Solgt!

C. Sundts gate 66

Bergen

Nordnes - 30 nydelige nye leiligheter med heis, terrasser, sol og utsikt, garasjeparkering.

Totalpris:

Kr 4500000

BRA-i:

53,00 m²
4014796_1a
Solgt!

C. Sundts gate 66

Bergen

Nordnes - 30 nydelige nye leiligheter med heis, terrasser, sol og utsikt, garasjeparkering.

Totalpris:

Kr 13500000

BRA-i:

143,00 m²
4014771_1a
Solgt!

C. Sundts gate 66

Bergen

Nordnes - 30 nydelige nye leiligheter med heis, terrasser, sol og utsikt, garasjeparkering.

Totalpris:

Kr 4800000

BRA-i:

68,00 m²
4136271_1a
Solgt!

C. Sundts gate 66

Bergen

Nordnes - 30 nydelige nye leiligheter med heis, terrasser, sol og utsikt, garasjeparkering.

Totalpris:

Kr 3850000

BRA-i:

68,30 m²
4104046_1a
Solgt!

Hopsåsen 30A

Bergen, Nesttun

Enebolig Hopsåsen 30A

Totalpris:

Kr 16000000

BRA-i:

0,00 m²
4218804_1a
Solgt!

Haakon Sæthres veg 23

Bergen, Paradis

Haakon Sæthres veg 23

Totalpris:

Kr 17000000

BRA-i:

349,00 m²

Last inn flere boliger

Ingen resultater

Last inn flere boliger

Inspirasjon

Inspirerende interiørbilder fra norske hjem.
sov1
plus Soverom
kjo1
plus Kjøkken
stue
plus Stue
Se flere inspirerende interiørbilder  
Boliggalleri

Boligartikler

Nyttig informasjon, råd og inspirasjon for deg som er opptatt av bolig.
16196%20Proaktiv-109

Tre tips til hvordan bli en bedre megler

Student eller eiendomsmeglerfullmektig? Du har mye spennende, utfordrende og lærerikt som ligger foran deg. Vi deler gjerne noen tips på veien til...
_RM_9989

Vet du hva dobbeltboligforsikring er? En trygghet til å by

Flere boligselgere velger å benytte seg av en dobbeltboligforsiktig. Fordi det gjør bolighandelen tryggere for kjøper og fjerner en stor del risiko...
D40A10EF-7FF6-46F9-9CE0-E8A7A6C4AE2D_1_0

Hørt om dobbeltrenteforsikring? For deg som skal kjøpe bolig

Vi tilbyr alle våre kjøpere å tegne en boligkjøperpakke med boligkjøperforsikring. Men hva får du egentlig? Vi forklarer innholdet.
Se alle våre artikler  
Boligartikler