Rosen-Stort

To dager før nyttår ble leiligheten i Rosenbergsgaten lagt ut for salg - det viste seg å være et sjakktrekk for selger

Megler, Synne Eide Lunde, rådet selger til å legge boligen ut for salg - når det var nesten ingen andre som gjorde det samme. Resultatet?
 
Skrevet av: Christina Pedersen
Publisert: 05. jan 2021
Kr. 860 000,- over prisantydning. 

Her var prisforlangende satt på grunnlag av blant annet salg av lignende objekter i området, leilighetens etterspurte beliggenhet og bevarte kvaliteter. Det er mange som har ventet på et slikt objekt og det var ivrige interessenter som henvendte seg ved markedsføringen. Kjøperen var ideell og det er alltid hyggelig når det er riktige mennesker som ender opp med å kjøpe riktige boliger for deres ønsker og behov. 

Opp mot 20 stykker hadde booket privatvisning, så det var stor interesse, til tross for tidspunktet rundt nyttår. 

Når man jobber tett på markedet gjør man seg opp en forståelse av hvordan folk tenker og ikke minst hva de ser etter i en drømmeleilighet. Når selgeren kontaktet Proaktiv-megler, Synne, for salg av leiligheten i Rosenbergsgaten - skjønte megler at denne måtte ut så kjapt som mulig.Selv om vi var i desember og dagene er kalde og mørke, visste Synne at dette er et bra marked å selge i. Mange tror faktisk at at desember og januar er dårlige måneder - hvor folk ikke har tid til å tenke på annet enn jul og et nytt år. Dette stemmer ikke. De fleste som har vært på boligjakt hele høsten har sett at markedet har bydd på et lite utvalg av nyheter, samtidig blir det da flere kjøpere. Som vi vet fører høy etterspørsel og lavt tilbud til høyere priser. Noe som ble tilfellet for salget i Rosenbergsgaten 25. 

Leiligheten ble lagt ut for salg i romjulen og solgt søndag 3. januar. Også nå i starten av året er tilbudet mye lavere enn etterspørselen, det driver opp prisen. Så hvis du vurderer å selge bolig er det et glimrende tidspunkt. Kjøperne er der!

For å få en god salgsprosess trenger du en megler som forstår markedet og skreddesyr en plan tilpasset deg og din eiendom, det fører utelukkende til gode resultater!
Tenker du å selge, eller er du nysgjerrig på hva boligen din er verdt i dagens marked?

rosen2

Kontakt Synne Eide Lunde ved Proaktiv Eiendomsmegling Småstrandgaten for å et uforpliktende møte!
Del denne artikkelen

Relaterte artikler

Les flere artikler av samme emne