e2

Tok sjansen på å selge i januar; - Kunden min har tjent over en halv million på et drøyt år

Leiligheten i Elgefaret 47 i Stavanger ble kjøpt høsten 2021 – i det som da ble omtalt som en hett marked med høye priser. Siden den gang har det ikke blitt gjort noe med boligen – så skulle den ut for salg i det utfordrende markedet media skriver mye om nå.
 
Skrevet av: Christina Pedersen
Publisert: 06. feb 2023
«Den psykologiske effekten media har er enorm. Og akkurat nå er den negativ. Jeg møter mange kunder som av ulike grunner må selge boligen sin, og dermed kvier seg skikkelig og er bekymret for privatøkonomien sin», forteller eiendomsmegler hos Proaktiv Stavanger, Monica Løvjomås Eriksen.

Siden sommeren 2022 har ingen kommet unna påvirkningen av økte renter, energi- og matpriser. Det har hatt og har konsekvenser for samtlige – og det kommer til å følge oss fremover.

Hvordan skal man møte bekymring og mennesker som er rådville? Først og fremst – still spørsmålene; Hva er det vi faktisk kan gjøre noe med? Kan vi påvirke prosesser og kvalitet? Presentasjon og kommunikasjon? Ja og ja. Da fokuserer vi på det for kundene våre. Når det er uro og støy på sidelinjen må blikket rettes fremover – etter planen og mot målet. Da kan vi hvert fall være sikre på at vi har gjort alt vi kunne og mer til for å sikre at resultatet ble så bra som overhodet mulig - gitt omstendighetene. For de kan vi aldri styre uansett.
 
Monica-001_1_0
e5
For leiligheten i Elgfaret ble en definert målgruppe, tilpasset presentasjon og bredde i markedsføringen løsningen. «Sammen med kunden min la vi en tydelig plan for hvor vi ville – da er det mye enklere å ta seg frem i prosessen», fortsetter Løvjomås Eriksen.
Hun synes det er viktig at de som vurderer å selge bolig nå blir informert om gode nyheter, til tross for de mange negativt ladde overskriftene i nettavisene. «Kunden min kunne ta med seg kr. 510 000,- som gevinst, det er verdifullt for investering i neste bolig», avslutter hun.
 
e1
Vi er ikke ute etter å skjønnmale og overse at vi er inne i et annerledes marked med større utfordringer enn de siste to årene, men vi har alltid et valg om hvordan man møter og forholder seg til det som skjer. Det er det vi kan gi til kundene våre – løsninger, råd, veiledning, perspektiv og gjennomslagskraft på riktig tidspunkt.

Vil du snakke med Monica om salg av din bolig? Ta kontakt.
Sjekk ut hvilke boliger Proaktiv har for salg i Stavanger akkurat nå.
 
Del denne artikkelen

Relaterte artikler

Les flere artikler av samme emne