KennethSTORT

Vi gratulerer Årets megler

Han omsatte mest av alle meglerne i Proaktiv kjeden i Norge i 2019, og det langt ifra første gangen Kenneth Aadland er best i Norge.
 

Publisert: 05. feb 2020
Han kan så langt i sin karriere, som startet i Postbanken Eiendomsmegling, deretter Aktiv Eiendomsmegling før han var med å starte Proaktiv Eiendomsmegling, vise til tretten førsteplasser som årets megler på landsbasis, i tillegg til tre andreplasser, to tredjeplasser og en sjetteplass. Han baserer arbeidet sitt etter en bestemt setning; «Man høster som man sår og får som fortjent.»

 

Totalt har han gjennomført over 2600 salg som ansvarlig megler. Fag- og kompetansemessig er han definitivt i norgestoppen. Selv omtaler han meglerjobben for å være verdifull rådgivning. Han er en rådgiver og leverer kompetanse. Han selger ikke hus, det er det selgerne som gjør. Nettopp derfor skal han skal være en investering for kundene sine, ikke en kostnad.

 

Kenneth er utdannet jurist fra Universitetet i Bergen og har en mastergrad i strategisk ledelse fra Norges Handelshøyskole. I det daglige finner du han som partner og leder hos Proaktiv Småstrandgaten i Bergen sentrum. Han er kjent for å være entusiastisk i møte med både tidligere og nye kunder – her er du absolutt i trygge hender!  Du merker planen og forskjellen allerede første gangen du møter Kenneth. Du forstår fort hvorfor nettopp han har lykkes med å bygge opp landets fremste eiendomsmeglerkontorer og hvorfor han hver eneste gang oppnår optimale resultater på vegne av sine kunder. Det handler ikke om tilfeldigheter. Fra september 2013 har han vært med å bygge Proaktiv Eiendomsmegling som kjede i Proaktiv Gruppen. Proaktiv er den kjeden som i historien har vokst sterkest og fortest og har i dag 19 kontorer i og omkring de største byene i landet.

 

«Det er forskjell på å spille ludo og å spille sjakk. I det første spillet er det flaks og uflaks som bestemmer. I sjakk vinner den som har den beste planen, den som til enhver tid gjør de rette trekkene. God megling må alltid utføres slik man spiller sjakk - man må tenke riktig først og handle riktig etterpå - de gode resultatene kommer alltid som et resultat av riktige handlinger, til rett tid og i serie».

 

Les mer eller ta kontakt med Kenneth her
Del denne artikkelen

Relaterte artikler

Les flere artikler av samme emne