DSC00469

Voss er best for Even og Even er best på Voss

Eventyret på vakre Voss startet som skiinstruktør og kursholder i elvepadling for bergenseren. Skibakken er et foretrukket fristed for Even og her traff han også sin utkårede, Synnøve, tilbake på 90-tallet. Voss trumfet livet i Bergen – og i 2003 valgte han meglerlivet i Norges villeste bygd for godt.
 
Skrevet av: Christina Pedersen
Publisert: 17. jan 2023
«På starten av 2000-tallet startet jeg på BI Bergen, men savnet etter Voss var stort og jeg tilbrakte stort sett mer tid der enn i Bergen», forteller Even Lindseth, daglig leder for Proaktiv Voss.

Etter endte studier flyttet han og startet med eiendomsmegling. Det var noen tøffe år i oppstarten, men Even er tydelig på hva det har betydd; «Litt motgang gjør deg god. Det handler om å jobbe målrettet over tid».

Med tiden har familien blitt en gjeng på fire. I tillegg har både besteforeldre og broren, Pål, som han jobbet på skiskole med, etablert seg på samme postnummer. Det er rett og slett to streker under svaret her – familien Lindseth blir på Voss.

Når vi spør Even hva som gjør Voss til en perfekt plass å bo, kommer svarene på løpende bånd (det er godt at undertegnede har godt føre i pennen); - Det er lite som kan slå nærheten til naturen her. Innenfor 20 minutter kan du finne magisk skikjøring eller de beste elvene for padling i verden. For ikke å snakke om tur, sykkel- og joggemulighetene, bølgesurfing på Bulken eller rypejakt i fjellet. Voss har det meste. 

Foto av Even på topptur: Øyvind Birkeland
Utsiktsbilde%20vinter%20Hanguren
Voss er selvsagt også kjent for et rikt kulturliv og Lindseth er stolt over at Proaktiv er med i VossaJazz-Lauget. Proaktiv har også vært bidragsyter i Vossaløysing for å få på plass K5 med bedre vei og bane mellom Bergen og Voss. «Vi prøver også å engasjere oss lokalt som sponsor for enkeltutøvere, samt små og store lag og organisasjoner», forteller Even.

Reisen hans med Proaktiv startet i 2009 – da han åpnet eget kontor i et lite lokale ved den gamle Taxi-sentralen. Et kontor uten møterom og med toalett i en mørk, kald kjeller. Han hadde fokus på å bemanne opp og kjøpte deretter et lokale i Vangsgata 16 i 2013. Der har team Proaktiv Voss siden holdt hus.
 
Even%20Lindseth_1_0
voss3
Målrettet arbeid over tid har så absolutt gitt fantastiske resultater for både kunder og Even selv. Han har vært blant Proaktiv kjedens topp 8 meglere i alle år. Og kan smykke seg med både 2. og 3. plasser. Det er faktisk slik at ingen har solgt mer eiendom enn Even på Voss. Det er derfor vi gjerne kan si at alle vet at Even er best. For når det kommer til megling er han faktisk det - det beviser tallene gjennom en årrekke.
voss2
Det sier sitt om motivasjonen, stå-på-viljen og kvaliteten på meglingen han leverer. Noe annet han beviser er at det ikke nødvendigvis er meglerne i de største byene som gjør det best ved å ha tilgang på et større volum av kunder. Svaret er at det er de meglerne som holder høyest kvalitet for hver eneste kunde som leverer best, år etter år.

Vil du jobbe sammen med Even? Han er alltid på utkikk etter flinke kolleger.
Vil du ha råd av Even når du skal kjøpe eller selge bolig? Han har alltid tid til deg.
 
Del denne artikkelen

Relaterte artikler

Les flere artikler av samme emne