Anna Löfdahl

Partner/Eiendomsmegler/Fagansvarlig
Ta kontakt
Telefon: 98 44 46 44
E-post: al@proaktiv.no
Bestill gratis verdivurdering

Lurer du på noe?

Har du noen spørsmål innen boligkjøp eller salg? Vi hjelper deg gjerne.

Send dine spørsmål her

Les hva kundene sier om meg

Väldigt nöjd med hela processen. Anna gjorde ett väldigt bra jobb. Kändes både profitionell och effektiv. Bemötandet i proaktivs lokaler gav även det ett tryggt intryck av kvalitet. Jag kan varmt rekommendera Anna och proaktiv till alla jag känner.
- Oskar Dahlström, E, 08. jun ,2016
Vi benyttet oss av Anna Löfdahl som megler ved salget av vår leilighet på Haugerud.\r\nVi oppfattet både Anna, fotografen og de andre arbeiderene hos Proaktiv som veldig profesjonelle gjennom hele prosessen, fra første møte og hele veien til overlevering til de nye eierne. Hun la opp en godt gjennomtenkt plan for markedsføringen hvilket resulterte i salgsrekord for leiligheter i vår størrelsesorden på Haugerud. Vi vil anbefale Anna og Proaktiv på det sterkeste og kommer absolutt til å benytte oss av Anna og Proaktiv ved neste boligsalg.
- Beryl Johanna Therese Öqvist, E, 15. apr ,2016
Å ha en eiendomsmegler fra Proaktiv leverte virkelig i forhold til sitt selskapsnavn. Anna Löfdahl var fra første møte proaktiv, strategisk, grundig, ærlig og en utrolig god rådgiver i forbindelse med vårt boligsalg. Hun leverer godt over dine forventninger til en eiendomsmegler. Vi har allerede anbefalt Anna til flere, og vil garantert benytte henne igjen dersom det skulle være behov for flere boligsalg i fremtiden.
- Trine Skalmerud, E, 05. feb ,2016
Jeg er godt fornøyd med min megler. Hun er kunnskapsrik, informativ og hyggelig. Lett tilgjengelig og på tilbudsiden. Jeg anbefaler henne på det varmeste.
- Sølvi Johansen, E, 14. jan ,2016
Ok
- Atheesan Saravanapavan, E, 12. des ,2015
Megler var veldig rakst ute med tilbud og forslag. Presset timingen slik at vi unngikk konkurrentsalg i området. Dette førte til bedre budrunde. Megler hadde også god konkurrent forståelse, og var godt kjent i området. Veldig godt fornøyd
- Helge Grundstad, E, 10. des ,2015
Veldig fornøyd med megler og salgsprosessen! Meget god oppfølging, ærlige og gode råd underveis. Profesjonell og ryddig, vil anbefalle megler til venner og kjente.
- Sebastian Meberg Andresen, E, 08. nov ,2015
Jeg ble godt tatt imot på visningen og synes dialogen etter visningen var meget bra. Jeg fikk god informasjon om budrunden og hjelp til å legge inn et bud. Som førstegangskjøper var det veldig greit med litt veiledning. Jeg setter en stor takk til Anna for hjelpen jeg fikk med kjøpet og oppfølging etter overtakelse.
- Didrik Gjertsen, E, 03. okt ,2015
Jeg var i kontakt med 4 ulike meglerbyrå for tilbud i forbindelse med salg av min bolig. \r\nAnna Löfdahl fra Proaktiv Eiendomsmegling var den som møtte mest forberedt og virket mest profesjonell og engasjert.\r\nJeg fikk meget godt inntrykk av henne på befaringen og bestemte meg med en gang for at jeg ville bruke Proaktiv. \r\nAnna Löfdahl levde opp til forventningene mine under hele salgsprosessen. \r\nGode råd, gjennomtenkt strategi og alltid tilgjengelig.\r\nJeg har allerede anbefalt henne videre til mine venner og bekjente.
- Nina Årdal, E, 25. sep ,2015
Megler fremsto svært profesjonell og hadde tilegnet seg gode kunnskaper om eiendom og lokalmiljø. Salgsprosessen opplevdes som trygg og forutsigbar, samtidig som vi fikk gode tips ved utforming av boligannonsen og veiledning før fotogragering og visning. \r\nMegler har med overnevnte egenskaper bidratt til et særdeles god salg, og en svært ryddig prosess i forbindelse med salget av boligen.
- Borghild Sølvik, E, 24. sep ,2015
Mitt første møte med Anna Löfdahl var utelukkende positivt. Hun gir en profesjonell framførelse av hvordan hun ser for seg at oppdraget kan løses, med en personlighetsfaktor som gjør at kunden (selger) føler seg trygg på at hun kan sitt fag. Hun er flink til å tilpasse seg selgers behov og møter alltid punktlig, svarer på alle mail-er og tar telefonen, eller ringer tilbake samme dag! Hun er flink til å sette seg mål sammen selger og så jobber hun veldig effektivt og målrettet mot de satte målene. Hun ønsket å sette ny kvadratmeter prisrekord i Pilestredet Park, og det klarte hun! \r\n\r\nJeg vil anbefale Anna Löfdahl på det sterkeste til alle som ønsker en ryddig, hyggelig og profesjonell eiendomsmegler. Jeg har allerede anbefalt henne til familie og venner! \r\n\r\nMvh\r\nGeir\r\n
- Geir Magnussen, E, 14. aug ,2015
Anna som var min megler var ryddig og flink. Kom med gode råd, alltid imøtekommende og blid selv om jeg kontaktet henne utenom kontortid. En flott og positiv megler.
- Turid Ingvoldstad, E, 11. jul ,2015
Anna skiller seg ut som en ryddig og dreven eiendomsmegler. Hun er proff, positiv og service minded, og jeg følte meg i trygge hender under hele prosessen. Anna skiller seg ut som en ryddig og dreven eiendomsmegler. Hun er proff, positiv og service minded, og jeg følte meg i trygge hender under hele prosessen. Hun anbefales på det varmeste.
- Christina Grønli, E, 11. jul ,2015
Alt har vært veldig hyggelig og profesjonelt fra A-Å. Vi er veldig fornøyde og vil anbefale Anna på det varmeste!
- Mikal Albert Apalvik, E, 05. jun ,2015
Korrekt markedsvurdering, kunnskapsrik, vennlig, rolig og alltid tilgjengelig. Grunnet sykdom ordnet Anna alt for meg. Kjøper var fornøyd. Jeg var veldig fornøyd særlig med prisen og hvor hurtig hun utførte salget.
- Inger Lise Røsjø, E, 22. mai ,2015
Anna Löfdahl er super, helt fra starten av har vi hatt en god magefølelse og visst at vi var i gode hender. Vi kommer definitivt til å benytte oss av Anna i Proaktiv igjen når vi skal selge neste gang, salget foregikk rett og slett helt smertefritt og bedre enn forventet. Mye hjelp og støtte av en dyktig megler har hjulpet oss godt i prosessen, takk!
- Marit Bareid, E, 10. mai ,2015
Anna har gjort en super jobb med salg av leiligheten min. Hun ga meg edruelige estimater på hvilken pris jeg kunne forvente og forklarte meg godt hvordan hun ville gå frem for å oppnå en slik pris. Hun holdt meg godt informert gjennom salgsprosessen og kunnskapen hun hadde \"solgt inn\" viste seg å bli nyttig i alle faser av prosessen. Jeg bruker nok Anna og Proaktiv igjen hvis jeg skal selge bolig.
- Leif Ståle Nævestad, E, 24. apr ,2015
jeg er i særklasse meget godt fornøyd med alt arbeide megler utførte,\r\nprisen som ble oppnådd for leiligheten var i overkant av det jeg hadde fotventet, men selvfølgelig håpet!
- Øyvind Øyhus, E, 16. apr ,2015
Anna er en engasjert og utrolig flink megler. Hun var behjelpelig med alt gjennom hele prosessen. Gjorde en utrolig bra jobb på visningen og ikke minst budrunden. Vil så absolutt anbefale ProAktiv og Anna til alle jeg kjenner!
- Line Selnes, E, 07. mar ,2015
Proaktiv skiller seg ut i form av god kjennskap til salgsobjektet, tett oppfølging under salgsprosessen og ryddig budrunde med fokus på selger.
- Øyvind Ursin, E, 31. jan ,2015
Ryddig og informativt. Hyggelig megler
- Sven Ove Berg, E, 31. jan ,2015
Anna utviste et stort personlig engasjement fra jeg kontaktet henne til boligen var solgt. I tillegg var salgsstrategien imponerende og det tok ikke lang tid før boligen lå ute som ønsket, her var det jeg som måtte henge med.
- Håkon Lindquist, E, 13. nov ,2014
Anna Löfdahl was very helpful and professional.
- Maria Urycheva, E, 25. okt ,2014
Veldig god oppfølging i hele prossessen.
- Ottar Berge, E, 05. okt ,2014
God oppfølging. Imøtekommende og service-innstilt
- Jonas Stensen Haaland, E, 10. sep ,2014

Se flere kundeuttalelser

Ingen resultater

Last inn flere boliger

Ingen resultater

Last inn flere boliger

Ingen resultater

Last inn flere boliger

Ingen resultater

Last inn flere boliger

Inspirasjon

Inspirerende interiørbilder fra norske hjem.
sov1
plus Soverom
kjo1
plus Kjøkken
stue
plus Stue
Se flere inspirerende interiørbilder  
Boliggalleri

Boligartikler

Nyttig informasjon, råd og inspirasjon for deg som er opptatt av bolig.
neeering

Hva kjennetegner riktig valg av megler? - Ord og handling må samsvare

Store lovord på befaring betyr ikke nødvendigvis like stor gjennomføringsevne. Noter deg følgende stikkord når du inviterer en megler hjem til deg...
hage2
Aktuelt

Nå kommer boligene med uteplass for salg

Venter du på drømmeboligen med balkong? Eller skal du selge bolig med hage? April og mai er absolutt høytid for disse boligtypene. Nå er det er på...
artikkk
Aktuelt

Tjente over kr. 150 000 på ti måneder i et boligmarked med nedgang

Paret hadde eid leiligheten i kort tid da de bestemte seg for å flytte fra Trondheim til Østlandet, og var forberedt på å tape egenkapital ved salg...
Se alle våre artikler  
Boligartikler