Logg inn
heart
facebook
instagram
logo

Meny

Malene Helgø

Tennis
Malene1
Malene Helgø er en ung dame med klare mål, planer og god gjennomføringsevne. Det er derfor en stor glede å kunne bidra til at hun kan realisere sine drømmer og mål. Hun er en person med sunne holdninger og verdier. Malene er nå en del av Team Proaktiv.
I Proaktiv er vi opptatt av å bidra til utvikling av personer som har store ambisjoner og som har uttalte ønsker om å alltid bli bedre. De som er litt som oss, som med gode holdninger gjør rette handlinger til rett tid.

Malene Helgø er en ung dame med klare mål, planer og god gjennomføringsevne. Det er derfor en stor glede å kunne bidra til at hun kan realisere sine drømmer og mål. Hun er en person vi er trygg på at vil være en god bærer av merkenavnet vårt, en god ambassadør med sunne holdninger og verdier. Malene er nå en del av Team Proaktiv.

Malene er 20 år gammel, kommer fra Lørenskog og spiller for Furuset Tennisklubb. Allerede som 8-åring fikk hun sin første tennisracket i hånden. Når hun var 12 år begynte hun å satse på tennis som eneste idrett, og året etter spilte hun sin første internasjonale Tennis Europe turnering. Hun er blitt landskjent i Norge etter å ha vunnet flere NM- og Kongepokaler de siste årene. I dag er hun regjerende NM-mester og Norges tredje beste kvinnelige tennisspiller med en rangering som nummer 604 i verden.

Når hun deltok på årets første turnering (Lexus Norwegian Open Grand Prix Summer Tour), fikk hun en bekreftelse på at hun så langt har lykkes med å utnytte pandemien til sin fordel ved å bli bedre på de områdene som har vært i fokus, og dermed blitt en bedre tennisspiller.I helgen skal hun spille Grand Prix turneringen som går i Stavern, og hun gleder seg masse til å spille på hjemmebane.

Malene sitt internasjonale mål i 2020 er å vinne en $25.000-turnering. Rankingmålet er å klatre til WTA topp 450. Dette er realistiske mål forutsatt at det blir turneringsspill fra i høst.

Hennes langsiktige mål er å bli topp 100 og stabilisere seg der. Det har hun stor tro på at hun skal klare innen 2023. Videre er hennes store drøm å bli verdens beste kvinnelige tennisspiller og vinne alle de ulike Grand Slam turneringene.

Det er helt klart at Malene vet at gode resultater ikke kommer av seg selv – det er alltid noen som skaper dem. Hun er klar for å legge ned et utall treningstimer, hvor ingenting blir overlatt til tilfeldighetene.

Vi gleder oss til å følge Malene på den spennende reisen mot sine mål! 

Inspirasjon

Inspirerende interiørbilder fra norske hjem.
wngetbildeA4PMLWA8
plus Soverom
wngetbildeZY8FB23D
plus Kjøkken
stue
plus Stue
Se flere inspirerende interiørbilder  

Boligartikler

Nyttig informasjon, råd og inspirasjon for deg som er opptatt av bolig.
Birkeveien-44-Prospekt-100
Aktuelt

Selger tjente 2,4 millioner kroner på å bytte meglerforetak; - Vi synes dette er et konkret eksempel på at det er forskjell på meglere

Den arkitekttegnede og spennende eneboligen i Birkeveien 44 ble lagt ut for salg i mai. Den ble liggende en måned på nett og det høyeste budet som...
16196%20Proaktiv-153%20-%20Copy
Aktuelt

Fra 1. januar 2022 kan du ikke lenger selge boligen din 'som den er'. Hva innebærer dette egentlig for deg som forbruker?

Fra 2022 blir det vesentlige endringer i avhendingsloven – loven som regulerer bolighandelen mellom kjøper og selger. Daglig leder hos Proaktiv...
Brisk-lite
Aktuelt

Proaktiv Oslo; - Vi anbefaler de som skal selge etter ferien å komme i gang tidlig med prosessen

En salgsprosess har mange steg og kan oppleves både stressende og tidkrevende. Vi tenker at det skal være enkelt å selge bolig - for deg.
Se alle våre artikler