t1

De setter prisrekorder i Asker; - Handler om å gjøre de rette grepene

Vår jobb er å alltid finne den som setter størst pris på din bolig. Det skjer aldri av seg selv og hos Proaktiv Asker har fokus på presentasjon vært viktig i vinterens boligmarked.
 
Skrevet av: Christina Pedersen
Publisert: 09. mar 2023
«Den siste uken har vi satt to prisrekorder i Asker – på Ånnerudtoppen og i Tors vei», forteller eiendomsmegler og salgsleder, Lasse Bastrup. Tomannsboligen i Tors vei ble solgt av kollega, Per Olav Hess. Her var det viktig å fremme den gode beliggenheten – helt innerst i rekken. Noe som tilsier svært begrenset bilkjøring og en trygghet for barna som ferdes fritt i nabolaget. At både barnehage og skole ligger like ved er en avgjørende faktor for svært mange familier. Andre unike kvaliteter ved akkurat denne boligen var nærheten til turterreng – perfekt for løpeturer, langrenn og fridager i friluft. 
Bilde%20Lasse
«Vi definerer selvsagt alltid den rette kjøperen på forhånd – da unngår vi å få feil folk på visning. Du må vite hva du skal hva selge og hvem du skal selge det til», tilføyer eiendomsmegler og partner - Per Olav Hess. Boligen i Tors vei endte til slutt opp med en salgspris på kr. 5 810 000,-

På Ånnerudtoppen hadde Proaktiv Asker prisrekord fra tidligere, og det ble strategisk priset denne gangen. «Vi jobber for å skape verdi for kundene våre, da må vi snu alle steiner på vei mot mål. Her valgte vi å style leiligheten, for å få frem planløsninger og muligheter på en troverdig måte», sier Bastrup. Hjørneleiligheten med et bruksareal på 71 kvadratmeter med garasje ble lagt ut for salg for kr. 4 750 000,- Her var det 24 personer som meldte sin interesse og etter budrunde med 3 budgivere endte salgsprisen på kr. 4 950 000,-
 
_DSC4923
aa1
«Det er ekstra hyggelig å se at det er mulig å sette rekorder i et mer krevende marked, det gir både oss og kundene en positiv opplevelse – optimisme er alltid bra etter perioder med svingninger», avslutter Lasse.
 
aa2
Selge eller kjøpe bolig i Asker og omegn? Dette dyktige teamet hos Proaktiv Asker har alltid tid til deg.
Del denne artikkelen

Relaterte artikler

Les flere artikler av samme emne