Per Olav Hess

Partner / Fagansvarlig / Eiendomsmegler MNEF
Per Olav Hess, Partner / Fagansvarlig / Eiendomsmegler MNEF
Ta kontakt
Telefon: 92 28 24 49
E-post: hess@proaktiv.no
Per Olav Hess er en engasjert og dedikert eiendomsmegler som jobber hardt på vegne av sine kunder. Per Olav sørger for de strategisk riktige veivalgene gjennom hele salgsprosessen, og er til stede fra start til slutt. Han er partner i Proaktiv Bolig og prosjektmegling AS og kan vise til over 10 års erfaring fra lokalmarkedet i Asker og store deler av østlandsområdet. Å være tilgjengelig til enhver tid og respondere raskt alle dager i uken er viktig for Per Olav. Det gir svært fornøyde kunder og det bidrar til at samspillet mellom megler og kunde blir optimalt i arbeidet med å skape et best mulig sluttresultat. I 2013 hadde han kontorets aller mest fornøyde kunder. Når du skal selge din bolig er det viktig at du føler deg ivaretatt av din megler. Hos Per Olav får du mer enn bare god service, av en eiendomsmegler som har jobben som livsstil.    Han har jobbet i bransjen siden 2006 og gikk over til Proaktiv i 2014 for å kunne megle i et miljø med samme tilnærming til faget som han selv har. Per Olav er utdannet ved BI i Oslo og har en bachelorgrad i eiendomsmegling. Han megler alle typer bolig, har et bredt nettverk og har løpende dialog med en rekke potensielle boligkjøpere. Hardt arbeid og full kontroll på hele salgsprosessen er årsaken til at Per Olavs kunder er så fornøyde. Og årsaken til at han skaper så gode resultater for sine kunder. 
Bestill gratis verdivurdering

Lurer du på noe?

Har du noen spørsmål innen boligkjøp eller salg? Vi hjelper deg gjerne.

Send dine spørsmål her

Les hva kundene sier om meg

Meget behagelig megler. Rolig. Lett å få tak i ved behov og på tilbudssiden .
- Hanne Lie Engebretsen, E, 26. jan ,2023
Det føltes trygt å ha en megler med kjennskap til området. Per Olav kom med gode tips hele veien og var tilgjengelig gjennom hele salgsprosessen. Han holdt oss godt oppdatert både før og i etterkant av visninger. Vi hadde hele tiden tillit til at han jobbet hardt for å få den prisen vi ønsket oss selv i et vanskelig marked
- Betina Øverbye Andresen, E, 24. jan ,2023
Veldig fornøyd med jobben som ble gjort i forbindelse med salg av vår bolig; god oppfølging og fornøyde med prisen vi endte med, dagens markedssituasjon tatt i betraktning.
- Maria Nilsson Bjerregaard, E, 10. jan ,2023
God kontakt med megler. Ikke noe å utsette...
- Fride Elisabeth Aasen, E, 23. okt ,2022
Per Olav var veldig behagelig å samarbeide med i salget av min bolig. Han er alltid tilgjengelig for spørsmål, og gjorde salgsprosessen til en god opplevelse.
- Ida Korsmo, E, 13. okt ,2022
Profesjonell, tilgjengelig og imøtekommende! Super service og er enkel å samarbeide med! Anbefaler Per Olav på det sterkeste!
- Silje Holt Larsen, E, 23. sep ,2022
Fin omtale av boligen, gode bilder, god oppfølging underveis og til stede ved nøkkeloverleveringen.
- Ragnhild H Aasland, E, 13. jul ,2022
Vi var meget godt fornøyd med vår megler
- Bjørg Unni Palm Therkelsen, E, 01. jun ,2022
Megler løste alt på en rask og grei måte, følte meg veldig ivaretatt
- Ellen Andersen, E, 30. mar ,2022
Profesjonell prosess, med megler som er faglig dyktig og enkel å kommunisere med.
- Robin Frantzen, E, 30. mar ,2022
Vi opplevde Proaktiv som en troverdig, seriøs og realistisk eiendomsmegler. Megler hauset ikke opp svakheter ved eiendommen, men videreformidlet også faktiske forhold. Megler var lydhør overfor våre innspill.
- Mona Sandbæk, E, 02. jan ,2022
Veldig fornøyd. Får hjelp til alt igjennom salget.
- Jan Magnus Holth, E, 16. sep ,2021
Gjennomføringen av salget gikk fint.
- Morten Nøst-hegge, E, 23. aug ,2021
Stein Erik og Per Olav er jordnære meglere som har en ærlig dialog med kunden. Av egen erfaring er dette noe unikt. ikke noe mas om salg av det ene og det andre, de fokuserer på seg selv og den jobben de skal gjøre, og gjør denne jobben utmerket.
- Steffen Kofoed Moy, E, 11. jun ,2021
Jeg er veldig fornøyd med bolighandelen gjennom Proaktiv. Hyggelig og rask kommunikasjon, og praktisk med digital signering av dokumenter.
- Kari Sundal Karlaug, E, 10. jun ,2021
God oppfølging, og raske tilbakemeldinger.
- Tom Arve Næss, E, 15. mai ,2021
veldig hjelpsom med kjøp og auksjonering, spesielt da jeg snakker bare litt norsk
- Andrzej Stullich, E, 05. mar ,2021
Dette er tredje gangen vi bruker Proaktiv Asker i forbindelse med boligsalg, og vi har vært utrolig fornøyde hver eneste gang. Så vi takket for god hjelp og anbefaler de gjerne videre!
- Anette Borgen Myrvold, E, 18. feb ,2021
I am very happy with the overall buying process. Per Olav was very friendly, guided us really well in our first experience of buying house in norway.
- Ganesh Ravindra Hinge, E, 10. des ,2020
Meget proft, god veiledning og veldig hyggelige meglere
- Stian Gåsbakk Lundervold, E, 03. des ,2020
Imøtekommende profesjonelle positive og hyggelig som svarer umiddelbart på telefon når man lurer på noe.
- Magne Oddvar Stensrud, E, 02. okt ,2020
Vi opplevde god dialog, god informasjon og oppfølging hele tiden uten at det ble masete. Mekler Fulgte opp interessenter godt i en svært vanskelig tid (koronapandemien) hvor det var svært stille i boligmarkedet. Han oppnådde prisantydning selvom det bare var en budgiver.
- Mette Kalve, E, 01. jul ,2020
Proaktiv har svært høy kunnskap om sitt lokalområde. Proaktiv ser ikke bare på boligens kvaliteter, men også nabolaget. De lager en pakke til kjøpere som viser mer av det livet de kan få ved å kjøpe boligen. På den måten kan de veilede kjøpere og vise til hva området rundt boligen kunne tilby. Proaktiv ser mer enn bare objekter. De ser nabolag, fritid, bruk av nærområder og aktiviteter. I tillegg hadde vår megler Per Olav Næss høy fagkompetanse og tilgjengelighet ingen kunne matche. Han behandlet kjøper og selger med samme respekt og veiledes oss meget godt i prosessen.
- Thomas S Tharaldsen, E, 12. feb ,2020
Flott oppfølging og alt i henhold til avtale.
- Robert Steen, E, 05. feb ,2020
Ryddig, dyktig og hyggelig eiendomsmegler. Gir utfyllende informasjon, gode råd og følger opp.
- Mariola Anna Matuszak, E, 04. des ,2019
Ryddig og seriøs. God oppfølging gjennom hele prosessen
- Kirsti Aulstad Sogn, E, 13. nov ,2019
Proaktiv lever opp til navnet sitt. Er svært fornøyd med graden av service, deres tilgjengelighet, helhetlig profesjonell utførelse.
- Daniel A Sunde-hansen, E, 19. sep ,2019
Høflige, og disiplinerte meglere på "Proaktiv" gjorde eiendomshandelen min til gledelig tid!
- Yousef F Ghazi, E, 03. sep ,2019
Flott oppfølgning
- Ulf Patrik Ottolind, E, 02. aug ,2019
Per Olav Hess var en meget seriøs, ryddig og tillitsvekkende person. Han var tydelig og nøye og behagelig å forholde seg til. Han får våre beste anbefalinger!
- Sonja Sälzle Nøst-Hegge, E, 02. jul ,2019
Ønsker ikke publisering eller være med i trekning, men megler skapte stor grad av tilgitt og som kjøper fikk jeg en positiv opplevelse av å forholde meg til et mellomledd mer enn en ren selger (noe som nok er en meget god salgsstrategi når det kommer til stykket🙂)
- Anders S Fjørtoft Kunz, E, 22. jan ,2019
Hyggelig personale
- Finn Sigurd Korsmo, E, 08. des ,2018
Megleren var dyktig og flink til å følge opp hele veien i prosessen, og han var alltid tilgjengelig på mail og telefon. Jeg er veldig godt fornøyd med jobben som ble gjort i budrunden, hvor megleren kun hadde min eiendom å konsentrere seg om. Ekstra pluss for at megleren tok seg tid til å være med på overlevering av leiligheten :-)
- Bjørg Hjort, E, 06. des ,2018
Hyggelig megler, men pågående i budrunnde, men OK
- Trond Øverli, E, 16. nov ,2018
Seriøst, ordentlig. Opplevde at megler var opptatt av mine behov.Veldig bra med tips om boligstyling.
- Ellen Cathinka Nannestad, E, 10. nov ,2018
Hyggelig og imøtekommende megler. Veldig "tilstede ". Et stort pluss med innredningskonsulent som kom med tips om styling av leiligheten.
- Ellen Cathinka Nannestad, E, 02. nov ,2018
Vi synes hele kjøpsprosessen har vært smidig og Proaktiv har svart på våres spørsmål raskt når vi har kommet med dem. Når jeg ikke kommer på noen hendelse hvor jeg er misfornøyd med Proaktiv, fra visning til overtakelse, så sier det vel en hel del. 😊
- Robin Cato, E, 17. sep ,2018
Positivt: 1. Personen jeg var i kontakt med var forekommende, lyttet og gjorde en riktig vurdering av huset som skulle selges. 2. At Proaktiv var tilstede og veiledet selger/kjøper ved overtagelse av huset (Krogsveen hadde ikke dette ved overtagelse av leiligheten vi kjøpte - stort minus! Ei heller ved salg av min sønns leilighet). Negativt: 1. Store deler av Proaktiv fraværende (firmatreff !!) i en kritisk fase av salget. 2. Utsendelse av alt for mange skjemaer/dokumenter i en epost uten nærmere forklaring om hva og hvordan. 3.Tilretteleggeing av bolig. Første person som lagde en oversikt om hva som måtte til i hvert rom; meget bra (svangerskapspermisjon). Oppfølging og hva vi derigjennom betalte for; lite tilfredsstillende (det virket tildels som om det var dårlig kommunikasjon om dette oppsettet til øvrig Proactiv/Eika/fotograf ).
- Jon Dahl, E, 30. aug ,2018
Veldig bra oppfølging og kontakt med megleren under hele salgsprosessen om både detaljer og helhet.
- Per Jakobsen, E, 13. jun ,2018
Hyggelig og proff megler som var meget fleksibel og tilgjengelig til å svare på spørsmål.
- Janne Røhmen, E, 18. apr ,2018
Veldig fornøyd og god opplevelse
- Iwona Szulc, E, 15. apr ,2018
Meget ryddig og profesjonell håndtering av prosessen. Absolutt å anbefale både kjøpere og selgere av bolig, samt interessenter i boligmarkedet.
- Bjørn Tallhaug, E, 22. mar ,2018
God byggkunnskap og tett oppfølging hele veien. Megleren la ikke oppgaver over på oss, men lette heller proaktivt etter ting han kunne ta tak i.
- Gunnar Skeid, E, 23. jan ,2018
Ryddig og seriøst. Hyggelige kontakter på alle plan
- Liv Gjelsvik, E, 22. nov ,2017
Seriøst. Troverdig. Kompetent, årvåken og engasjert megler.
- Birgit Holmsen Berg, E, 03. mar ,2017
Ryddig og god oppflging
- Solveig Jore, E, 17. des ,2016
Jeg fikk en veldig god oppdrags-pris samtidig som salget av leiligheten satte prisrekord per kvadratmeter utfra de andre salgene jeg kjenner til. God oppfølging og fin håndtering av budrunden.
- MAGNUS BRUN FALCH, E, 16. nov ,2016
Tusen takk til Per Olav Hess og Proaktiv Eiendomsmegling for eit godt gjennomført salg! Kan trygt anbefales!\r\n\r\n
- Albert Skagen Hess, E, 14. sep ,2016
Jeg både kjøpte og solgte min gamle og nye leilighet med hjelp av Proaktiv. Per Olav Hesser som megler var jeg veldig fornøyd med. Rask med tilbakemeldinger, lett tilgjengelig på telefon og behagelig å samarbeide med. Det var lett å velge Proaktiv etter og ha møtt Per Olav på visning, jeg ville gjort det igjen og ambefaler Proaktiv til andre.
- Tiina Ytterstad Riihonen, E, 14. sep ,2016
Rett og slett profesjonelt fra A til Å!\r\nHøflig og respektfullt utført jobb
- Mona Dale, E, 08. sep ,2016
Jeg er veldig fornøyd med Proaktiv eiendomsmegling i forbindelse med salg av min bolig. Særlig viktig for meg var den gode oppfølgingen, kunnskap om nærområdet og flott prospekt særlig viktig. Jeg kan virkelig anbefale Proaktiv!
- Regine Dorothea Clausen, E, 24. aug ,2016
Alt har blitt tatt på et profesjonelt nivå, og Jeg er ektremt overraske hvor fort hele prosessen gikk. Svært høy proaktiv og utmerket team. Jeg kommer snart tilbake for en annen kjøp for sikkert.
- Raissa Ofstad, E, 14. jul ,2016
Profesjonelle, tillitsfulle, personlige, ryddige og effektive.
- Eirik Sund, E, 01. jul ,2016
Veldig fornøyd med Proaktiv og alle de involverte, hyggelig interiørkonsulent som ikke ber deg forandre på alt
- Rita Nilsen Auke, E, 29. apr ,2016
Eiendomsmegling i gode hender!
- Magdalena Dobek-Piotrowska, E, 16. okt ,2015
Happy
- Yasin Ali Mohamed, E, 08. aug ,2015
Fikk en fantastisk oppfølging og gjennomføring av salget. Hyggelig og profesjonell megler som var utrolig hjelpsom og effektiv.
- Tove Hallesen Gravningsmyhr, E, 06. aug ,2015
ProAktiv har veldig gode meglere, som er vennlige, serviceinnstilt og har gode systemer og orden.
- Patrick Jacobsen, E, 06. aug ,2015
megleren er hyggelig men det har vært småsurr gjennom hele prosessen. så jeg anbefaler ikke å bruke proaktiv.
- Aleksander Dyrnes Bjerke, E, 26. jun ,2015
Se linja over!!
- Astri Gasmann Johnsen, E, 07. jun ,2015
Vi er meget fornøyd med måten Proaktiv gjennomførte salg av vår leilighet på
- Morten Walmsness, E, 27. feb ,2015
Engasjement og innsats hos megler god. Det som trekker ned i totalvurderingen er en prisvurdering som var urealistisk der salgssummen viste seg å være 20% lavere enn prisantydningen. Noe rusk også i forbindelse med prospektene - jeg fant trykkfeil, og unøyaktigheter
- Søren Egede Borg, E, 14. nov ,2014

Se flere kundeuttalelser

4279957_1a
Prisant.:  1500000,00

Bråtakroken 36

Asker

Utsiktstomt med rammetillatelse for tomannsbolig i idylliske Klokkarstua.

Totalpris:

Kr 1500000

P-rom:

0,00 kvm
4452643_1a
Prisant.:  14390000,00

Nedre Båstad vei 1C

Asker

Romslig enebolig med gode solforhold og fantastisk sjøutsikt - attraktivt område nær sjøen.

Totalpris:

Kr 14390000

P-rom:

242,00 kvm
4460617_1a
Prisant.:  9800000,00

Heggedalskogen 15

Asker

Lekker og oppgradert enebolig fra 2020 med utsikt - barnevennlig område - kort vei til skoler/bhg, sentrum og tog/buss.

Totalpris:

Kr 9800000

P-rom:

159,00 kvm
4464020_1a
Prisant.:  4350000,00

Torpfjellet 31

Asker

Pent rekkehus i barnevennlig område - garasje m/lader - gode solforhold - flott utsikt - kort vei til sjøen, skole/bhg.

Totalpris:

Kr 4350000

P-rom:

76,00 kvm
4464354_1a
Prisant.:  8100000,00

Trettåsen 34

Rælingen

Lekker leilighet i populært område - 3 soverom - 2 bad - 2 balkonger - 2 garasjeplasser

Totalpris:

Kr 8100000

P-rom:

126,00 kvm

Last inn flere boliger

Ingen resultater

Last inn flere boliger

4459824_1a
Solgt!

Opsalvegen 20

Rælingen

Nyere kjedet enebolig i attraktivt og barnevennlig område - hybel - carport - lekre løsninger

Totalpris:

Kr 8950000

P-rom:

176,00 kvm
4455022_1a
Solgt!

Storgaten 92

Drammen

Flott 2-roms i 3. etasje - flott utsikt - balkong og garasje - felles takterrasse - midt i sentrum

Totalpris:

Kr 3700000

P-rom:

64,00 kvm
4447780_1a
Solgt!

Lilleruts vei 6

Bærum

Lekker leilighet i attraktivt område - stor balkong - garasje - heis - 3 soverom

Totalpris:

Kr 8400000

P-rom:

87,00 kvm
4440413_1a
Solgt!

Tors vei 232

Asker

Lekkert rekkehus med fire soverom og garasje - meget barnevennlig område med nærhet til marka.

Totalpris:

Kr 4450000

P-rom:

117,00 kvm
4437858_1a
Solgt!

Vestre Nes 16A

Asker

Flott 3-roms leilighet med balkong, peisovn og garasje. Veldrevet og hyggelig sameie for 55+

Totalpris:

Kr 5057567

P-rom:

72,00 kvm
4425389_1a
Solgt!

Beverveien 29

Asker

Hyggelig rekkehus med nyere bad - God intern beliggenhet med mye sol og skjermet område - Kort vei til skole/bhg.

Totalpris:

Kr 4200000

P-rom:

110,00 kvm
4423655_1a
Solgt!

Ospestien 15

Asker

Flott rekkehus over to plan i meget attraktivt og barnevennlig område - garasje, peis og fantastisk utsikt

Totalpris:

Kr 4781489

P-rom:

73,00 kvm
4412649_1a
Solgt!

Billingstadlia 6

Asker

Flott 3-roms med balkong og garasje - Sentralt men likevel skjermet område - Kort vei til buss,tog, butikker m.m.

Totalpris:

Kr 5950000

P-rom:

77,00 kvm
4411031_1a
Solgt!

Brusetfaret 48D

Asker

Innbydende familiebolig med tre soverom, to bad og lekkert kjøkken. Blindvei - Kort vei til skole/bhg, sjøen m.m.

Totalpris:

Kr 6250000

P-rom:

94,00 kvm
4400032_1a
Solgt!

Ramstadsletta 49

Bærum

Stor totalrehabilitert/ny del av tomannsbolig - moderne og tidsriktig - 6 soverom - 4 bad- 2 stuer - garasje

Totalpris:

Kr 15600000

P-rom:

226,00 kvm
4396586_1a
Solgt!

Lille Åros vei 18

Asker

Flott 3-roms i skjermet område med vinterhage og flott terrasse. Parkering og fantastisk fellesareal med grillplass.

Totalpris:

Kr 3700000

P-rom:

67,00 kvm
4384574_1a
Solgt!

Gullhellaveien 35G

Asker

Pen 2-roms i landlig og attraktivt område - kort vei til marka, Asker sentrum og togstasjon. Parkeringsplass og balkong.

Totalpris:

Kr 2800000

P-rom:

38,00 kvm
4378935_1a
Solgt!

Nesbruveien 47C

Asker

Flott kjedet enebolig i attraktivt område - kort vei til skole/barnehager og fine turmuligheter.

Totalpris:

Kr 7500000

P-rom:

139,00 kvm
4358999_1a
Solgt!

Daletoppen 2

Asker

SOLGT-BUD DIREKTE TIL SELGER - Innbydende 3-roms med fantastisk sjøutsikt - garasje med lader

Totalpris:

Kr 5025775

P-rom:

81,00 kvm
4350489_1a
Solgt!

Huldreveien 47

Asker

Moderne 4-roms med høy 1. etg. - kort vei til skole/bhg, marka, buss/tog og sentrum. Nye glassrekkverk på balkong kommer

Totalpris:

Kr 4340051

P-rom:

92,00 kvm
4327903_1a
Solgt!

Slemmestadveien 633A

Asker

Flott 4-roms i Slemmestad - balkong og parkering - kort vei til sentrum, skole/bhg, marka og sjøen.

Totalpris:

Kr 3400000

P-rom:

99,00 kvm
4317921_1a
Solgt!

Nye Stasjonsvei 21

Asker

Hyggelig 2-roms i Spikkestad sentrum med carport og romslig uteplass. Ingen dok. avg.

Totalpris:

Kr 2789561

P-rom:

47,00 kvm
4260366_1a
Solgt!

Bjørnegårdsvingen 9

Bærum

Ubebodd, stor og lys og 3-roms rett ved Sandvika sentrum - 2 bad - 2 markterrasser, garasje og heis. Vv/fyring inkl.

Totalpris:

Kr 6790000

P-rom:

80,00 kvm
4315367_1a
Solgt!

Bjørndalsveien 10

Asker

Lys og luftig 3-roms med romslig balkong i populære Bjørndalen - garasje- heis - kort vei til "alt"

Totalpris:

Kr 3992482

P-rom:

50,00 kvm
4311658_1a
Solgt!

Ramstadsletta 47

Bærum

Innbydende totalrehabilitert/ny del av tomannsbolig - moderne og tidsriktig - 5 soverom - 3 bad- 2 stuer - garasje

Totalpris:

Kr 13800000

P-rom:

163,00 kvm
4294702_1a
Solgt!

Kvernbakken 8

Lier

Hyggelig leilighet i 4-mannsbolig. 2 stuer - 2 bad - 3 soverom - kort vei til sjøen og marka.

Totalpris:

Kr 3490000

P-rom:

85,00 kvm
4267741_1a
Solgt!

Badstuveien 34B

Asker

Pent rekkehus med tilbaketrukket beliggenhet i naturskjønne omgivelser - Gangavstand til buss og kort vei til marka

Totalpris:

Kr 3361129

P-rom:

77,00 kvm
4258027_1a
Solgt!

Tollbugata 48

Drammen

Sjarmerende 3-roms i historisk bygning. Et unikt bomiljø med idyllisk bakhage like ved togstasjonen på Strømsø.

Totalpris:

Kr 3875963

P-rom:

87,00 kvm
4225158_1a
Solgt!

Otto Valstads vei 18A

Asker

"Villa Sommerfryd" søker nye eiere. En Historisk sveitservilla i fredet og barnevennlig område, nær kollektivtransport.

Totalpris:

Kr 10950000

P-rom:

237,00 kvm
4196560_1a
Solgt!

Aukeveien

Asker

Arkitekttegnet familiebolig under oppføring med høy standard - Idyllisk område nær naturen, skole og barnehager

Totalpris:

Kr 5790000

P-rom:

0,00 kvm
4167760_1a
Solgt!

Sarahaugen 11

Asker

SOLGT, BUD DIREKTE TIL SELGER, VISNING AVLYST. Super familiebolig i Barnevennlig område nær skole.

Totalpris:

Kr 4950000

P-rom:

130,00 kvm
4122713_1a
Solgt!

Gullhellaveien 37E

Asker

Rett ved marka og toget. Pen 2-roms for deg under 35 år med egen parkeringsplass! Kveldssol og utsyn mot marka.

Totalpris:

Kr 2950000

P-rom:

46,00 kvm
4045263_2a
Solgt!

Heggumstubben 19

Asker

4 nye rekkehus med flott utsikt i barnevennlig område. Kort vei til Røyken senter og togstasjon.

Totalpris:

Kr 5950000

P-rom:

132,00 kvm

Last inn flere boliger

Ingen resultater

Last inn flere boliger

Inspirasjon

Inspirerende interiørbilder fra norske hjem.
sov1
plus Soverom
kjo1
plus Kjøkken
stue
plus Stue
Se flere inspirerende interiørbilder  
Boliggalleri

Boligartikler

Nyttig informasjon, råd og inspirasjon for deg som er opptatt av bolig.
Tezza-5057
Aktuelt

For Caroline er megling på Frogner et hverdagsliv; - Jeg kjenner både menneskene og boligene her svært godt

Hun kan straks notere seg 20 år som eiendomsmegler – med hovedtyngde på Gimletoppen, Briskeby, Tjuvholmen og generelt i gatene rundt sitt eget hjem...
Fanahammeren%2024%20PROAKTIV-46
Aktuelt

Kjersti selger for femte gang i samme borettslag på kort tid; - En fantastisk beliggenhet

Stend Mølle Borettslag ligger maritimt og idyllisk til innerst i Fanafjorden – faktisk på selve bryggekanten. Dette er adressen for de som ønsker...
DSC00469
Aktuelt

Voss er best for Even og Even er best på Voss

Eventyret på vakre Voss startet som skiinstruktør og kursholder i elvepadling for bergenseren. Skibakken er et foretrukket fristed for Even og her...
Se alle våre artikler  
Boligartikler